Ya da böyle bir algının oluşmasının sebebi nedir sizce?

Soytarıyı kral edermiş laflara bak. Senin en başta kadına saygın yok. Abazanlar yüzünden diyorlar. Peki erkeklerimizi abazan yapan neler? devlet bu düzen gelenekler... bunları düzeltmeye çalışacaklarınıza Türk kadını kızını kötülüyorsunuz. Çünkü kolaya kaçıyorsunuz. Empati yok zevk sadece hedef. Sonra gelip şikayet edersiniz. Hadi be ordan
Kesinlikle haklısin insanlar robot degil ki seri üretim gibi aynı karaktere sahip olsun toplumun çogunluğunda bir abazalık varsa bunun da sebebi biraz da geleneksel yasam tarzimızdan kaynakli.
Türk erkeğini avrupa ulkelerine biraksinlar abazanliklarinı 1 yıl da atarlar çünkü orada ilişkiye bakış Türkiye'deki gibi sert değil.
Bir konunun sebebini ve çözümünü sunmadan eleştirmek sadece kolaycılıktır.
Arkadaş istiyorsunuz Türk erkeklerinden kızlarından biri der Türk erkekleri şöyle böyle biri der Türk kızları söyle böyle bırakın artık genelleme yapmayı 85 milyonluk ülkede 3 5 tane acı tecrübesi olan ırkına sövüyor da kendiside aynı ırktan farkında değil bir hikaye vardı adamın biri başka bir ülkeye gidiyor pazar yerinde esnafın birine soruyor ülkeniz nasıldır diye esnaf senin ülken nasıldır diyor oda başlıyor şöyle kötü böyle kötü insanları fena esnaf burasıda aynı diyor neyse aradan Bi kaç gün geçiyor başka biri geliyor esnafa soruyor ülken nasıldır insanları nasıldır esnaf senin ülke nasıldır diyor adam anlatmaya başlıyor insaları bu kadar iyi yeri böyle güzel filan ha diyor bizim burasıda öyle bu konuşmalara şahit olan komşu esnaf turist gidince soruyor neden böyle dedin geçen gün kötülüyordun bu gün güzeldir diyorsun diyor esnaf diyorki ya ülke ülkedir yani toprak parçasından ibaret iyisi kötüsü olmaz önemli olan insandır nasıl bakarsan öyle görürsün biri iyi bakıyordu biri kötü bakıyordu ben ne desem boş bakış açısını değiştirmediği sürece nasıl bakarsa öyle görecek
Türk aile yapısı gereği aileden gelen istem dışı bir durum, ama sonra kabak çiçeği gibi açılıyorlar, ya da bir nevi Ayşen guruda hesabı annelerinden aldıkları öğüt dolayısıyla olabilir, göster ama elletme hesabı
Bulunmaz hint kumaşı gibi davranmadım hiçbir zaman. Yaşım genç olduğu için henüz farklı hedeflerime öncelik vermeye çalıştım sadece. Bizim de yolumuzun aşka düştüğü olmadı mı? Oldu tabii. Ağzımız yandı sütten ama yoğurdu üfleyerek bile nasıl tekrar yiyebiliriz onu düşünüyoruz. Malum güven problemleri ve başka öncelikler..
Cevap
38Cevap
Sebebi çok basit: Türk erkeklerinin %95'inin abazan olması. Bu kadar fazla ilgi soytarıyı kral bile eder.
- Aşağılık Sendromu: Yıllarca değersizleştirilirsen, sen kendine değer vermeye başlarsın.
Yanlış yapılandırılmış bir öz değerlik de olsa kendini korumak çabasının bir sonucu bu.
- Bizim kızlarımızı ulaşılmaz yapan;
* Bacak kadar yaşta ne aşkı: Yaş sınırı varsa bir daha sevmeyi bekleyelim, en iyisi.
* Evi - Arabası var mı, ne işle uğraşıyor: Tam bir daha sevdik ki ah bu tapu - kadastro!
