Öğrenmediğimiz şey kalmadı😀
Burada herbir şeyi öğrendim birkac ayda
Kadınların görüşlerini okudum ve son noktayi koymaya geldim..
Şimdi bak bazıları doğuştan kendi cinsiyetlerinin tipik ozelliklerine fazlasıyla sahiptir.
Mesela cocukta testesteron yüksek ise dogal olarak daha erkeksi yürür. Ama testesteron eksik ise ablaları gibi daha feminen yürür. Yani hormonlar direkt beden dilimizi etkilerler.
Kadınlarda da durum benzer sekilde seyreder. Adını unuttugum o kadın cinsiyetine ait özel hormonlar yuksek ise, "yi beni, öp beni" der gibi, o popo değirmen taşı misali , bir o yana bir bu yana sallanırken, arkasinda adeta ipnotize olmus gibi bu duruma kilitlenen yurdum erkeği, hayatla ilişkisini kesip derin hayallere dalar, adeta uçar. Nereden mi biliyorum? Elbette kendimden 😄
Ha bir de fizyolojik ve sosyal etkiler de yürüyüşü etkiler. Yaşanılan ortama göre o popo uygun salinimlar yaparak belli belirsiz veya güçlü hareketlerle devinim yapıp ilgilisine gerekli mesaji aninda iletir 😌
Başka soru? 🎶🎵🎼🎵🎶😉
Bazıları bilerek isteyerek yapıyor. Daha doğrusu gençlik zamanlarinda o şekilde yürümeye çalışıyorlar modeller gibi sonra ise istem dışı alışkanlık olarak kalıyor. Bazılarının ki ise aşırı kilodan dolayı oluyor ve tabi iskelet sisteminden kaynaklı sebeplerde olabiliyor. Ben sallana sallana yuruyenleri biliyorum
Ne derlerse desinler inanma bilerek yapıyorlar bak milyon kız gördüm tanıdım kendimden de biliyorum. Önce bilerek yaparlar sonra ona alışırlar. Ama bazılarının malı büyüktür, normal yürüse de yanlış anlaşılabilir.
Bazen bilerek kıvırmaya çalışıyorum pek olmuyor bazen ne kadar dikkat etsem de istemeden kıvırtıyorum fizyolojik bence
Cevap
8Cevap
Bilerek yapanlar da var bence.
Bazisi öyle bir sallıyor ki, uzun sure bakarsan deniz tutmus gibi hissediyorsun kendini 🤕
Allaha şükür esprilerim artik yavas yavas anlasiliyor 😄
Her zaman bilerek diyemem bence bazıları istem dışı yapıyor ya da yaptıklarının farkında değil özellikle erkeklerin yapması hoş değil 🤷🏼♀️
Dikkat çekmek için bilerek yapanlar var. Yürüyüş yaparken bir çok bazı kadınları görüyorum teyzenin bilerek kıvırmasının imkanı yok o kadar ki hay maşallah! nerde büyüttün diyor insan
Şimdi yanımda bir siyahi afrikalı kadın geçiyor popo öylesine büyükki kadın ne yapsın sallanmaması imkansızoğlu imkansız bu onun genetiği ve tahminim büyük bölümü genetik ki ben çok iyi insanlarıma değinmiyorum bile
Genel olarak sağ sol oluyor zaten. Ama büyükse daha belli oluyor tabi ondan kıvırtarak yürüyormuş gibi de görünebilir *kendimden yola çıkarak. Tabi bazı insanlar bilerek de sallıyor popoyu dikkat çekmesi lazım tabi bir şekilde
Bazıları bilerek yapıyo bence zaten belli oluyo o kişiler. Bazıları da bilerek yapmıyo olabilir. Kalçasında ve bacağında sıkıntısı olanlar oluyo kıvırtarak yürüyormuş gibi gözüküyor.
Ne kemik yapısıyla, ne fizyolojiyle alakası var. Tamamen kafa yapısı ve karakterle alakalı. Sevgi eksikliği yaşayan kişiler, ihtiyacı olan sevgiyi ilgiyle alma peşindeler.
~Bu yüzden dikkat çekmek için çabalıyorlar. 🍃
Teşekkürler. Bunu çok merak ediyordum ama bir türlü sallayan birine bilerek mi yapıyorsun diye soramıyordum. İyi ki bu site var.
