3 Gozu Arastıra Bilirsin Alnın Tam Ortasında Bulunur Bilimsel Olarak Epifiz Vezi Deniyor Onun Sayesinde Diğer Alem Cinler Ve Diğer Var Olan Yaratıkları Görmek Mümkün Psısık Alanda Gelısmek Bununla Birlikte İnsanın 6 çı Hıssı Inanlımaz Guclenıyor Geleceğe Daır Ön Gorulerde Dahil Bize Verilen Bir Hazine Ama Değerlendiremıyoruz Ne Yazık Ki
Hıc Bır şeyden Etkılenmedım Be Kanka Bıze Verılen Bu sınırlı Sürede Neden Elımızde Olan Hazıneyı Hsrcamıyoruz Kı Ölümün Nereden Ne Zaman Gelecegı Belli Değil Bunu Degerlendırmelıyız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardeşim orta bacak falan desen taktik veririz tahin pekmez kuruyemiş gibi ama 3. göz ne bileyim bi tuhaf geldi.
Araştıra Bilirsin Herkes De Var ama Açmak Sağlam Piskoloji İster Bende var mı bilmiyorum Ancak Açmak İçin Çoğu Şey yaparım :)
Kanka önce yazmayı öğren, sonra açarsın 3. Gözünü.
Türk Değilim Ben Azerbaycan Türküyüm O Yüzden Kusuruma Bakma Yanlış Yazmam Doğal
Anladım, sen kusura bakma.
Yok Estafurullah İkimizde Yanlıs Anlasıldık ;)
3 Göz derken tam olarak neden bahsediyorsun
3 Gozu Arastıra Bilirsin Alnın Tam Ortasında Bulunur Bilimsel Olarak Epifiz Vezi Deniyor Onun Sayesinde Diğer Alem Cinler Ve Diğer Var Olan Yaratıkları Görmek Mümkün Psısık Alanda Gelısmek Bununla Birlikte İnsanın 6 çı Hıssı Inanlımaz Guclenıyor Geleceğe Daır Ön Gorulerde Dahil Bize Verilen Bir Hazine Ama Değerlendiremıyoruz Ne Yazık Ki
Kanka psikolojini kim etkiledi neyin etkisindesin bilmiyorum ama bu tür şeylerden uzak dur
Hıc Bır şeyden Etkılenmedım Be Kanka Bıze Verılen Bu sınırlı Sürede Neden Elımızde Olan Hazıneyı Hsrcamıyoruz Kı Ölümün Nereden Ne Zaman Gelecegı Belli Değil Bunu Degerlendırmelıyız
Tamam eğer açabilirsen bana da haber ver burada bekliyorum
Sorumun daha Çok Insanın Karsısına Çıkması ıcın ne yapmam lazım Bu Uygulamada Yeniyim de
Neyin insanın karşısına çıkması için
Soru Sordum Ya 3 gözü Aktıfe etmek ıcın Bu sorunun Senın gıbı Daha çok kısının Karsısına Çıkması Icın Bı şey Yapmak lazımmı?
Kanka soruyu güncelleyebilirsin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!