Kaynanam evime kedi aldım diye kıyameti kopardı?

Arkadaşlar soru başlığından da anlaşıldığını üzere kaynanam kendi evime kedi aldım diye kıyameti kopardı yok iste siz bilmiyor musunuz ben kediyi sevmiyorum siz ben size gelmiyim diye aldınız o kediyi eve falan dedi sonra çok geçmeden kediyi sahiplendirdik. Sonra bize geldi kaynanam. Elini koltuğa sürüp burnuna götürdü gözümün önünde. Kokladı elini. Resmen pislik damgası yapıştırdı. Eşime anlattım annesini uyarması için. Uyarmış olduğunu söyledi. Şimdide durup durup eşimin yaşı benden büyük diye çocuk yapın çocuk 20 yaşına gelince benim oğlum 50 yaşında olacak bilmem ne diyor. Belki ben kısırım ve bu durum ikimizin arasında sır olabilir neden bu baskı yani dedim eşim haklısın dedi. Her şeye bir lafı var kendini temizliğin kitabını yazmış olarak görüyor ama temiz biri değil. Hiç memnuniyeti yok her şeye bir yorumu var. Eşimin isteklerini yerine getiriyorum yemek olsun çamaşırı olsun falan. Bunları bile kıskanıyor. Sürekli bana yemek getirmek istiyor. Ben yapıyorum deyince de eşime telefon açıyor alındığını söylüyor. Bana akıl verin çok bunaldım ve soğudum eskiden böyle değildi ya da gerçek yüzünü sakladı benden aşırı soğudum ve eşime de söyledim. Yapamıyorum eskisi gibi dedim olamıyorum. Ve bu durum eşime yansiyacak. Yansıtmamaya çalışıyorum ama yansıyor.. aramızda tartışmalara neden olabilir.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca annemin bana aldığı bir temizlik malzemesi vardı işimi kolaylastiran. Bize diyor ki ne kadar tembelsiniz... Sanane yani sanane... Herşeye bir yorumu var.
Kaynanam evime kedi aldım diye kıyameti kopardı?