Aile & Toplum Normalleştiniz mi? theİlbey Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Selam arkadaşlar!Kısıtlamalar bütünüyle kaldırıldı neredeyse ve bunun üzerine zam yağmuru başladı. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak misali. Her neyse işte sen neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz, ne yaptınız Normalleştiniz mi? Evet. Hayır. Yazıklar olsun. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Normalleştiniz mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Artık ülke o kadar standarda bağladı ki bir ya da bir kaç adım sonra saçmalayacaklarından emin olduğumuz için fark etmiyor... 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Ne normalleştiğim belli ne normalleşmediğim oy oy oy. 0 0 Yorumla
tornacigelyo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Tamda doğum günümde tebrikler ne oluyosa doğduğum ayda oluyo ya 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu milleti Zamlar yikamadi Korona mı yikacak ? 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Balkızzx Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Eh işte 0 1 Yorumla Balkızzx +1 yıl Mesaj kutun kapalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Artık ülke o kadar standarda bağladı ki bir ya da bir kaç adım sonra saçmalayacaklarından emin olduğumuz için fark etmiyor...
Ne normalleştiğim belli ne normalleşmediğim oy oy oy.
Tamda doğum günümde tebrikler ne oluyosa doğduğum ayda oluyo ya
Bu milleti Zamlar yikamadi
Korona mı yikacak ?
Hayır.
hiçbir zaman normal olmadım..
Schwatzman ın hangi filmi bu? Yoksa grubu mu
Guolkbguın bjkooj
Eh işte biraz
Eh işte
Mesaj kutun kapalı