Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHaklılık ve ya haksızlık bu dünya için pek yeterli tanımlar değil artık.
Sesi çok çıkanın haklı sanıldığı, legalitesi tartışılır eylem, kişi veya insanların, bulunduğu bir toplumda yaşıyoruz. Elbette oyunu kuralına göre oynayabiliriz. Kim bilir, kendi değerlerimiz ile...
Ancak söz konusu duygular olunca, lütfen kim olursa olsun, elbette bunu kimse kendisine yapmasın. Bu denli hiç kimse kendini değersizleştirmesin. Buna ne gerek var...
Üzdüğünden bile bir haber, kadın veya erkek için sadece '' Hiçbir şey '' yapılabilir...
Oysa bizi, üzen kıran dahi yaşanmışlıklarımız olan insanlar, bir '' iyi ki doğdun '' u, bir '' günaydın '' ı yaşanmışlıkların hatrına elbette hak eder... Öyle naif dostluklar edinip, bitirmeyi öğrenebildi isek pekala...
Bu nedenle insan kendine verdiği değer kadar karşısındakine değer yükler. Kendinizi değersizleştirirseniz, karşınızdakini de öyle sanarsınız...
Aslında en önemli şey şans, zeka ve kalp, seçimlerimizde... Hepimizin kaderimizin de, kıymetimizin de bilindiği insanlar ile yollarımızın kesişmesi dileğiyle...21 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız üstadım.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani, inciten ve üzen insanlara muhakkak hak, şans tanımak gerek, sırf insan olduğuna bu hakkı hak ediyorlar. Ama bakıyorsunuz ki ısrarla ve burnunun dikine devam ediyor sizi üzmeye, kırmaya, hayatınızı zindan etmeye ve bunun farkında bile değil. O zaman durup düşünmek, radikal kararlar alıp, emanet edilen cana zulmetmemeyi de öğrenmeliyiz. Tabi ki o aşamada anlaşılamayan durumların izahı da anlamsız kalır ve kendi yolumuza devam edip tekrar huzuru bulmalıyız.
Her aklı başında insan böyle davransa idi, kimse kimseyi "çekmek zorunda kalmazdı".17 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum ama üzende biraz düşünmeli değilmi?
- +1 yıl
Üzen kişinin düşünmesini zaten hak vererek, şans tanıyarak bekliyoruz, bekliyoruz ama düşünüp de anlamıyorsa yapacak bir şey kalmıyor.
- +1 yıl
Şimdiye kadar üzen kime ikinci şans verildi ise daha beterini yaptı.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle...
Bir insan olarak ikinci şansı muhakkak hak ettiklerini düşünürüz ama maalesef daha beterini yapar.
Ama ilk hatada silince de gaddar, düşüncesiz oluruz :) Biraz da öyle olmak gerekiyor sanırım. - +1 yıl
Canımı ikinci defa yakma şansını ona vermeme gaddarlığını severek yapıyorum ve kendimle gurur duyuyorum.
- +1 yıl
Takdir ediyorum ben de sizi, olması gereken bu zaten.
- +1 yıl
Teşekkür ederim üstadım.
+1 yılAcaba ne kadar hayata doğru gözlerle bakıyoruz ki? Bakıyoruz ama görmüyoruz, duyuyoruz ama işitmiyoruz.
Böylesi bir çağda bizi ısrarla duymayan, görmeyen insan için bir şeyler yapmaya çalışmak ilk önce kendimize yaptığımız bir eziyet gibi geliyor bana...
Bugün izlediğim bir videoda diyordu İbrahim Kalın;
" Kalpler uzaksa gürültü çoğalır, kalpler yakınsa fısıltı yeter. Hatta sessizliğin içinde bile o insanla anlaşırsınız"
İşte kalplerimizin bu kadar uzak kaldığı kişilere bir şeyler anlatmaya çalışmak gürültüden öteye gitmeyecektir...23 Yorumla- +1 yıl
Mükememldi, çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Estağfurullah, rica ederim☘️
- +1 yıl
Sağolun :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
16Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜzdüğünü, kırdığını bilmeyen ya da anlamak istemeyen insana ne anlatılabilinir?
