Raydan çıkıyor muyuz?

Selamunaleyküm,

Az önce exxen reklamıyla karşılaştım kız sevgilisiyle konuşuyor, çocuk "kafeye falan gelemem" diyordu.
Kız ise "kafe mi? Hahaha benim evde yalnız takılırız" falan diyordu.
Çocuk " ev mi konum at uçarak gelirim" vs
Reklamın sonunda çocuk " siz de yeni dünyaya ayak uyduramıyorsanız üzülmeyin zamanla..." mı ne gibisinden bir şey dedi yani cümleleri pek hatırlamasam da bu şekildeydi.
Tepem attı ya bu nasıl bir reklam? Reklam mı film mi her neyse ahlâksızlığa doğru yol aldığı kesin...
Bunlar tabii ki olan şeyler ama çocuklar var yani böyle reklamlar sunulur mu hiç! Saçma sapan şeyler..
Yeni dünyaymış ne bu cehenneme hazırlık mı?
Güncellemeler
+1 yıl
@IIIecebrous yaaaaa haklı görünce yorumumu kaldırdınız di mi? Saygı beklerdim, tartışmanızı beklerdim, görmezlikten gelişinizi görmezlikten gelemem. Kadına bak ya sen gel yaşça büyüksün diye kendini haklı gör, ağzına geleni söyle (argodan bahsetmiyorum) sonra ben her dediğine mantığına uyacak cevaplar verebildim diye sen benim o uğraş vererek yazdığım yorumu kaldır yok öyle efendi karşı görüşte de olsa seviyeli tartışmalar oluyor kimse kimseyi yemiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Belki de bunu yazmam doğru değil ama yaptığınızı sindiremem çünkü sindirdikçe artıyorsunuz. Dilerim ki tekrarı olmaz. Boş soru diye yorum vardı boş soruysa geç, kaldırdım aynı şey değil. Haddini aşan yorumu kaldırdım aynı şey değil, tartışma olacaksa da seviyeli tartışabilelim.
Raydan çıkıyor muyuz?