+1 yılBen dışarıdaki gerçek delilerin delirtip sosyal hayattan izole ettirdiği bir anormalim. En azından insanların bana olan sözlü/davranışsal dönüşü bir yönde. Niçin böyle peki.
1. En başta kendime olmak üzere herkese karşı objektif ve hakkaniyetli olduğum için.
2. Fanatik, partizan, cinsiyetçi olmadığım için.
3. Allah'a tapar gibi siyasi liderlere tapmadığım için.
4. Dinimi ve devletimi dünyama alet etmediğim için.
Ben gerçek manada deli olmadığımı düşünüyorum. Bunu ne zaman anladım?
1,5 yıl önce psikiyatri kliniğinde yattım üç hafta boyunca. 15 Mart 2022 günü kliniğin en delisi yanıma geldi. 1 dakika yüzüme baktı ve abi sen deli misin dedi.
Şimdi matematikte eksiyle eskinin çarpımı artıdır. Kliniğin en delisinin bana deli misin diye sorduğu an deli olmadığımı anladım.
Başta söyledim yine söylüyorum. Ben deli değilim gerçek manada. Dışarıdaki gerçek delilerin delirtip sosyal hayattan izole ettirdiği bir anormalim.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence hayatta deli denen -hastanenin en deli adamı gibi- kişiler hayata daha farklı bakan ve zeki kişiler. Daha önce hiç bir deliyle iletişimim olmadı. Nasıl bir histi? Sohbet ettiniz mi ya da nasıl bir gözlem yaptınız? Bir söz okumuştum "bize gerçek psikopatlar olanlar değil, onların delirttiği insanlar geliyor" diyordu bir psikiyatrist. Ama normal anlayışına göre değişir olay. Herkesin bakış açısına göre değişkenlik gösteren bir kavram çünkü, normallik de.
En İyi Cevaplar
Şimdi ben buraya neden çıktım, niçin çıktım, nasıl çıktım bunu izaha gerek yok , gördünüz yürüdüm çıktım ama çıkmamışda olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır, görünen köy uzakta değildir, buraya çıktıkta sonradan çıkmadık mı dedik, bunlar birtakım uydurma laflardır, sahi yav ben buraya neden çıktım , kim çıkardı lan beni buraya 😃
15 Yorumla- +1 yıl
Güldürmesi mi gerekiyordu?
- +1 yıl
Normal ve anormal tanımına göre değişir. Kanka demezsek sevinirim.
+1 yılBence ben normalim insanlar tuhaf.
17 Yorumla- +1 yıl
Normal tanımınız nedir? Nedir sizi, size göre normal yapan unsurlar?
- +1 yıl
Kendi doğrularıma ve doğama göre davranmam, düşünmeyi hayatımın merkezine koymam, toplumsal olarak dayatılan normlara uymamam, popüler kültürden uzak durmam benim için normaldir. Bu nedenle normalim. Benim gibi olmayanlarda benim için anormal.
- +1 yıl
Bugün gördüğüm en mantıklı görüş bu olabilir. Teşekkür ederim, çok şükür anlatmak istediğimi anlayan bir insan!
- +1 yıl
Rica ederim ve çok güzel bir soru sorduğun için asıl ben teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ayy rica ettim 🥹🥳
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
¥ou're welcome
Olması gerektiği gibiyim.
16 Yorumla- +1 yıl
Peki olması gereken nedir? Hadi birazcık felsefe yapalım çiçekiim
- +1 yıl
Ne olursa olsun”mülâzasına göre değil de, “Olması gereken şey olsun”mülâhazasına göre hareket edilmelidir. Yani Çok düşünüyor, gereksiz analiz yapıyoruz bir olay karşısında. Şöyle mi oldu, aslında şunu mu dedi peki ya şöyle olsaydı gibi gibi. Öyle olmasaydı böyle olurdu vs. Hayır, hiçbir şey senin kontrolünde değil ve olacak olan oldu. Bundan sonra da olacak, olmaya devam edecek. Ve olan olması gerekendi. Bu kainatın bir sahibi var. Kimse sana her şey gönlünce olacak diye de söz vermedi. Senin gönlünün rüzgârına göre dönmüyor dünyanın çarkları. Dönmek zorunda da değil. Biliyor musun sen bunlarla cebelleşirken bir yerlerde birileri şifa bekliyor, birileri ölüm kalım mücadelesi veriyor. Kendini bu kadar önemseme diyorum kendime, küçücük bir zerre için gereksiz düşünceler bunlar. Gelecek sene hatırlamayacağın düşünceler için değmez gönlünün gamına. O zaman sa'ye sarıl ve hikmete râm ol diyorum. İzlemeye devam et, şahitlik güzeldir, hem olayın dışındasındır hem de içinde... O bir dengedir, o anlamlıdır. Şahit ol, tanık ol, olan ile bütünleş, güzellik olanların içinden filizlenecektir; zorlamaya gerek yoktur, olması gereken kendiliğinden olur!!!