Sadece insanın hüznünü, kırgınlığını ikiye katlar..
Bu yüzden anlamayana; anlatmaya çalışmak anlaşılamamaktır.31 Yorumla- +1 yıl
Çok çok haklısınız.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCok doğru çooooook. Kimse bilmeyerek kırmıyor.. Bilerek, isteyerek yapıyor. Sonra da bilmiyor ayağına yapıyor. Bize değer veren bir insan sessizliğimizden anlar hüznümüzü, kırgınlığımızı ve çabalar.
İnsanın kırgınlığını anlatması, haykırması gereksizdir..
Hisseden hisseder. Beni kıran, enkaz altında bırakan kişileri yüreğimden uğurluyorum ve bende kalmıyorlar.. Arkama bile bakmıyorum..33 Yorumla- +1 yıl
En güzeli bu yaptığınız şey. Üzen yol alınca geriye kalan üzmeye korkar.
- +1 yıl
Aynen öyle, söylediğiniz gibi oluyor
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılNe yaparsanız yapın, bazıları o inceliğe, o hassasiyete, o anlayışa sahip değiller...
Frekanslar uyuşmuyor...
Bazılarında bu durum fıtri olmuş...
Bazılarında ise kasti ve umursamazlık hakim...
Böylesi yakınında olursa, fazla da birşey yapamıyorsun...11 Yorumla- +1 yıl
Bazen gülün hatırına dikene katlanıyoruz, yüzümüzdeki acı tebessümü kahkaha sanıyorlar.
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne kadar doğru bir söz. Zaten anlayacak insan, üzmez. Hadi üzdü anlatmana gerek kalmadan gönlünü kazanır. Sen anlatmaya çalıştıkça daha çok üzüyorlar. En iyisi susmak anlayana en iyi cevap...
12 Yorumla- +1 yıl
Sevgi, susanı anlamaya verdiğimiz isim. Anlamayan seviyorum diyemez.
- +1 yıl
Aynen öyle..
+1 yılsen üzüldükten sonra kırıldıktan sonra hala bunu fark etmiyorsa..
ne dersen de anlamı yok ki
ihtimal fark edecek bir gün ancak o an bunun hiç bir önemi yok aslında...
kırılan kırılmış.. oluyor.. geçmiş olsun bir şeyde geçmez toparlanmaz..11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız üstadım.
Sonuna kadar haklı. Anlatmaktan ziyade göstermek gerekiyor aslında. Ama nedense karşındaki insan bunu kabullenmiyor veya kabullenmekten kaçıyor. Ha bir de şey var geçmişteki konuları açıp sen de beni üzmüştün savunması yapanlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Onları çöp poşetine koyup hemen çöpe atın.
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiz buna, değer verdiğimiz insan için çaba göstermek diyoruz.
Tabii ki yanlış bişey. Kendini yıpratmaktan başka bişeye yaramaz.48 Yorumla- +1 yıl
Değer veren le değer verilen birbirini anlar, anlaşılmazlık varsa değer yoktur.
- +1 yıl
Herkes anlamıyor maalesef.
Sevgi, emek ister, çaba ister hoşgörü ile ilmek ilmek yaşanmak ister. - +1 yıl
Seven anlar, anlamıyor ise umursamıyor demek
- +1 yıl
ya da sevmiyor demek...
- +1 yıl
Seven anlar reis.
- +1 yıl
Herkes anlamaz başkan.
- +1 yıl
Herkes sevemez ondan.
- +1 yıl
Aynen öyle..
Herkes katışıksız sevemez...
