İzmir rahat, sakin, huzurlu. İnsanı da ona göre. İstanbul çok güzel aşık olunası bir şehir. Ama bir keşmekeş var orada yaşanmaz çok kalabalık ve çok pahalı. İstanbul’a gidersin gezersin, kalırsın bir süre ama İzmir’de yaşarsın.
İzmirde yaşıyorum, başka bir şehirde yaşayamam. Bütün akrabalarım İstanbul'da, izmirde kimse yok 😂 İstanbul'da yaşayıp onları çekemem. Yolları bile düşmüyor çok şükür egeye. 😂
İstanbul' a takintili bir sevgim var.. Ama huzur bulacagim yer İzmirdir. İzmir de yasayip İstanbul ozlemini yasamayip arada zevkle hasret gidermeye devam etme dusuncesi yuzumu gulumsetiyo. ah ulan...
Denizi değil zaten deniz dersen bizim ayvalıktaki denizimizden daha şahanesi yok bir kere. 😀 İzmirin havası bir farklı büyüler beni hep. 😊 Ama ben genel anlamda bütün konuları gözetmem lazım staj yerimi seçerken. Yurtdışı olmadı maalesef pandemi sebebiyle.
Yurt dışı olmadı mı cidden? Üzüldüm... Tabi üniversite ve hocalar önemli yer seçiminde. Staj dönemi zor olur. Ayvalık değil de kasaba gibi kent olarak bandırma güzel. 😀
Oraya yorum yapamıyorum. 😀 Telefona geçtim. Yorum yapmaya çalıştım hep attı KS'den. 😂😁😀 Amin inşaallah... Ebem bu ne yapsa yeridir. 😀 Bak kızdı yorum bile yaptırmıyor. 😀
Ondan bir şey yapmıyor ve içinden gelmiyor. 😀 Gönderme niyetim var da gider mi bilemem. Telefon kapanabilir benimde. İyice kafayı yedi bu da ebem gibi. 😀😁😂
Gönder gönder. 😀 Tamam bende yatayım uyuyayım yavaş yavaş iyileşmem lazım. Sıkıldım yatmaktan. Umarım bir an önce gelir telefonun kurtulursun. 😀 Teşekkür ederim görüşürüz. İyi geceler. :)
Evet öyle oldu ikinci kez olunca hafif geçmedi. Aşı olanlara da bulaşıyor bu virus maalesef o yüzden tedbiri elinden bırakma tabii ki maske takmaya devam.
Etrafta takmayan daha çok zaten bu da beni deli ediyor. Bu topluma eğitim verilmeden bir şey öğretmemek lazım. Dikkat ediyorum... Dün birini bana çarptı diye tersledim.
Emoji çoğaldı.😃 Hakikaten elbise nereden çıktı. Ebeme direniyorum bende. Karşı çıkıyorsum gitsin diye. İyice sacmalamazsam iyi. 😅 Elbise tangodan çıktı. Siyah ve pullu gibi parlaklık saçıyordu. Çok güzeldi ama işte puff...
Ebemle savaşıyorum ondan. 😅 Gitmiyor bir türlü. Elbise işte ebe elbise !!! 😡 Uykuluyum çekip gitse iyice saçmalayağız ebemle. 😃 Puff elbisenin içine etti ebemde parçaladı.
Damarıma basıyorlar. Kendini akıllı zanneden ve çıkarını düşünen canlı görünce deliriyorum. 😃 İki gündür hemcinsim olan bir afedersin malakla uğraşıyorum. Boğacağım sonunda. 😂😂😂
Ben cok sabirsiz bir yapidaydim büyüdükce ögrendim sabretmeyi güzel seylerin sabirdan sonra oldugunu. :) Ögrenmek gerek. Ah eben olmasa ne yaparsin sen. 😀
Bence de ögrenmeli insan katiliyorum.. Iyi günler diliyorum. 😀 Beyfendi demeyeyim malum alerjin varmis bu hitap sekline. 😂 Adini bahsetmedigin icin böyle kelimeler kullanmak icab ediyor napayim. 😀
Yaşamayı düşündüğün semt önemli mega kentlerde. her ne kadar şu an bana İzmir daha mantıklı gelsede ikisinin pek farklı olacagını düşünmüyorum açıkçası.
En büyük sorun yoğunluk ve konut yapısı. Bulundugun yerde ki alışılmış evlerden çok farklı İstanbul . Topraga en son ne zaman bastım acaba diye sorgulamıştım bi ara :))
Eski kale içi diye tabir edilen aksaray, eminönü, laleli beyazıt vs değilse avrupa yakası da güzel. :D Beşiktaşta 6 yıl yaşadım güzeldi ama kadıköy çok başka :D
kadıköyde 1 yıl gaziemir de 7 ay kaldım. İzmir de, kızlarından mıdır bilemedim ama daha samimiydi, İstanbul'da herkes cok soguk gibi geldi bana. şehir olarak ikiside efsane tabi, ben yasamaktan keyif almak anlamında yorum yapmıstım.
Eger iyi bir is imkanin olursa kesinlikle İstanbul'da yasamalisin derim cunku İzmir evet guzel bir sehir olsa da is anlamda İstanbul her zaman önde gelir
İzmir de yaşamak isterdim. İstanbul fazla kalabalık nüfusa sahip ve yüksek ihtimal gürültü dolu bir yerdir. Ne kalabalığı ne de gürültüyü seven birisiyim o yüzden İzmir iyidir.
İstanbul, İzmir'e gidince izmirlice öğrenmek lazım simite gevrek şekirdeğe çiğdem diye ezberleyene kadar ayıya dayı diyecez en iyisi İstanbul'a gitmek 😂