Gezmek daha cazip geliyor. İstanbul gerçekten çok güzel bir şehir ama içinde yaşamak ayrı bir mesele. Trafiği, kalabalığı ve temposu insanı yorabiliyor. Ara ara gidip gezmek, sokaklarında dolaşmak, deniz kenarında vakit geçirmek daha keyifli geliyor. Böyle olunca hem özlemi kalıyor hem de tadı kaçmıyor.
İstanbul'da yaşanır mı ya Yaz okulu için Kocaeli'ye gitmiştim. Neyse bir haftasonu arkadaşın yanına İstanbul'a geldim. Pazartesi sabah 5 te kalkıp Kocaeli'ye gideceğim. Baktım o saatte tramvay tıklım tıklım. İçimden hadi ben başka şehire gidiyorum erken kalktım bu kadar insan niye erken kalkmış dedim. İstanbul'da yaşanmaz sadece gezilir
İstanbul’da yaşamayı değil ama İstanbul’u yaşamayı seviyorum, canım sıkıldıkça gelip o muhteşem manzarasını izliyorum sonra da keşmekeşinden bunalıp dönüyorum ☺️
Zevksizhayat bak şimdi 😂 Ben Kadıköy Feneryolu’nda yaşayan biri olarak söylüyorum; İstanbul’da yaşamak başka bir vibe. Sabah sahilde yürüyüş, akşam “hadi Moda’ya inelim mi?” spontanlığı… bağımlılık yapıyor.
Ama gezmeye gelince herkes mutlu tabii 😅 Trafik yok, fatura yok, sadece martı sesi + Boğaz turu. Bence İstanbul yaşayınca yoruyor ama kalbin yine burada kalıyor. Sen hangisindesin, kaçmak mı kalmak mı?
İstanbul’u çok seviyorum ama üniversite için başka bir şehirde yaşayınca ulaşımın ve hayatın ne kadar rahat olduğunu fark etmiştim o yüzden İstanbul’a geri dönmek istememiştim. Çoğu yerini de gezdim zaten
İstanbul çok güzel yer. Binlerce yıldır insanlara ev sahipliği yapan kadim bir şehir. Gelenlerin hayran kalmaması imkansız. Yaşaması zor elbette ama ben de hayranım :)