AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Hayır vakti ne zamansa o zaman
Hayır daha çok gencim 😂
Hahahah iyi güldüm buna
Evet ya ben anne olmak istiyom ya😭😂😂😂
😅hayırlısı
Amin ama daha okul var 😂
Sözde durulsa da okurken de evlenilse di mi?😅
Anlamadım valla 😂😂
Erkek tarafı evlendirirken kızınızı okutucaz deyip okutmuyorlar bazıları ben de diyorum ki sözlerinde dursalar da okurken de evlenilebilinse😅
Benim zaten iki yılm var biri olsa bile evlenmem anca iki yılımı alır mesleğimin başında evli olurum diye düşünüyorum sjjsjs tabi nasıp kismet
Güzel 😄hayırlısı olsun 🍃
Amin sağ ol güzellik 😊😂e sen ne düşünüyorsun
Okul var, meslek yok, adam yok.. 😅
İnşallah onlar da olacak biraz zaman 😂😊😊
Meslek olsun gerisi önemsiz😅
Gerisi gelir bence :) eş cocuk düzen vs
Aynen☺
Mesleğim var kendi evim var neden bu sekilde düşünen biri karşıma çıkmadı acaba çok merak ediyorum yani düzenlk bir hayat eve gelir iken arayıp bir ekskk var mı diye sormak falan bana nasip olmayacak herhalde
😅 eşleştirilmeyi beklemeyip kendimiz yanlış kişiyle eşleştiğimiz için olabilir mi? Başka açıklaması yok, herkes doğru ama kimse doğru kişiyi bulamıyor..
Yani tamamen yaratanın takdirine bırakmaktanmi bahsediyorsun
Acele etmemekten bahsediyorum yoksa evde oturup beklemeyle de olmaz. Belki de size gelen fırsatı da siz itiyorsunuzdur..
Illaki yani gelen oldu giden oldu fakat doğru olsa idi gitmedi ya
Bazen biz istemiyoruz ya o kişiyle olur belki kimse kusursuz değil ki zaten katlanabileceğiniz özelliği varsa kabul edersiniz katlanamayacaksanız etmezsiniz
Sorun da tam bu noktada başlıyor evet sorunlar var ve siz kabul etmişsiniz fakat o sorunlu kişiler okadar özgüvenliki sorunlu olduklarını kabul etmeyip sorunu sizde bulup çekip gidiyorlar ve sonra ben pişman oldum diyp geri dönmeye calısıyorlar mevlana olamadım diiyelim ne olursan ol gel fiyemiyorum
Vala onca zaman kendim ce düşündüm ya dedimki ne uğraşıyorsun git al birini evlen olmaz ise boşanırsın olur biter kendime yediremedim yuva kurmak anlayışı brnde baskın geliyor haliylede yapa yanlıs kalıyorsun
Görücü usülü evlenenler vardı ben o nasıl saçmalik falan derdim hayatın gerçeklerini bilmeden yargılardım insanları ve onlarda beni bir nebze anlayış ile karşılardı sen istediğin gibi bir evlilkk yap ve mutlu ol derlerdi şu an o insanlara bile okadar utanç içerisinde bakıyorum ki cünki onları küçümsedim milyarlarca inasnin içerisinden tanimadan gormeden hattaseçmeden biri ilemi yuva kurma çabasına girdin bu ne ezikçe bir davranış dedim fakat artık biliyorum asıl ezik olan benmişim gündelik yaşantıları bir halt sanıp böbürlenmişim ve inanirmısın o hakir gördüğüm kişilerin öyle tatlı çocukları varki ömrümü veririm kılına zarar gelmesin diye
Dönene şans verseydiniz belli ki değerinizi anlamış ki gelmiş ama öyle kapıları tamamen de açmayacaksınız dengeyi koruyarak ilerlerdiniz
Olurmu sans vermek yakışıklıyız talibimiz çok anneme yalvarırlardı benden ayrıldı diyerek hastırlan diyordum şimdi ise her bisinden özür dilesen ne fayda
Ee o zaman bulursunuz kız
Yok o sosyallik veya öz güven kalmıyor içinize kapaniyorsunuz hayat size her fırsat sunduğunda buda nasılsa aynı olacak düşüncesi kaplıyor ve pesimist oluyorsunuz ondan sonrada bir çekiciliğiniz kalmiyor yani sıradan oluyorsunuz
Yoo daha çok vaktim var❤
Hayır henüz evlilik yaslarında degilim
Daha değil zamanı var gibi
Hayır, iyi ki bu zamana kadar beklemişim.
Bunları düşünmek daha cok erken
26 yaşındayım, geç sayılmaz
Hayır, düşünmem zaten evlilik düşünmüyorum.
Hiç bir zaman evlenmeyeceğim, asla geç olmayacak
neden? evlilik hakkında böyle düşünmenizin sebebini konuşmak isterim
Evlilik düşünmüyorum hiç
Kesinlikle hayir :)
Evet düşünüyorum
evlenelim o zmn olur mu
Evlenilecek erkek yok
geç kaldik
Kaçtı tren...
hayır tabii ki.
daha çoook var
18 im evlenmeyi düşünmüyorum yani hayır
Bugun de anton abimiz için yakalım
Hayır daha var
Adam haklı
Henüz erken
Belki😆
Yok be çok erken daha bi 5 yıl sonra falan
Evet
daha var
hayırr
evde kaldım.. :)
Çok geç kaldım
Hayırlısı olsun da geç olması güç olmasından iyidir.
Yok bildiğin gibi değil
Hayır
Hayır
Erken.
hayir
hayır bence erken
Hayır düşünmüyorum
daha 21 yaşındayım
Tam zamanındayim
Hayir
Ne evlenme meraklısısınız ya.
Bunu mu çıkardınız yani?