AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ya göbekli ya da kürdan gibi doğru. Ortası yok. En azından ben denk gelmedim.
Aynen öyle. Birde inkar ediyorlar
Zorlarına gitmiştir, yazik 😀
Türk toplumunda spor kültürü çok az ama son 5-10 seneye baktığımızda biraz daha arttığını görebiliriz
Yeni nesilde biraz düzelmeler var evet
Ama hala yeterli değil
Turk kizlarinin cogu gobekli seviyor diye gobekli siz kadinlarin neden ya sisman ya da neden kurban gibisiniz cok cok cok cok aziniz karin kasli sportif saglikli beslenen 😎
Türk kadınları hakkında da bir yorumunu alırım.
Ama cadde kızları değil sadece, genel olarak yani 😁
Çoğumuzun fiziği iyi kızlar olarak
Ahahahaha
Kusura bakma ya. Biz seni unuttuk. Hemen senin için yarın spora başlayıp kas yapıp seni mutlu edecez
Iyi olur. Ortalikta süne pe gibi gezmezsiniz işte
Sünepe mi. Benim yanımda gezen kızların güzellikte tirnagi olamazsın eminim. Sünepe gibi dedin ya statün nedir? Aylık ne kadar alıyorsun? Çevrene sevdiklerine faydan nedir? Zor durumda kaldığın da telefon açtığın an kaç kişi yanında olur? Bi resmin bile yok ki belli ki ozguvenin sıfır. Seni daha fazla gommeden uza burdan. Ha ayrıca spora gidiyorum ama bunu sen gibi iki kasa iki tipe bakan basit kızlar için değil sağlığım için yapıyorum.
Uzun yazmişsin okumadım XD
Okumadığın için uzun şeyleri bu haldesin zaten sasmadim 😀
Sen kendine tıplı mi diyorsun sana sumugumu silmem ben yanında ki kızları gorseymısız Şu an burda ego yapmaya calısıyosun eminim o kızlar iki gıc bas acmıstır guzel sanmıstırsın allahın kıllı canısı sumuklu ezik
Ayrıca iki kas ıkı tıp demissın ıstedgn kadar spora gıt yuzune bakılmıyorkısenın
@Sananebega ya siz önce fotosunu koyun da. Foto koymadan böyle savunmaya geçince boş oluyor. Ego kalmıyorum ayrıca. Kasmaya gerek yok çünkü 😏 kudurmak yerine fotosunu koyunda maden güzelsiniz gorelim😂
Kımseye kanıtlamaya ihtiyacım yok hele senin gibi birine değmez
@Sananebega aşırı boş bir feminizm 😂😂 sakın ol şampiyon. şu an çok boş yapıyorsun
Hıc erkeksi değilsin kusura bakma da
@Sananebega ya hep aynı muhabbet. Çirkinsin işte boş yapma uza. Sokakta görsem suratına bakmam belki. Sen önce kası olmayan erkeklere sünepe diyen hemcinsini eleştir. Beni eleştirme zararlı çıkarsın. Ne statün var ne foton var ne aklın var. Düşünemiyorsun bile.
Ya sen önce sakallarını kes de yüzun açığa çıksın lütfen
Cırkın oldgmu gormeden nası anladn oda senin ozguvensızşgn iste kendin cırkın sın baskasına da oyle dıyorsun
Ben buraya foto koymadım cunku calıyorlar
Statummu ıkı meslgm var benm okudum bu yasıma kadar senin gibi cahil deılm kız pesınde kosmadım kendimi yetıstrdm kendime baktım
Sütünü iç kumda oyna sen hadı daha kucuk sun ben 30 yas alti erkege erkek demiyorum
Ayrıca koysam bıle fotomu sırf sen benı yermek ezmek ıcın kotuleyeceksın
@Sananebega ben sana kemik atmadım. Senin hemcinsin ( cinsiyetçi degilim) kalkıp biz erkeklere tanımadan sünepe dedi. Sende orda hemcinsine saygılı şekilde konuşmayı davranmayı öğreteceğine bana saldırdın. Ben senin bana karşı olan tutumunla hayatta hiç birşey görmemiş belli bir yere gelmemiş evde boş boş takılan biri olarak görüyorum. Çünkü hatalı olan kişi ben değilim ama sen bana saldırdın. Ego kasma gibi amacım yok çünkü buna ihtiyacım yok. Birine birşey söylemeden iki kez düşünün derim. Kimsenin kimseye sünepe deme hakkı yok. Dedirtmem. Ezerim onu her açıdan. Konuşmasını ve saygıyı bilmeyen bir insanın da karşımda hiç şansı yoktur. benden de sana tavsiye. Feministligi bir kenara bırak ve kim haklı kim haksız ona göre davran 😊
Benm eve girdigm yokkı bana oyle diyorsun asırı onyargılsısın ve cahılsın
2 meslegm var benm dhaa nereye gelym
Senın gıbı ezıgı savunacak değilim sen benım sıldgm pecete olamazsın senı neden savunayım
@Sananebega kavga etmeyin siz kardeşsiniz :(
@Sananebega 2 meslegin olabilir ama daha muhabbeti bilmeden bana saldırMan senin seviyeni gösterdi. Bana saldıran bir insana nasıl saygı duyabilirim? Sen bana nasıl yaklaşırsan bende ona göre yaklaşirim
@Sananebega ya havle ya. Sen önce bir tedavi ol. Psikolojik durumun iyi değil. Aşırı feminizim sende cahillige neden olmuş. Daha fazla bulaşma bana. Kendini rezil etme 🙄
Sen burda kızları ezıkledn farkndmsn bilmiyorum ama sen bu kızı ezıkledn yok yanındakilerin tırnagı etmezmıste hemen seni ezıkleyen birine aynı tonda karsılık verdin haklı olan bunu yapmaz iste anladnmı
@Sananebega evet tanımadığı insanlara sünepe derse onu ezerim. Hakkı yok çünkü. Diyorum ya önce soruyu soran kişiye saygıyı öğret
Tmmm
G ötü gobegi salmak benim için sünepelik
Ulan belki öyle birinde bi hastalık var. Belki durumu kötü spora gidemiyor. ya da o insanlar öyle mutlu. Kimseyi bu konuda eleştirmeye hakkın yok. Üç kuruşluk tipin vardır eminim , milleti eleştirme. Azcık saygılı ol efendi ol da sana insan muamelesi yapayım. Ama sen illa bana köpekmisim gibi davranın diyorsun da , köpekler bile senden daha zekidir ona eminim. Şuna bak daha foto koyamıyor ama milleti eleştiriyor.
