Çevremden temizlediğim kişileri düşünunce çok haklı, siz ne dersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çevremden temizlediğim kişileri düşünunce çok haklı, siz ne dersiniz?
Aslında iyi kalpli olmak koşulsuz sevgiyle insanlara yaklaşma duygusu bunun yanı sıra beklentisiz içten yapılan her hareket Bir nevi insan olma erdeminin en önemli unsurudur. Fakat insanoğlu öyle arsız egoist ve kompleksli ki siz onların her zaman yanında olursunuz Ama bir gün istedikleri bir şey yapmazsınız sizden kötüsü olmaz o zaman da onların gözünde makbul bir insan olamıyorsun. Ve yaşadığım hayatta şunu gördüm Siz bir şeyler yaptıkça insana sizin arkanızdan geliyor niye peki benim gösterdiğim hassasiyeti karşı taraftaki insan göstermiyor? Bu soruyu daha anlaşılır bir şekilde sorayım her dakika bir insan kendisi mi iyi şeyler yapmalı fedakar olmalı sevgi dolu yaklaşmalı niye karşı taraf yapmıyor? Niye benim zor anımda karşı taraf yanımda olmuyor ya da bana bir gün olsun sen nasılsın yardımcı olabileceğim bir şey var mı senin için yapabileceğim bir şey var mı diye sormuyor? Çok mu zor bunu söylemek Dile getirmek acaba diye düşünüyorum. O yüzden de her zaman Uygar Medeni i bir yapıya sahibim bunu asla kaybetmedim ama bir şeyi değiştirmeye başladım hayatımda o da şu katılırsınız veya katılmazsınız. bana kim iyi geliyorsa olduğu gibi kabul ediyorsa içtenliği ile sevgisiyle koşulsuz yaklaşımıyla benim yanımda olabiliyorsa ve ben ona karşı kalbimi ve yüreğimi açıp herhangi bir şekilde yaşadığım sorunu onunla paylaşabiliyorsan benim için makbul olan bu oluyor. O söze tam olarak katılmıyorum katıldığım yerleri de var haklı olduğu yerleri de var tabii ki buna asla hiçbir şekilde hayır demiyorum gayet doğal. Ama bir yere kadar bunun da bir sınırı olmalı çünkü bu sefer insanlar seni kullanmaya başlıyor senin üzerinden faydalanmaya çalışıyor seni enayi yerine koymaya başlıyorlar.
Çok doğru tespitler maalesef
Kimseye iyi kalpli olmaya çalışmıyorum ve yaptığım iyilikler karşılıını bulsun diye çabalamıyorum ister bi tarafı kalksın ister başka tarafı insin bei bağlamıyor ben kendimi durduramadığımdandır yaptığım iyilikler bu yüzden ardıma bakıp işe yaramışmı diye bakmıyorum bu şekilde yapılan iyilikleri anlamayacak kadar uyanık değiller ki onlarda bunu enayiliğe dahil edemiyor. :))
Domuzun önüne yemini koyarım keyfime bakarım diyorsun.
Kesinlikle çok haklı. Kime iyi davrandiysam nazik yaklaştıysam beni pişman etti. Şimdi köpek çekiyorum onlara saygı duyuyorlar
Hak ettikleri seviyeyi bulmuşsunuz.
Köpek kelimesi bile fazla olmuş oda bir canlı ve masum.. pas pas olmayı bile hakeymeyen yaratıklar var bence..
Aynen, bu tipler neye benzetilse k şeyi aşağılamış oluyoruz
Rica ederim 😊
Cevap
3Cevap
Zamanında insanlar yaprak gibidir okşadıkça kalkar demişlerdi de o ne biçim laf demiştim. Meğerse bugüne atıfta bulunmuşlar. Cezai müeyyideler maalesef yetersiz kaldığı için insanlar vahşileştiler. Ehlileştirmek için çok değil 2 kişiyi meydanda sallandırırsın toplum biraz sükünet kazanır.
Maalesef sonra insan yerine koyarlar
Çok doğru
Tokyo dünyanın en kalabalık kentlerinden biridir. yaklaşık 40 milyon nüfusu vardır. Bir tren garı var günlük 3,5-4 milyon yolcu taşır. Garlarından yerler pırıl pırıldır. Bir tane çöp bulamazsın. Su içen çikolata yiyen vs ne bulsan çöpünü cebine çantasına koyar. Yiyorsa yere atsın anında cezayı yer. Bizde durum ne yerler izmaritlerden çöplerden geçilmiyor. Çok değil ya bi kaç defa ceza kesersen bir kaç suçluyu asarsan bir kaç kişinin kolunu kesersen ne çöp kalır ne cinayet kalır ne tecavüz kalır ne hırsızlık kalır.
Harika bir tespit ama bunu yapmayan, bu konuda tek adım atmayan meclisimiz ve belediyelerimiz var
İyilerin a… sı…lıyor , kötüler maşallah zil takıp oynuyor. Allah onlarında sonunu getirecek , kimsenin yaptığı yanına kalmaz
Can yakan, canının daha fazla yanacağı zamanı görmeden ölmeyecek. İyiler hep o anın izleyicisidir.
Katılıyorum
Benim de çevremden bazı insanları temizlemem gerek
Zaman kaybetmeden yapın
Ee yani bize iyi davranılmadıysa bu bizim sorunumuz mu
İlkinde karşıdaki varlığın sorunu, kinci defa aynı hatayı yaparsak bizim sorunumuz olur.
Evet çok doğru söylemiş gerçekten sana huzursuzluk verenleri temizleyince kafan daha rahat oluyor
Onları da kendi kalitelerini yadırgamayacakları yere göndermiş olarak iyilik yapmış oluyoruz
Evet
Çok haklı.
Aynen
Deveyi diken insanı düt yaranır derler başkan.
Artık kim kimin zurnasını çalarsa
O düt ün yerinde başka bişey vardı 🤣
Farkettim reis
🤭🤭
müthiş tespit
Bencede
Kısmen haklı.
Genelleme olması kısmi haksızlık sebebi.
Sınırlarımızı belirlemeyi geç olsa da öğrendik…
Hayatta geç yoktur, her an yeniden başlarız. Öğrenen kişiler hep daha iyisini kazanır.
Hakikaten öyle
Maalesef, keşke haklı olmasaydı
Ben iyi olmak için iyi olmuyorum sevaptır diye iyilik yaparım
Kötülük yapmayı biz de biliyoruz
Haklı
Aynen öyle
Haklı dağılalım
Evet haklı, herkes dağılsın
Çok haklı
Çok şey yaşamış demek
Çok haklı
Bencede