Öz Abimi başka bir kadınla gördüm, sizce yengeme söylemeli miyim?

Öncelikle merhaba geçen hafta arkadaşlarla iş çıkışı bir cafe de oturalım dedik. İyi hoş yemek söyledik bir baktım karşıdan abim geliyor ve yanında Başka bir kadınla beraber. Oldukça sarmaş dolaş bir vaziyette. Göz göze geldik bir an neye uğradığını şaşırdı kadından uzaklaştı ama ben gördüm. Sonra eve geldim içim içimi yiyor abimi aradım açmıyor. Mesaj attım konuşmak istemiyorum gördüklerini de unut, bi kerelik bişeydi yazmış. Arkadaşlar en nefret ettiğim şey ihanettir. Yengem dünya tatlısı bir insandır. Yalan yok maddi durumu benim aileme göre kat kat iyi. Babası Almanya gidip çalışmış anne babası ordan emekliler burdan hep gayrimenkul almışlar. Evlendikleri zaman hediye olarak 1 milyona yakın daireyi satın alıp verdi. Bi kaç sene sonra altına sıfır volkswagen çekti. Yani abim evlilik sayesinde seviye atladı diyebilirim. Sürdüğü hayatı yengeme borçlu kısaca. Şimdi arkadaşlar gerçekten ciddi olarak fikrinizi istiyorum sizce yengeme anlatmalı mıyım? Siz olsaydınız anlatır mıydınız? Vicdanım hiç rahat değil habire yengemin suratı aklıma geliyor..
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme söyledim dayanamadım keşke söylemeseydim anlattım durumu hiç şaşırmadı ee dedi bende dedim ne eesi anne yengeme söylesek mi oda saçmalama ben abinle konuştum bırakacak sonradan dank etti bana meğersem benim aile üyelerim biliyormuş! Anneme aynı şey benim başıma gelse nabardın bana söylemez miydin dedim oda saçmalama senle yengen aynı mı dedi hem yuva yıkanın yuvası olmaz dedi iyice çıkmaza girdim arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
Yengeme söyledim arkadaşlar. Dayanamadım vicdanım el vermedi. Aynısı bana olsaydı dedim. Fakat kadın bana inanmadı. Anlattım oda bir gülerek biliyorum abinle benim evliliğimi kıskanıyorsun ama böyle çirkin şeylere gerek yok. Birde yaşında ilerledi halen bekarsın kıskançlık çekememezlik çok normal dedi. Kızdım ne saçmalıyorsun sen yenge dedim gülüyor halen daha. Ne bk yerse yesin abim iyi yapıyor bunun parasını yiyerek
Öz Abimi başka bir kadınla gördüm, sizce yengeme söylemeli miyim?