* Evlenmeden olmaz: Gönlümüzü eğlemenin de "yolu yordamı" var; "temas yok"muş.
* Etek, boyu dizin üstüne çıkmayacak: Erkeği unuttuk, bari kendimizle oynayalım?
* "Kadın" dediğin uzun saçlı olur: Kadın mıydık? O tamamıyla çıkmış bizim aklımızdan.
* Akşam, hava kararmadan evde olunacak: Mitoz bölünmeye mi geçsek, ne dersiniz?
diye kendini ve yaşamı sorgulatan, toplumun ilmek ilmek ördüğü görünmez duvarlar.
Böyle bir algının oluşmasının sebebi; "camdaki kız"a bakıp camı görmemek.
Kendimi bazen öyle eşsiz sanıyorumki yok böyle bir his😀
Arz-talep meselesi.
Ülkemizde ilişkilere bakış toplumda avrupadaki gibi değil haliyle kızlar bu konularda genelde daha içe kapanık bu erkeklerde bir eksiklik yaratıyor sürekli talep eden bir erkek topluluğu oluşuyor.
Bu durum kızlarda kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissetmesine sebep olabiliyor.
Ben öyle bir kız görmedim şimdiye kadar. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der muhabbeti bizimkisi. Nasıl yaklasman gerektiğini bilirsen yaklastirmayan kadın görmedim. Fikren anlasamamisizdir o başka konu ama tavır görmedim hiç.
Rusya'da bir kız 18 yaşına geldiğinde hala bakireyse garip bakarlar. Türkiye'de ise bir kız bekaretini kocasına saklamalıdır. Kültürel sebeplerden dolayı, Türk kızlarının bir çoğü kendini bulunmaz hint kumaşı sanır.
bunu bi kızın demesi şaşırttı. hint kumaşı özgüveni var sende süveyda -_- bulunmaz hint kumaşı özgüveni falan yok, iki g erizekalı böyle diye tüm kızları ateşe atmak ne kadar mantıklı sizce?
Ne yani her tanışmak isteyene yüz mü verelim vasıflı vasıfsız her önümüze gelen adamın teklifini kabul mü edelim her teklif edenle mi yatalım bunu mu istiyorsun? Bulunmaz hint kumaşı olmakla alakası yok meselenin..
Olduğundan güzel sanıyorlar ve kasıntılar. Ama genede Allah razı olsun onlardan bizlerin Rus ve Ukraynalı hem cinsleriyle daha yoğun ilişkiler anlamında sebep oldukları için. Hatta buna evlilikleride ekleye biliriz.
Talep fazlaysa fiyat artar, arz fazlaysa fiyat azalır. Bizde kadınlara talep çok fazla olduğu için de değer artıyor. Arz da çok az talebe göre. Bu da değerin katlanmasına sebep oluyor.
Bir yaşa kadar öyleler ama sonra ciyak ciyak ciyaklayarak koca arıyorlar. Türklerle hiç ilişkim olmadı çok şükür. Sevgililikleri bir yana arkadaşlıkları bile çekilmiyor.
malesef katılıyorum, ülke değiştirmek psikolojiye iyi gelecek gibi
Erkeklerde var asil hepsi helal sut emmis Adriana lima istiyor🤦♀️
Bu ülkede rahat olsan adını çıkarır bu toplum biraz mesafeli olsan da burnundan kıl aldırmıyor derler yani ağzı olan boşuna konuşur.
Bizim erkekler yüzünden diyeceğim de aslında daha derine inmek lazım, kadın erkeğin toplumsal konumundan kaynaklı temel olarak. mecalim olsa uzun uzadıya açıklamaya çalışırdım
Bu kadar ilgiyi karıncaya göstersen, kralice karınca sanar kendini mk... Her iki tarafta da suç var benim dönem sonu notum bu milletten sittin sene bir bok olmaz.
Karşıdakine arkadaşça cevap bile versek yollu oluyoruz çünkü. Bazıları da savunma mekanizması olarak soğuk duruyor.