Öğrenmediğimiz şey kalmadı😀
Rica ederim 🤣 kesinlikle
Tabi ki kendiliğinden sallayan var ama aşırı kilodan, kalça çıkıklığından duruş bozukluğundan dolayı sağlanan da çok zaten belli oluyor kırıtanla fizyolojik olan
İlkokulda sınıf arkadaşım sallayarak yürürdü bence bilinçli değil kıvırtak sultan diye lakap takmıştık kıza, küçük yaşta insan düşünemez yani öyle yürümeyi sanmıyorum. Fizyolojik olabilir.
Bir erkek olarak küçüklüğümden beri yürüyüş şeklim ile dalga geçildi. Kız gibi yürüyormuşum. Aslında gayet hiç düşünmeden normal yürüyordum. Fizyolojik ya da insanlar b. k atmak için bahane uyduruyorlardı.
Şöyle ki bu konudaki bilimsel araştırmalarım sonucunda kimisinin kırıtmaları poposunun büyüklüğünden kaynaklı olabiliyor efenim kimisi ise bilerek ve isteyerek yapıyor bu konudaki araştırmalarım İsviçreli bilim adamları destekli bunu belirtmek isterim😂😂😂
Harbi ya neden böyleler. İnsan öyşe yürürken ne düşünüyor acaba merak konusu. Belkide dinlendirici yürüme taktiği olabilir yanı iyi yönden düşünmek lazım🤭
Kimisi istemsizce sallanıyor 😄😄 ben sırf o görüntüyü vermemek için erkek gibi yürüyorum 🥳
Onlar zaten ayrı alem peşinden salya akittirmak isteyen kudurmuş bacılar
ben erkeğim kilolu olduğum için sallanıyor bazen :D annem takılıyor iyi kıvırıyon diye :D
@EmirAdakul deli 😄
Hiihii ölee :) :) :D
@EmirAdakul hihimm
Bilerek de o kadar mallık yapmasınlar abi. Bana da öğretsinler ben sakat gibi yürüyorum :D sol bacağım daha uzunmuş gibi geliyor ama değil...
Kadınların yürüyüşü farklıdır kasıtlı yapanda olabilir
Iyy sinir olurum oyle yuruyene tabıkı bılerek yapıyor gerzekler.
Bazıları bu durumu sadece dikkat çekmek için yapıyor
Ben pek bilerek yapmam ama annem hep az salla der
hsndjs :D iyi bi özellik bence ya feminenlik katıyo ama ben şey edemiyom işte...
Genetik bence bana da çok diyen oluyor kıvırtıyorsun diye
Bence bilerek bir keresinde bu soruyu almıştım okuldan arkadaşım bilerek mi sallıyorsun dedi o günden beri yürümeye korkuyorum erkek fatma oldum şimdi
😅
E kırırtarak yürüsünler , ne olurki yani. O da kadına has bir özellik onu da asimile etmeyin yani.
Her şeyi de merak ediyorsun, sen manzarayı izle kafi😅
insanların yürüyüşü sizi ilgilendirmez kardeşim de öyle yürüyor biz söyleyene kadar da farkında değildi küçüklüğünden beri öyle hala değişmedi fizyolojik bence
Kesinlikle yapısal bir durum. Zorlamayla yapılanına Hint dansı derler😃😃😃
Hayır asla çünkü bilerek yapılan yorgunluk yapar bir dakika sonrasında normal yürüyüşe geçilir 😃
Yarısı genetik olsa da diğer yarısı eğitim bile alıyorlar.
Kimisi bilere sallıyor kimisi fizyolojik.
Ya durum şu eğer popon küçük değilse sallanmaması için kontrollü yürümelisin ama popon küçükse sallanması için catwalk yapman gerekir.
Yo ben bilerek yapmıyorum kendiliğinden öyle oluyor
Bilmem dikkat etmedim.
Bazıları bilerek yapıyor
kendiliğinden sallanıyor
Kur yapıyor Arizona kertenkeleri😀
kendimi kastığım zaman istem dışı oluyor
Bilerek yapmıyom alışkanlık
Bilmem ki
Bilerek
Evet
Bence bilerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?