Aile & Toplum Anlık duygu durumunuzu bir emoji ile anlatabilir misiniz? MrEftal Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Modunuza göre bir emoji atıverin bakalım. Kim hangi moddaymış görelim. 😌👍🏻Anlık duygu durumunuzu bir emoji ile anlatabilir misiniz? Anlık duygu durumunuzu bir emoji ile anlatabilir misiniz? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DoğmayanGüneşim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Birileri bizi unutmus o nedenle 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 1 1 Yorumla MrEftal +1 yıl 😂🤭🙈 Yorumla
gozde1919 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Duygu durum bozukluğu olan ben bu soruya sessiz kaldı djdjdn 0 0 Yorumla
EgeninAzrası Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Anlık durumumu birçok emoji ile anlatabilirim 💋❤️🧿💑👨👩👧👦👍 0 0 Yorumla
Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Kalbim kırık hissediyorum 💔Neden bilmiyorum 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. 🐱🐈🧡 1 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. 😔😥🥲😉😊😁 0 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. 😒😒😒 0 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı. 🤯🤒🤧 0 0 Yorumla
FreeZone__Genc Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl 😏😎☺️ 0 1 Yorumla FreeZone__Genc +1 yıl Biraz sırıtkan, cool ve mutlu. Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. 😐😐😐😐 0 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı. 😠😠😠😠😠😠😠 0 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı. 🤐🤐🤐 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. 😒😒 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Birileri bizi unutmus o nedenle 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
😂🤭🙈
Duygu durum bozukluğu olan ben bu soruya sessiz kaldı djdjdn
😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
Anlık durumumu birçok emoji ile anlatabilirim 💋❤️🧿💑👨👩👧👦👍
Genel olarak 😁 budur.
Kalbim kırık hissediyorum 💔
Neden bilmiyorum
😑😑😑😑😑😑🥱😒😒😒😒😒