Bunu anlayamadım ama böyle kızları hemen anlıyorum ne bileyim kızları anlamak zor değil böyle sorunları kızları anladığım anda uzaklaşırım.
Ben öyle bir tavır görmüyorum, kişi nasıl bakar ve nasıl yaparsa bence karşısına öyle insanlar çıkıyor...
Beş on erkeğin birden yazması, yazmasa bile bu kadar talep içinde birileri beni kesin sever tavrı olmalı.
Erkeklerin onlara karşı tavrı yüzünden. Her kıza gereğinden fazla değer verip pohpohladıkları için öyle oluyorlar.
Abazan erkeklerin tutumu vesilesiyle. Her önüne gelene yazarlarsa herkes de kendini kraliçe görmesi içten bile değil
Ailesinden ve çevresinden aşırı ilgi görmesi diyebiliriz, yoklukta olanlar fazla teklif ediyorsa kendini bir halt sanıyorlar
Allah tc kızı ve tc erkeğini bele yaratmış nabıcan tam tencere kapaklar
Toplum yapısından kaynaklı kızları sakınıyoruz, erkekleri de salıyoruz. En basit açıklaması.
Kızlarımız kendi değerlerinin farkında. Ben bu tavırlarından dolayı tebrik ediyorum onları.
Her bir kıza düşen gayrı safi milli sap sayısının çok yüksek olması tabii ki.
Helal olsun sana bezdirdi ler. Çok müşteri talebi var şımardı lar Bi halt sanıyor lar kendilerini.
Erkeklerin düşünecek kadar zamanları yok. Az düşündüklerinden , o seviyedeki insanlarla takılıyorlar
Kendine güveni olmayan abazan erkekler de var ne yazıkki. Çoğunluğu oluşturuyorlar birde 😥😥😥
erkeklerin elde etme isteği yüzünden kızların zoru oynaması
Çünkü öyleyiz. Bulamayan gitsin başka milletten bulsun bakalım.
Hadi linçleyin xkkdmdmrkdkkdkf
Erkeklerin güvensiz ve abaza olması yüzünden kızlar kimseye bakmıyor bizde bir sorun yok yani
Bu tavırlara neden olan etken, türk erkeklerinin çoğunluğunun abaza olup her önüne gelen, nefes alıp veren kızlara yazılıp en sıradan kızın dahi egosunu yükseltmesi.
Balon gibi şişirmesi yani.
Türk erkeği neyse Türk kızı da o. Ne eksik ne fazla
Abazalar yüzünden hep neden birde hep soruyorsunuz hala
Tek nedeni Abazalar tarafından şımartılmak, bu kadar yüz bulmasalar şımarmazlar.
250 gramı var diye oluyor bunlar kusura bakmayın da gerçekler maalesef
Bazı erkek arkadaşlarımız yokluktan çok fazla popolarını kaldırıyorlar
Çünkü dışarıdaki kızlardan haberimiz yok 😂ukraynada kızlar Türk erkeği diye ağlıyo onu bilseler kocasına sıkı sıkı sarılırlar
Talep çok olunca seçici oluyorlar işte
Abaza türk erkekleri sayesinde.
Aşırı ilgi ve talep istek üzerine oluşan aşırı ego
Erkeklere ayak uyduruyorlar.
Bir numaramız yok aslında 🙄
Biz Türk erkekleridir
Ego ne olacak ki başka
Türk erkeklerinin şey budalalığı.
2 guselll söze kalkan popi 💁🏻♀️
bekaret umursanmasa yüzlerine bakan olmaz
Yine eski ıq düşüren sorulardan😅
Erkeklerin istegi 🤷🏻♀️
Türk kızlarını kim takıyor.
çünkü bulunmaz hint kumasiyiz
Erkeklerin abaza ve sapık ruhlu oluşu.
Fazla pohpohlanma
çekicidr ler
Hepsi bütün kızlar çürük yumurta sarısı kokuyor
Ego hepsi
Çözemedim
Çok üstüne düşülmesi her erkek üşüşüyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?