Yani bu kisisel gelisim sozleri de hep kabugunuza cekilini tavsiye eder... elbette üzüldüğünü soylemelisin buna iletisim denilir anlar anlamaz ya da anlamamazliktan gelir o da bir secenek
19 Yorumla- +1 yıl
Kabuğunuza çekilin demiyoruz, sizi üzen kişiye bunu anlatmak yerine anlaması için süre verin. Çünkü gerçekten değer veren üzmemeye çalışır, kazara üzdü ise bunu zaten anlar. Üzüyor ve anlamıyor sie size karşı sevgisi ve değer duygusu yok demektir.
- +1 yıl
Sizi üzen biri dediğimiz zaman aklınzıa ne geliyor? Mesela biri sizi nasıl üzebilir?
- +1 yıl
Hakaret edlmek, aldatılmak, canının yakılması, hesaba alınmamak vs. Bir kişi bunları bilmeden yaptım diyebilirmi?
- +1 yıl
Ben ise bunu yapan kişiyi hiç muhatap almamak taraftarıyım. tabiki siz dilerseniz geçip neden yaptın der ve yalanlarını dinleyebilirsiniz ama ben yalan dinlemeyi sevmiyorum.
- +1 yıl
Gerçekten seven ve değer veren biri o negatif durumu hisseder. Biz çok şeyi karşımızdaki insan çaba göstermeden sunduğumuz için, onlar bizler için çaba göstermemeyi öğreniyor ve bir süre sonra bir durum varsa gelsin konuşsun moduna giriyorlar. Bundan şikayetçi olmam diyen herkes sizin dediğiniz şekilde davranabilir.
Zamanım ve canım o kadar kıymetli ki beni uzenlerle uğraşarak vakit harcayamam.
Kimsede harcamasi. İnsani kendinden fazla ikinci bir kişi anlayamaz. Fazla üzerinde kafa yormaya değmez.12 Yorumla- +1 yıl
Bu çok mantıklı bir yaklaşım.
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bir insan kafasında sartlamis ise üzmeye ne yaparsan yap anlayamazsın ne kadar uzdugunu. O yüzden boşuna anlatmış olur insan. Demem o ki cabalamamak lazım üzüldügunu, incindigini. Çünkü , anlamaz
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede, anlayacak olsaydı zaten yapmazdı.
Bilmeden üzen biriyse, belki kendine dönüp fark edebilir yaptığını. Ama empati kuramayan ve kendini haklı gören birine, yaptıklarını ve hissettirdiklerini anlatmak boş bir çaba gerçekten.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok çok doğru.
+1 yılYeminle bunu öyle bi yasadimki artik biktim..
ve sonlandirdim.
Görseldeki kisinin gözleri cok güzel MasaAllah barakallah.
Simdi anlamasada bir gün cok derinden anlicak beni..11 Yorumla- +1 yıl
Onlar kaybettikçe anlamış gibi yaparlar, anlayan elinde iken değer vermeyi bilir.
Görseldeki kızımızın gözündeki acıya odaklan :)
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTam anlamiyla doğru degil.
Haklilik payi var demek istiyorum.
Çünkü her insan üzer ve üzülür.
Elbet birileri de ayni aciyi hissettigini icin, karşısinda ki insani anlayabilir.12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim. d
+1 yılBen zaten anlatamıyorum umarım boş bir çabadır ben beceremiyorum😂 ama anlatmak saçmadır çünkü seni üzdüğünü bakışından, davranışından anlamayan cümlelerinden mi anlayacak?
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir düşünce asker.
- Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten öyle anlamaz çünkü ondan ne olur falan der. Çok haklı bir degis
21 Yorumla- +1 yıl
Evet, teşekkür ederim.
Anlatmak istersem anlatırım. Şunu şunu dedin, böyle yaptın ve ben bundan dolayı üzüldüm. Bir daha yapma.- derim yani. Bilsin.
24 Yorumla- +1 yıl
Az sözle çok şey, bilmezse ardından gelecek olanda kelimelerin arasından okunuyor :)
- +1 yıl
Bir defa anlatılmalı diyorsunuz, güzel bir düşünce.
