Arkadaşlarımla ideaya girdik. Sevgilimin benim için çocuk gibi ağladığını söyledin inanmadılar... bende kanıtlamak için erkek arkadaşımı karşıma aldım, gizlice video çekip onu sevmediğimi sıkıldığımı ayrılmak istediğimi falan söyledim.
çocukta işte "benim hangi huyumu sevmiyorsan değişirim yeterki gitme" diye beni ikna etmeye çalıştı bende damarına bastım işte çocukta ağladı bende videoyu arkadaşlarıma gönderdim çok pişmanım ne yapmalıyım
çocukta işte "benim hangi huyumu sevmiyorsan değişirim yeterki gitme" diye beni ikna etmeye çalıştı bende damarına bastım işte çocukta ağladı bende videoyu arkadaşlarıma gönderdim çok pişmanım ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ne kadar boş işler bunlar gerçekten. Ne oldu yani böyle yapınca egon mu kabardı?
Pişmanımm
Sen ve senin gibi bazı insanlar sadece zaman kaybıdır.
Erkek arkadaşına acıdım senin gibi bi beyinsiz sevgilisi olduğu icin
Senin gibi bir pislik o adamı haketmiyo
Bütün kızlar görsun bunu
Erkeklerin adı çıkmış karaktersiz yaratık
sen bir malsın üzülüyorum o çocuğa senin gibi birisini tanıdığı için o kadar ağır konuşuyorum inşallah biraz akıllanırsın
Keşke beni tanımasaydı
keşke
Arkadaslarına pisman olduğunu söyle videoyu ortadan yok et cocuktanda özür dile çok yanlıs bir davranıs
Söyledim silmediler çocuğun yüzünede bakamıyorum
Üzüldüm cocuk için sonra da burada ağlarlar seven erkek yok diye birsey demiyecem neyse.
Bak ciddiyim bu çocuk sana bir tokat atsa zerre üzülmem sana. Ah orada bir kıro olacaktı bak o zaman pişmanlık falan kalıyor mu?
Kıro değil işte kendini baya geliştirmiş birisi ki ailesi olmamasına rağmen çok düzgün yetişmiş biri tek istediği şeyde aile sevgisiydi... zaten bende çok pişmanım o affetse bile ben affetmem kendimi
Bu nasıl bir saçmalık nesin sen?
Bilerek veya kötü bir niyetle yapmadım sadece beni sevdiğini arkadaşlarıma kanıtlamak istedim çok pişman oldum
Çocugu haketmiyorsun. şu an aranız nasıl peki
yüzüne bakamıyorum çokta konuşamıyorum, O ise suskunluğumu sebebinin kendisi olduğunu düşünüp üzülüyor
İnsan mısın sen?
Lânet olsunki değilim o kadar iyi bir insanı da haketmiyorum
Yazık. Seni seven sana önem veren bir insana belki 3-4 sene sonra konuşmayacağın insanlar için ihanet etmişsin. Gerçekten hak etmiyorsunuz.
Nasıl insansınız anlamıyorum ki
anlık gaflete düştüm vicdan azabından ölüyorum çok pişmanım helede çocuğun ailesinin olmaması beni daha çok üzüyor
ayıp bee sevmiyosun gibi görünüyo
Anlık gafletle yaptım
bu anlık gaflet değil , gerçek sevgi böyle yaptırmaz
EİG bence 👏👏