Aile & Toplum 3. gözümü açmak istiyorum açan var mı ya da açık olan? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor eğer açıksa nasıl başladınız ben de artık spiritüel uyanma istiyorum ve nasıl bir his video method falan önerir misiniz Güncellemeler+1 yıl offf yine araştırmamış cahiller toplandı 3. gözümü açmak istiyorum açan var mı ya da açık olan? Cevapla Fal Soruları Öneri Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Açılması sakıncalı imiş. Birde bayağı uğraş gerektiriyormuş. Bununla ilgili youtubedan detaylı videolar bulunmakta 1 0 Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Maneviyatını artırman lazım. Kalp gözü ibadetle artar günahlardan hatta mübahlardan sakınacaksın. Sadece ibadet lazım yapabilir misin? 1 17 Yorumla Soran +1 yıl alakası yok 3. göz epifiz bezi aslında alnının tam ortasında.kalp gözü 6. his diye geçiyor Yorumla UDixon +1 yıl altıncı his değil o kalp gözü hepsi o epifiz bezi falan açılmaz. Doğuştan gelen bir şey o. Refleksler ile alakalı kalp gözünü açarsın ancak Yorumla Soran +1 yıl açılıyormuş sonradan internetten araştırdım baya ama açan birinden tecrübe istiyorum Yorumla UDixon +1 yıl kalp gözü daha önemli ne yapacan epifizi Yorumla Soran +1 yıl tamam dayı onu da açmaya çalışırım Yorumla UDixon +1 yıl dayı ne ya 20 yaşındayım dayı mı olduk hemen :D Yorumla Berkan63 +1 yıl @UDixon belki o 18dir.😄 Yorumla UDixon +1 yıl @Berkan63 Olabilü o zaman Yorumla Soran +1 yıl yo belki 19.5 Yorumla Soran +1 yıl 19.75 Yorumla UDixon +1 yıl tamam evladım Yorumla Berkan63 +1 yıl O zaman knk bu kız 3 ay sonra 20 ye giriyor bizde az daha teyze diyorduk Yorumla Soran +1 yıl tmmmmmmmm Yorumla Berkan63 +1 yıl Tm. Iyi geceler gizlikiz Yorumla Soran +1 yıl tm amca Yorumla UDixon +1 yıl kalk kız soğan doğra anca konuşi carcar ediyi epöfiz beziymiş nedir la bu epiföz bezi gah çay koy Yorumla Berkan63 +1 yıl Benim öyle bir yeğenim yok... 👊 Yorumla
PortgasDAscee Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Meditasyon videoları izle youtube dn 1 0 Yorumla
Ƥrometheus Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nerenden açılıyo o göz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gtünden Yorumla Ƥrometheus +1 yıl Açtır madem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Açılması sakıncalı imiş. Birde bayağı uğraş gerektiriyormuş. Bununla ilgili youtubedan detaylı videolar bulunmakta
Maneviyatını artırman lazım. Kalp gözü ibadetle artar günahlardan hatta mübahlardan sakınacaksın. Sadece ibadet lazım yapabilir misin?
alakası yok 3. göz epifiz bezi aslında alnının tam ortasında.
kalp gözü 6. his diye geçiyor
altıncı his değil o kalp gözü hepsi o epifiz bezi falan açılmaz. Doğuştan gelen bir şey o. Refleksler ile alakalı kalp gözünü açarsın ancak
açılıyormuş sonradan internetten araştırdım baya ama açan birinden tecrübe istiyorum
kalp gözü daha önemli ne yapacan epifizi
tamam dayı onu da açmaya çalışırım
dayı ne ya 20 yaşındayım dayı mı olduk hemen :D
@UDixon belki o 18dir.😄
@Berkan63 Olabilü o zaman
yo belki 19.5
19.75
tamam evladım
O zaman knk bu kız 3 ay sonra 20 ye giriyor bizde az daha teyze diyorduk
tmmmmmmmm
Tm. Iyi geceler gizlikiz
tm amca
kalk kız soğan doğra anca konuşi carcar ediyi epöfiz beziymiş nedir la bu epiföz bezi gah çay koy
Benim öyle bir yeğenim yok... 👊
Meditasyon videoları izle youtube dn
Nerenden açılıyo o göz
gtünden
Açtır madem
40 ından sonra 3. gözü napıcan
okunmuş ekmek ye
Altın tozu 🤩
gel açayım