ozeliz guzeliz kendimizi biliyoruz ee daha ne olsunn herseyi hakediyoruz erkekler yokk bu ego bu su olarak algiliyolar iste bu yuzden salaklar
kizlar her erkegii kafasinda belirliyolar deftere ya da beyne kaydediyolar bu kisiler bana ne katabilir genler kisilik saygii bu tanima oluyo erkegi ne var bundaa erkekte o zaman az akilli olsunn oda her onune gelen kizi kabul etmesinn bu kadar basit az onurlu gururlu olsunlar sonral yok kizlarin egosundan gecilmiyor yok o yok bu bir kizin en buyukk hakki en iyi koca secmekk kim nederse desin yani
valla baba evi en guzel yer ama bazi kizlarrr icinn o kadar zor ki babasi tarafindan tecavuze ugrayan kizlar var amcasi abisi erkekler gercekten o kadar beyniniz kucukk ki algilayamiyosunuz kizin zaten hayati kaymis kimseye guvenemiyo piskolojikmen kotu oluyolar kucukken yasatilan seyler gercekten cokk kotu ya Allah kimsenin basina vermesinn hem ulkede cok taciz edilen kadin var kizlar o yuzden piskojikmen degisiyolar kimseye yuz vermiyolar ayrica erkeklere guven olmaz
Türk erkeklerinin abazanlığı, gördüğü her kıza yılışması, bakması ve o kızlara prenses gibi olduklarını hissettirmeleridir. Oysa 2 hafta erkekler asla hiç bir kıza bakmasa, yoklarmış gibi davransa, kızlar süre bitmeden 10 gün sonra yolda bizlere saldırır tecavüz ederler :))
Bu sefer çok gerçekçi ve samimi bir yorum yapacağım😃 Bu durumun tek suçlusu biz Türk erkeklerinin abazalığı. Uçan kuşa sellektör yapıyoruz sonra kendilerini uzay mekiği falan sanıyorlar.
Cevabı cok basit Türk erkeklerinin çoğu çapkın bir kızdan olumsuz yanıt alacaklarını hissettikleri an baska Limanlara aciliyorlar. Eee kizlarimizda saf degil kimse kusurabakmasin. Erkegin sevgisini olcmek icin naza cekiyorlar erkekler hemen pes ettikleri icin... senin sorunda belirttigin gibi bir genelleme ortaya cikiyor.
Beyler cozumu disarida aramayin bence kizlarin bu tavrindan yakiniyorsaniz. Once kendinizi duzeltin. Capkin olmayan bir erkegin fazla bir naz cekicegini dusunmuyorum.
Gunumuzde kimse kimsenin pesinden kosmuyor. Sen sadece benim pesimden kosuyor saniyorsun , oysa o ayni anda baskalrin8n psindede kosuyor.
Her halukarda guvensiz bir ortam var. Kadinlarin zirhlarida bu seklde.. yadirgamamak lazim... erkegin karakteri oturmus kqrsisina g uven asilayan biriyse kadin bu zirhini kaldirir zaten bahsettigm bu...
Kimse kimsye kopek gibi pesimde kos demiyr. Bana guven ver diyor. Turk toplumunda maalesef (bunda hemcinslerim suclu ) iliskiye baslarken erkek oncelukle guvenini hissetttirmek zorunda.
Bunun sebebi öncelikle dinimizde kadına büyük bir değer veriliyor. Kadınlar size allahın emanetidir diyor. Cennet annelerin ayakları altındadır diyor. sonra da bizim milletimiz her zaman kadını baş tacı etmiştir. Hiç bir millet kadına bu kadar saygı duymaz. @Espadon34 e de katılıyorum kısmen. İşte bu sebeplerden kendilerini bişey sanıyorlar. Yabancılara bakıyorsun bizimkilerden hem 10 kat daha güzel. Hem de 10 kat dah anlayışlı, insancıl. Ama adamlar onlara köpek kadar değer vermiyor. Ama biz bizimkilere başımızın tacı diyoruz. Bizim kıymetimiz hiç bilinmeyecek.
Kusura bakmayın ama benim gibisi bulunmaz Tertemiz koklanmamis çiçeğim Elim yüzüm düzgün ailem düzgün Terbiyesizligim yok yalanım yok gizlim saklim yok kotulugum yok Safım iyi niyetliyim Eglenceliyim, hareketli , konuskanim. Ilgiden çok uğraşır çok ilgilenirim. Anacimdir. Çok sağlam bir sirdasimdir çok güzel akıl verir yol gosteririm asla intikam almam. Isguzar degilimdir insan kullanmam doğrucu davutumdur. Kin tutmam. Gururluyumdur. Paragoz degilimdir. Dusmanimin bile en sadık sirdasiyimdir. Bir zahmet kendimi onemseyeyim
Yahu sen neden kadınları gömüp duruyorsun kaç seferdir?