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazen farkında olmadan kırdığımız insanlar oluyor. Anlatınca aah ben ne ettim diyorum. O açıdan da bakmak lazım
13 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız, anlayabilen kalç kişiye denk geldiniz şimdiye kadar?
- +1 yıl
Ben çok anlatan taraf değilim :))
- +1 yıl
Ben hiç anlatmam.
+1 yılüzdüğünün farkında olsa zaten üzmez!
aslında insan seni üzmemek için kendisini üzen birisini seçmeli hayatına eş yoldaş olarak12 Yorumla- +1 yıl
Bu çok güzel, birde karşılıklı olursa iki tarafta hiç üzülmez.
- +1 yıl
kesinlikle
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. süper cümle aslında ne kadar üzdüğünü anlsaydı zaten üzmezdi hele ikinci üçüncü kes aynı şeyleri yapmazdı ne kadar doğru!
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim toprak.
+1 yılBencede boş bir çaba bizim üzülmemizin onlar için bi önemi yokki zaten önemli olsaydı kırmamaya dikkat ederlerdi
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın dostum.
+1 yılİster istemez değer verdiğimiz insanlar bizi üzdüğünde, nedenini anlatmaya çalışıyoruz. Tabii ki ne kadar başarılı olabiliyoruz, işte orası meçhul...
11 Yorumla- +1 yıl
Eğer bizden kaynaklı bir durum ise zaten anlatmalıyız.
+1 yılBu çabayı göstermeyi bile sevmiyorum beni gerçekten seviyosa verdiği hasarı kendisi görmeli
11 Yorumla- +1 yıl
En güzel düşünce bu.
+1 yılValla ben böyle biri ile 7-8 gündür konuşmuyorum abi.
12 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılAnlamıyorlar zaten boşa kürek çekmekten başka bir şey değil. Buna aile de dahil maalesef
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle çok haklı.. Ama malesef değmeyeceğini bildiğimiz halde anlatmaya çalışmaktan vazgeçmiyoruz ve kendimizi yıpratıp duruyoruz..
16 Yorumla- +1 yıl
Bu hata bizi daha çok üzer, bunu yapmamalıyız.
Cevap sahibi+1 yılEvet ama bazen duygulara engel olamıyoruz.
- +1 yıl
Duygularımızı aklımız yönetmediği sürece hep üzülen taraf oluruz.
Cevap sahibi+1 yılHaklısınız 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Beni gerçekten anlayan bir insan beni üzdüğünün farkına varır bir şekilde kendini affettirir benim üzüldüğümü söylememe de gerek kalmaz bence
31 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız.
Yani değişir. Bilmeden de üzmüş olabilir, ama üzüleceğini biliyorsa evet boyutunu anlatamayız..
14 Yorumla- +1 yıl
Haklısın.
- +1 yıl
O kadarda haklı değilsin :)
+1 yılEvet çok doğru. seni üzüyor ve üzdüğünü bile sen ona anlatmaya çalışıyosun hiç gerek yok.
03 Yorumla- +1 yıl
Bende aynen böyle düşünüyorum. Kimse blmeden birşeyi yapmaz, o kadar bilmiyorsa kendisini üzsün.
- +1 yıl
Bide üzdükten sonra normal davranıyorlar ya ifrit oluyorum böylelerine. Özür bile dileme gereksinimi duymuyorlar.
- +1 yıl
Değer verenler özür diler ve pişman olur. Madem değer yok, o değersiziklerinide alıp gitsinler.
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ben beni üzenleri sileli cok oldu
31 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ediyorum.
+1 yılYerdem göge kadar haklı
21 Yorumla- +1 yıl
Bencede.
+1 yılen güzeli hayatından çıkarmak
21 Yorumla- +1 yıl
Benimde düşüncem bu.
Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Anlasaydı üzmezdi ki zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok doğru ki anlamak için gerçekten sevmek şart.
+1 yılKendi kendime küsüp kendi kendime barışıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Ben çok zor küserim ve küsersem barışmam :)
- +1 yıl
Ben de çok cabuk kuserim ya
Hic sevmiyorum bu huyumu - +1 yıl
Çabuk küsüyorsanız, bu sizin aslında kümsek yerine biraz kendinize karşı naz yaptığınızı gösterir.
- +1 yıl
Yok hocam çok küçük ayrıntılara takılıyorum bu da beni yoruyor
+1 yılBen artik beni üzmelerine fırsat vermiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Sizi tebrik ederim.
- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılHiç uğraşmam beni tanimamissa gerek yok daha
11 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
- Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğru bir söz ve haklı
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, tamamen ayni fikirdeyim Sezen abla ile.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bende.
- Aile & Toplum konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılÇook güzel bir sözmüş. Doğru
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle.
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle çok haklı.👌
13 Yorumla- +1 yıl
Keşke haksız olsaydı değilmi?
- +1 yıl
Anlatmaya çalıştığımızdan mütevellit değer kıymet bilinmiyor.😏
- +1 yıl
Çünkü hala yaranmaya çalışıyoruz sanıyorlar.
+1 yılBence saçma bir cümle.
13 Yorumla- +1 yıl
Neden hocam?
- +1 yıl
Bizi bu denli üzecek birirsi, bizim çok anlam kattığımız birirdir. Herkese bukadar anlam vermediğimize göre. Özel birileri olmalı, eş dost, aile içinden. Onlarda bukadar kırılacağımız şey yapmışlar da bile isteye yapmışlardır. Anlatmak gereksiz
- +1 yıl
Zaten aşırı canımızı yakan bu kadar verdigimiz değerin karşılığını alamamamız. Yoksa sıradan biri zaten bizi üzemez.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haklı... çok haklı hem de..
13 Yorumla- +1 yıl
Bu sebeple sizi kırana kendinizi anlatmayın.
- +1 yıl
Tamamdır hocam mesaj alınmıştır 🤜🤛
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılUmrunda olsa üzmezdiki
11 Yorumla- +1 yıl
Harikasınız, aynen öyle.
+1 yılboşa zaman kaybıdır..
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn iyisi anlatmamak o zaman 🤷♀️
13 Yorumla- +1 yıl
Zaten anlatsakta anlamazlar üstadım.
Cevap sahibi+1 yılAslında uzmelerine izin vermemek lazım üstadım 😂
- +1 yıl
Onlar bizi üzerken onları üzeceğimizi bilmeleri önemli.
Bir ben kendimi üzüyorum 🌺
11 Yorumla- +1 yıl
Herkes zaten sadece kendini üzer.
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok doğru bir söz.
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim üstadım.
- +1 yıl
Estağfurullah, rica ederim.
+1 yılİmzaa
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Fazla doğru
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede.
- Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklı.
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef öyle.
- Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılAynen de öyle
13 Yorumla- +1 yıl
Ama çoğumuz anlatmaya çalışma hatasına düşüyoruz.
- +1 yıl
Hayır o anlamda değil sizi üzen birine sizi ne kadar üzdüğünüzü anlatmaya çalışmak en boş çabadır cümlesine aynen dedim yani çok boş bir çaba
- +1 yıl
Doğru, bende size destek mesajı yazarken birilerinin bu hatayı fark etmesini sağlamaya çalıştım..
+1 yılÇok doğru
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle.
+1 yılkesinlikle doğru
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede.
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDogru soze ne denir
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen, doğru söz kabul edilir.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenden esirgediğini başkasına gani gani vermesi
12 Yorumla- +1 yıl
Zaten esirgemiyor, başkasına harcadığı için bize kalmıyor.
Cevap sahibi+1 yıltm.
+1 yılÇok haklı
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum.
+1 yılAynen öyle
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi