Kedime ötenazi yaptırdım?

Öncelikle acımın taze olduğunu belirtmek isterim lütfen kırıcı şeyler söylemeyin 😔

Can dostum 12 senedir benimle yaşıyordu. Uzun ve mutlu bit hayat yaşadığını düşünüyorum. 5 Şubat 'ta başında bir şişlik ve göz akması ile veterinere gittik. Ve çocuğumun doğuştan diyafram yırtığı olduğunu öğrendim. Başındaki şişlik için mr a girmesi riskliydi çünkü akciğerin biri doğuştan sönüktü. Onun yerine tomografiye götürdüm. Karaciğerinde kanser tespit edildi. Ameliyat olursa %60 ihtimal verildi yaşamasına. İstemedim. Onun yerine başındaki şişlikten iğne biyopsisi aldırdım. Bu süre zarfında kafa basıncı sebebiyle bir gözü kör oldu 😞 rapor geldiğinde lenfoma teşhisi kondu ve başındaki kitle öyle büyüktü ki alınabilecek durumda değildi. Tedaviye uygun değildi.. morfin benzeri ağrı kesiciler kullandık birkaç gün ama yemek yemiyor suyu bile zor içiyordu. Bir gece eve sığmadı hiç uyuyamadı kalksa oturamadı dört döndü 😞 sabahında bu kararı aldım. Anlamış gibi girmek istemedi hiç vete. Orada çok bağırdı.. son zamanına kadar yanında oldum elimde melek oldu oğlum 😞 tedavisi için yapabileceğim bir şey yoktu olsa pes etmezdim. Acı çekmemesi için bunu yaptım ama içim hala buruk ve kabullenemiyorum durumu. Sizce başka yolu varmıydı 😞😞
Kedime ötenazi yaptırdım?