Karakterle alakalı bir şey. Egoist erkekler de çok, kadınlar da. Amma velakin damacanaya hallenenlerin olduğu ülkede, nefes alan kadınların egosu arşa çıkabiliyor. Sebebi abaza erkekler genelde.
bir tanesi babaların genelde kızlarına toz kondurtmaması, her dediklerini yapması vs. gerçi ben de baba olursam kızıma öyle davranacağım.
ikincisi de kızların pek akıllı olamayışından dolayı oluşan algı bozukluğu.
mesela bir kız iyi bir üniversiteye ama kötü bölüme gitmiş. kendi seviyesinin altındaki erkekler bu kıza acayip yavşıyor çünkü onlara göre kız değerli. kız da bakıyor bu mallara aa beni herkes istiyor oluyor. ama ünide kendi seviyesindeki erkekler veya üst seviyedeki erkekler bu kıza bakmıyor. diyelim ki bu tür erkeklerden binde biri çıktı bu kızdan hoşlandı dedi ki çıkalım vs. kız hemen süper egoist bir hale dönüşüyor. lan çocuk zaten senden daha üstün okumuş etmiş iyi bölümü para kazanıyor sırf sana kendi bölümünde yakınlarında başka iyi kız bulamadığından gelmiş. bunlar böyle bir havaya giriyor.
maalesef sadece türk erkeklerine gösterdikleri bir özelliktir. mesela bir barın bahçesinde 2 kız oturmaktadır , yan masalarına gelen 3 turist lavuk gözlerini kızlara dikmiştir , ''gayet balta adamlar olduklarını da belirtmek isterim.'' ve içlerinden bir tanesi bu bizim kızların masasının dibine çömelip bildiğin turist cıvıklıklarını yapmaya başlamıştır. amanın bir de ne göreyim kızlarda bu turistlerle gülüşmeye başlamasın mı !!! bu özelliklerini sadece türk erkeklerine gösterirler dememin sebebi de şundandır , biz de oradaydık ve aynen 3 baltaydık , şimdi benim de kızların yanına gidip , masalarına çömelip aynı o turist lavuk gibi cıvıklıklar yaptığımı farz edelim. alacağım tepki büyük ihtimal , tek kaşı havada bana bakan sert bir surat ve ne münasebet lafıdır.
Bulunmaz olmaları. Dünyayı gezsen böylesini bulamazsın zaten. 😀 Şaka bir yana serbest piyasa ekonomisinde arz talep ilişkisi hususunda Adam Smith şöyle der. "Fiyatlar denge unsurudur." Smith'in denge fiyat unsurunu piyasa örneği ile açıklayabiliriz: Üretim azalırsa fiyatlar yükselir, ekmek arzının azaldığını düşünün ihtiyacınız olan birim ekmeğe ulaşmak için daha çok çaba harcayacaksınız, bu artan çaba da ister istemez fiyatları arttıracaktır. Sonuç olarak talebin yüksek arzın bu denli az olduğu topraklarda kumaş Hint'ten de gelir Çin'en de.
Ya kimse saf değil. Evet bir çok arkadaşında dediği gibi abazalar yüzünden kız dediğin zaten doğuştan belli bir havalı olma içgüdüsüyle gelir dünyaya ve böyle yaşar ve yaşamak ister. Eee birde bu içgüdüyü havalandıran abazalar oldu mu onlarda demek ki "Ha bak biz değerliyiz talep çok ondan egolu olalım diyorlar" Tıp ve hukuk bölümünün Edebiyattan veya tarihten üstün olduğu için puanları yüksek değildir, oralara talep çoktur ve buna göre puan yükselir bölümlerde bile. Yani özetle arz talep olayı. Arz varsa talep olmaz, talep varsa arz olmaz...
Not: Ve şuda bir gerçektir ki paralı ve tipli bir erkeği hiç bir kezo veya normal kız peşinde koşturamaz milyonda bir olur bu olaylar. Acı Hayat dizisindeki bu Ender gibi karakterler. Ve diğer abazalarda zaten bunları sevdiklerinden değil vakit geçirmek için yanaşırlar ama üslubu yanlış seçerler. Bitti...
Çok yerinde bir tavırdır bu Türk kızlarında. Bu cumhuriyeti kurarken cephede bizzat yer almışlardır. Mükemmel annedir. İş hayatındadır ama akşam sofrada yine 3 çeşit yemek vardır. Fedakardır ve çok güzellerdir. Çekicidirler. Dolayısı bulunmaz hint kumaşıdırlar. Bu tavır yakışır Türk kızlarına.