Tm kavga etmeyelim bıraz fazla birbirimizin ustune gittik halbuki her insan guzeldır ama biz bize laf denilince karsı tarafı ezıyoruz turk toplumu olarak bunu Baska yerde goremezsınız bbıtek bizler boyle yız
@Sananebega hak ediyor bazıları. Ezmek lazım ki bir daha aynı terbiyesizliği yapmasınlar. Hadlerini bilsinler
Tamam abi 💩
Boş konuştuk ucumuxde
@Sananebega ben gayet doğru ve net konuştum. Umarım soruyu soran arkadaş biraz daha dikkat eder bundan sonra. Sende birine saldırmadan haklı haksız kim seçersen daha iyi olur.
Bak ben hala alttan alıyorum ozur dileyecegn yerde ne diyorsun yahu haklyms He haklsn gormeden bırıne tıpsz dıyorsun
@Sananebega ha birde ben ozurdileyecegim. Bana saldıran sensin.
Sen de bana saldırdın
@Sananebega evet sem saldırınca susacak halim yoktu. Konuyu kapatalım artık.
Okey
Birincisi sana öyleleri denk geliyor ikincisi zayıf olan kız beli ince sanıyor o olaya çok gülüyorum :D daha fizik ne bilmeyenler bizi yargılıyor
Biz diyor muyuz Türk kızları niye yamuk bacaklı, yamuk götlü-diye
Kizlarimizin çoğunun fiziği guzel
Hiç öyle bir durum yok.
Kaportanın altında güçlü motor olmadıktan sonra kilolu ya da sportif veya zayıf olmak kimseyi tercih edilebilir yapmaz bence.
Spor yapmayı seven bir millet değiliz kadin ya da erkek fark etmeden
Bakım yapmayan, bakımı da makyaj sanan, aynı şekilde spor yapmayan Türk kadınlarına ne bekliyordun? Birde çoğu balık etli diye bir şey uydurmuş. İronik.
Allah aşkına şuraya bir resmini atar mısın lütfen? :))
Bu abazan dolu uygulamaya fotomu mu atacağım hHahsh
Diyorsun :) Kusurumuza bakma fırst ladycigimiz ☹️ Biz sana layık değiliz
Evet degilsin
Bunu söylerken bile içinin gittiğine eminim. 😌
İyi günler sana first ladycik. 😄
Bir gün kendine olan özgüvenin gelirse haber et, bakalım sen neymişsin böyle. 😄
Madem konu açildı beende kızlardan şikayetciyim. Hep basenli hamur gibiler üstelik dünya güzeliymiş gibi hareketler falan
Oyle kezbanlara yüz vermesin erkekler o zaman napayim
Peki kızlar dört dörtlük mü?
Fizik olarak evet çoğumuz
İnsanları kücümsemekten vazgeçmelisin o dalga geçtigin insan askerde olabilir ve ya parası olmayan bir insanda olabilir.
Dış güzellik ahlak ile birleştigi zaman anlam taşır.
Yakısıklı ama senin dediklerini yapmayan ve aldatan erkegi ister misin?
Belki de bu troll soru bilemem ama böyle düşünen insanlar gerçekten çok.
Türk kız Fizik Yok
Türk kızı Leş kokar
Türk kız cahıl
Türk kiz makyasiz yüzüne bakılmaz
Türk kız hıjen bılmez
Herkesi validen gibi sanma 😁
Anan gıbı sanıyorum
Bizde pek spor kültürü yok
Gel zıplatıyım seni 😏😉
Sportif olanlarımızda var yani😬
sportifide var sana denk gelmemiş gizli kız
Kendimize bakmıyoruz çünkü.
Hiç güleceğim yoktu jsjdjdjd
He ya bide egoları var fena😂😂😂😂
Rus kızları bize bayılıyovv égevğev. Oysa sosyal medyada dalga geçiyor ruslar valla şahit oldum
Kıskanc köpeklere bak hahahahaa vajınaları leş kokan kıllı pıslık cahıl yarstıklar sızı kım napsın
@Le-TurC Sus ln göbekli maymun hdhshdh
Sen benım vajınamı nerde gordun cahil soytarı ben agda yapıyorum her zmn ve bakım sen benm tırnagm olamazsn
Genetik, tembellik
Daha çok tembellik bence
Bence de
tüm dünya öyle
Yoo değil.
yoo öyle
Şasşaidöşsmcşsmxld genetik
Sizin çoğunuzun makyaj ile güzel olduğu gibi dimi
Spor şart bana ya
Türk kızına oranla erkekler daha sportif
Güldüm shdhshsh
Gülmen gerçeği değiştirmez