Yengem bize gel kal diyor dayimim eşi sayımda azar yiyorum yengemin derdide yemek is yapmami istiyor böyle oldugu için gitmek?

İstemiyorum işitme engelliyim yengem gel diyor böyle olacagi icin gelemem diyorum haklimiyim bilmiyorum orda sabah 8 de kalkıyorum akşam 12 ye kadar iş temizlik yemek toparlar yani 24 saat ayakta oluyroum iki kuzen var bende baya küçükler tabi çok yoruluyorum böyle eziyete azara dayanamam böyle olmucagini bilsem giderim kafa dagitmak istiyorum sadece gidecek yerim orası oda malesef hergun agliyorum abim de var onun evi ayrı oda 10 15 gün kalacaksan gel diyor parası doğru düzgün yok bi tek kira parası veriyor asgari ücretle işte oda diyor kendime bakamiorum yengemde bana yazıyor valizini hazırla diye bayramdan 1 2 gün önce gelecek kafam alak bulak oldu ne yapiacgimi şaştım ne diyicegimi bilmiyorum dayım polis yengem terzi işin dogrusu dayım sinirli biri begnemiyor yapmadin diyor olmamış diyor ben böyle şeyleri kaldiramam yani bizim evde ben isteidgim gibi spor yaoiyorum isteidgim zman uyuyorum isteudgin zman dinleniyroum saatelrce iş yapmiyroum yani evimiz de küçük çocuk olmadığı için sürekli kirlnemiyor orda mutfağı diyim supuruyorum beş dk sonra kirletmisler yapamiyroum hegrun günde 2 kere 3 kere süpürme yapıyorum şimdi yengme beni denizlere mağazaya her yere goturuyor gezidiriyor yediriyor iciyor o konuda yapar onun disinda bir yeri yapmadım mi bazen azar yiyorum geçen sen 1 ay ilk günün yengemin annesi bana şey dedi kziimin evini temizlemeye mi geldin başımda asgaa kaynar sular döküldü eve geldim sözleri unutamuyroum kafayı yiyorum seslenmedim hiç bir zman sadece son günü kardeşinin hanımı 3 yıl evi temzilemis yengmele annesine baya laf soyledik geline baya laf söyledik ama ben kadına baya bir laf saydim bak deidm ilk günü bana böyle dedin başımda asaga kayanr sular döküldü gelinin evine bak pis dedim bundna sonra dedim gelmem buraya dedim kadın sustu konuşmadı öyle böyle kafam iyice karıştı ya
Yengem bize gel kal diyor dayimim eşi sayımda azar yiyorum yengemin derdide yemek is yapmami istiyor böyle oldugu için gitmek?