İstiyorlarki Türk kızları eski Anadolu kadını gibi köle, inekten daha değersiz ruhlu insanlar olsunlar. Artık algılar değişti kadınlarda insan değeri görmek istiyorlar tabi bunuda artık erkekler hazmedemiyorlar. Beğenmeyen yabancı kadın alır hiç umrumda değil.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne yazık ki bunun sebebi erkeklerimizin sevişemiyor olmasıdır, düşünün öyle bir yokluk ki damacanaya tecavüz eden insanlar var ülkemizde. Ee bir damacanayla Türk kızını yan yana koyarsanız insanlar tabi ki Türk kızını seçiyor. Bu da onların popolarının kalkmasına sebep oluyor zaten onlarda Türkiye’den başka hiç bir yerde değer görmeyeceğini bildiği için nazları bir tek burada geçiyor. Aslında kendileri güzel olduğu için sırf dişi olduğu için rağbet görüyorlar ülkemizde bunun farkında değiller yani sadece bir objeden ibaretler. Çok yazık, böyle olmamalı aslında.
Bilmiyorum bence çok iyi olanları da var. Yabancılardan bence kat kat iyileri var. Tabi hiçbir şey yapmayı bilmeyip sabah akşam süslenip snapler , hiakyeler atan , cafe cafe dolaşan. Nargileli mekanlardan çıkmayan havalı olduğunu sanan ama itici olan , şımarık kızlarda var. Hangisini arıyorsan artık.
soruyu soran kız acıkcası bir cok kızın yüzüne bakılmaz güzellik baglamından degil bu kızlar kac kuruş eder ya bulunmaz hint kumuşıda sansalar kimi insanların yanına yaklaşamazlar sadece aptall hemşcinslerim peşlerinden koşar .. laf temsili eşşge fazla deger verirsen kendini yarış atı sanır
Aileden kaynaklı bir şey bu bence çünkü eskiden ben bile mesela bazen istediğimi o an aldiramazdim ama sorun yok demesini bilirdim ama şimdiki aileler çocukların her istediğini öyle bir yapıyor ki çocuk hayati boyunca istediği her şeyin hep mükemmel bir şekilde olacağına inanıyor bence
Erkekler abaza o yüzden gereksiz bir ilgi görüyor kızlar. Bu ilgiyi de yanlış anlayıp kendilerini üstün görüyorlar ve gelişme ihtiyacı da hissetmiyorlsr. Gel gelelim erkeklerin alayının amacı belli, kimse alayım da şu kızı başımın tacı edeyim demiyor aslında.
Gerizekali olmamizdan kaynakli bir sey, bilime, ilime yonelmek yerine beynimizi giyimle kusamla flortlesmeyle dolduran basin yayin ve toplumsal yozlasmanin urunu bu gerizekaliligimiz ve gotumuzun kalkik olmasi
Ben öyle değilim, genelleme yapmayın lütfen. Ama çoğu Türk erkekleri de aşırı egolu. Neden sadece Türk kızlarına taktınız anlamadım, Türk erkekleri de en az onlar kadar havalı
Erkeklerin sucu cok ilgili oluyorlar. Türkiyedeki erkekler kizlara karsil öyle. Ben almanyada yasiyorum ve burdaki türk kizlari öyle hissetmiyorlar cünkü burdaki türk erkekleri veya erkekler her kiza sanki bulunmaz hint kumasiymis gibi davranmiyorlar
benim bir arkadaşım vardı. birlikte yurt dışına çıktık. Türk kız arkadaşı vardı eskiden kız bunu sürüm sürüm süründürdü. aslında bu çocuk daha iyi kalite olarak kızdan. ama aşk işte ota da konar bo_ka da. gitti o kıza kondu. sonra bu arkadaşım yurt dışında hiçbirşey yapmadan birçok kızla çok rahat birlikte oldu. yani ne kızlara iltifat etti ne çiçek aldı. ne hasta olduklarında ilgi gösterdi vs. eski kız arkadaşına kul köle olurdu. kız bunu istemezdi. çocukta tip de var para da akıl da.
Türk erkeklerin şımarık abazalığı bizi kızdırdığı için verdiğimiz doğal bir tepki. Ama onlar anlayamayacak kadar empati yoksunu olduğu için doğal olarak Ayrıca o kadar şımarık var ki normal insanlara bile düzgün davranamıyoruz artık
Kendilerini çok beğenmeleri Talipleri çok olunca da burunları havaya kalkıyor Bence bir de maddi anlamda durumu iyiyse de ayrı bir havaya bürünüyorlar (Ama önemli olan akıl) Sonuç pıpışliya pıpısliya sonuç bu
Abazaların ınanılması güç ilgisi bazısının beyninin kafasın da değil bel altın da olduğunu düşünüyorum ben kız olsam benim de dotum kalkardı şahsen gösterilen ilgiye :D
Turk erkeklerinin malliklari. Kimisi cok görgüsüz kimisi cok abaza. Bu liste böyle uzar gider. Çok üzülüyorum bazen ne ara bu hale geldik diye. Kimse kimsenin yüzüne bakmaz somurtarak basar gider yanından. Kimsiniz lan siz derim böyle tiplere hep.
Abaza erkekler dunyadaki tek o kız varmışcasına ovguler, iltifatlar edince otomatikmen kizlarin g*t zirveye ulasiyo. Kizlara tavsiyem cok havalanmasinlar unutmasinlar ki o g*tunuzu kaldiran erkeklerin amaci kaldirdiklari g*te çakmak.
Türk kızı hin kumaşı İzmir kızı x5 hint kumaşı :/ o kadar methettiler ki insanlar Belçika'da olan kız benimle neden konuşuyorsun demişti İzmir kızları çok güzel diyorlar ve kız Sarışın yeşil gözlü fiziği de harikaydı. -_-
Erkeklerin fazla ilgi alaka deger vermesinden kaynakli ego patlamasi halbuki bilmiyor ki oda bayağı bir sudan yaratilan bir insan oldugunu genelde cok severim boyle tipleri bozmayi
Dün snap'te göz at kısmına ilk defa girdim ve şunu fark ettim, türk kızlarının geneli güzel falan değil. Siz alman rus ukrayna ingiliz ve abd'de yaşayan hatunları gördünüzmü?
evet gördüm, Belçika da yaşıyorum, almanya, hollanda ve fransaya da sık sık gidiyorum, bence hiç de sanıldığı kadar güzel kızlar yok. Siz medyadaki güzel kızlara bakıp hepsini güzel sanıyorsunuz, gel buraya kendin gör, belki sokakta en fazla 10 kişiden 2 erkek ve kadınları yakışıklı/güzel. Hangi ülkeye gidersen git güzellik oranları aynıdır. Tek fark onlarda sarışın daha fazla var ama bu güzel oldukları anlamına gelmiyor. Sadece sarışın oldukları için sizin daha fazla ilginizi çekiyor.
Yaşın kadar almanya'ya gitmişimdir emin ol. Kendi görüşüm seninkine hiç inanasım gelmedi ama herneyse. Bu arada sarışınlar ilgimi çekmiyor sevmem çoğunu.
@safkiizz Yaşım 20 yanlız inanmıyorsan mesaj atabilirsin kimliğimi kapalı bir şekilde atarım. Ayrıca böyle boş yorumlar atıp vaktimi çalma özel harekat'a hazırlanıyorum (:
hemen acıklıyayım. TÜRK kızları kendilerinin zeka boy karekter ve güzellik olarak avrupa birliği ve abdnin cok altında olduklarının hepsi gizliden gizliden cok iyi bildikleri icin işin içinden bu yolu kullanarak cıkmaya calısıyorlar. (BİRAZ İNCE DERİN DUSUNUN)
Yerden yere vurmuyoruz vuran abartandır bizle alakası olmayandır ama şunu dile getirmek yanlış olmaz bu kadar havalı olmamalılar şöyle mesaj atmayın şöyle davranmayın tamam davranmayalım ama alçak gönüllü olmaktan uzak gururlu insanlara dönüştünüz kızlar.. genelleme yapmıyorum tabiki.
@jhnosk Bende bundan bahsediyorum. Çoğu ahlaklı diyor ahlaklı kız böyle davranmaz. O her kıza yazan erkekler yüzünden bu haldeyiz. Allah bu hallere düşürmesin.
Erkek abazalığından kaynaklanıyor, aslında türk kizlari çok şanslı amerikada ve avrupada kadınlar erkek bulamadığı için ergen erkeklerle birlikte oluyor
Dağlar kadar malin olsa ne fayda fındık kadar... olsun yeterli o da bazıları için hint kumaşı görevi görüyor demek ki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sebebi erkeklerde, Türk erkeğinde abazalık vardır, bundan dolayı karşı cinse çok düşkünler, karşı cins de bu düşkünlüğü göre göre nesilden nesile kendini nimetten sanmaya başladı.
Doğal bir tavır.. Hayvanların dişilerinde bile olan bir şey... Daha iyi özelliklere sahip birini seçmek zorunda oldukları için , ulaşılmaz olmak zorundalar, aksi halde gevşek gevşek tavırlar sergilese nolur? kevgire dönerler :)
En İyi Cevaplar