Ve ben olması gerektiği gibi yaşıyorum. - +1 yıl
Ya her kelimende ayrı bi mânâ var 🤌 Kendimi yedi güzel adamın fikir sofrasında gibi hissettim. Özellikle sa'ya sarjl ve hikmete ram ol dediğinde aklıma Nuri Pakdil'in l A'dan gelip illa'ya gitmek asıl mesele diyişi geldi. Vonkemmelsiin 🥹
- +1 yıl
¥ou're welcome 🫰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBen normal değilim. Az deli, çok çılgın, azcık aykırıyım...
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEtrafımda ki insanlar normal ise ben değilim.. aşırı psikolojik rahatsızlıklar var, ve kimse farkında değil.. kendinizi koruyun az kaldık.
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle malefiz.. ama yine de kendi normalimizi öğrenmemiz gerekmez mi?
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Ben olması gerektiği gibiyim ama insanların normaline göre normal değilim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet normalim tabi ki de.. olmam gerektiği gibi normal ve sıradanım.. dünyada bu kadar çok kötü insan varken.. kendime değişik demem..
01 Yorumla- +1 yıl
Normal tanımınız nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendime göre normalim.. ama çoğu insanın düşünde yapısına, yaşantısına göre farklıyım bence.. Ne ben, ne de kalbim bu asrın dengi değil, buna eminim sadece..
16 Yorumla- +1 yıl
Peki senin normalin nedir? Nedir "senin için" normal?
- +1 yıl
Geniş bir soru bu.. daha net sorsanız?
- +1 yıl
Amacım da buydu. Düşündürmek ve sizi anlamak..
- +1 yıl
Peki, anladığım kadarıyla şöyle cevaplayım.. ben kendime göre düşüncelerimi, karakterimi, hayallerimi, hayata bakış açımı, insanlara olan yaklaşımımı, tavrımı ve s.. bütün bunları normal kabul ediyorum.. çoğu insana göre bu farklı veya yanlış gele bilir şu zmna göre, ama bunun bana hiçbir etkisi yok, benim doğrularım çünkü, kiminse beğenip beğenmemesi önemli değil bana göre.. normal olan da bu, kendi yolun kendi hayatın, kendi karakterin duruşun, kimsenin şekillendirmesine izin vermemelisin, doğru’larını kendin araştırıp, yaşayarak tecrübe ederek, bulmalısın, öğrenmelisin..
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormallik kavramı çok kişisel bir kavram ve kendime göre normalim.
Belki çok sessiz sakin birisine göre çılgın, çok çılgın birisine göre de durağan olabilirim.
14 Yorumla- +1 yıl
Peki size göre normal nedir?
- +1 yıl
Yani soyut bir kavramı ne kadar doğru anlatırım emin değilim ama benim normalim daha çok yerine göre davranmak yani ben bir iş yapıyorsam ara sıra ufak tefek şeylerle eğlensem de daha ciddi çalışmayı, düşünmeyi ve davranmayı doğru bulurum eğer sevdiğim, yakın olduğum insanlar varsa ve serbest bir zamanım ise o zamanda eğlenmeye çalışırım, ciddiyeti bir kenarıya bırakırım genellikle çünkü diğer türlüsünde de hayattan zevk almayı unuturuz.
Yani ben yerine göre davranmayı seviyorum. - +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılAz önce bisey yaşadım ve cidden çok normalmişim bunu kabul ettim. Benden daha anormaller varken kendime normal demem gerek.
14 Yorumla- +1 yıl
Ne olduğunu sorsam? Bide senin normal tanımın ne?
- +1 yıl
Normal tanımı tıpkı güzellik çirkinlik kavramları gibi göreceli bir kavram olsa da belirli bir açılar herkes için genel geçer yargılar var normallikle ilgili.. mesela birine gönül verdiğimde bunu ona itiraf etmem normaldir.. çünkü ben bir insanım ve duygularım var. Karşımdakinin ise benim itirafima iyi veya kötü birsey söyleme hakkına her zaman saygım vardır. Ki olmalı da..
Ama kalkıp da bana hem umut verip hem de gönlünde onun için ozel olan başka bi kadını anlatırsa bu anormaldir... Ve üstelik ben çocuk kalpli kolay kırılan kolay bağlanan bir insan olduğumu vurguladığım halde bunu yapıyorsa bu anormaldir...
Tam olarak buna benzer bisey yaşadım. Keşke umut vermek yerine direkt hayır deeseydi. - +1 yıl
🥺🫂 Vonkemmel bi anlatım. Ama üzülme lütfen seni inciten, incinmeden göçmeyecek çünkü bu dünyadan
- +1 yıl
Dilerim öyle olur...😢
+1 yılBen normalim ama bütün delileri mıknatıs gibi çekiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Peki sence normal nedir? Seni normal yapan yanın nedir ya da?
- +1 yıl
En kısasından söyleyeyim; Var olmayan şeylere inanmamak , halüsinasyon görmemek normal olmaktır
Gayet normalim slmdföfö ama anormal olduğum da oluyor bazen
12 Yorumla- +1 yıl
Normal tanımınız nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal insan diye bişey yoktur ki zaten. Kimse normal değil
12 Yorumla- +1 yıl
Aslında herkes kendine göre normal ama normal tanımı da çok değişken
- +1 yıl
Evet
Ben normalim. Ama ayarlarımı bozan insanlar yüzünden normalin dışına çıkıyorum bazen.
01 Yorumla- +1 yıl
Normal tanımınız nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. Normal sayılmam senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal geçti
12 Yorumla- +1 yıl
Peki sizin anormal tanımınız nedir?
+1 yılKandimi çoğu zaman yan tekerlek gibi hissediyorum. Normal olmam imkansız 😅
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aykırıyım ben. Hayata, topluma, insanlığa. Normallik bana göre değil
10 Yorumla
+1 yılBence normal kavramını bilmiyoruz. Hayır değilimdir.
10 Yorumla
+1 yılEvdeyken kendi kendime şarkılar söylemem ve sebepsiz yere rastgele kelimeler ile köpeğimi sevmem dışında normal olduğumu düşünüyorum 🤣
01 Yorumla- +1 yıl
vgjbgvhj normal tanımınız nedir?
Normal birisi değilim ama anormal de değilim ama var bir şeyler öyle diyelim :)
05 Yorumla- +1 yıl
Normal tanımınızı sorsam cevap verir misiniz? Vermeyecekseniz sormadım varsayalım
- +1 yıl
Normal bir insan bence her daim nerede nasıl davranması ve hareket etmesi gerektiğini bilen insandır ben böyle değilim mesela mantığım yerine her zaman duygularım daha ağır basıyor ve bunun sonucunda kaç defa üzüldüm mesela bazen bile bile sonunu bile bile aynı hataları yapıp kendimi üzmüşlüğüm var
- +1 yıl
Bi tık psikopatlık var sanki öyle yorumladım bhvg
- +1 yıl
Anlıyorum
Normal mi? Neye göre normal? Bana göre normal. Normal sıkıcıdır. Gerek yok.
03 Yorumla- +1 yıl
Bende onu soruyorum. Normaliniz nedir, anormaliniz nedir?
- +1 yıl
Giren yok ki çıkılsın. Herkes de pek bi ketum. Ağızlardan cımbızla laf alıyoruz.
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yani normalden kasıta bağlı bazen en normali benmişim bazen de en anormali ben gibi oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
İşte soru da bu aslında. Sen kime göre normalsin, sence "normal" nedir, anormal kimdir? Biraz da görüşlerinizi, detayı merak ettim
+1 yılFazlasıyla normalim. Beni normal bulmayan anormaldir.
08 Yorumla- +1 yıl
Peki seni normal yapan nedir?
- +1 yıl
Tuhaf bir kişiliğim yok. Soğuk değilim ve her şeyi aşırı sorgulamıyorum.
- +1 yıl
Çok meraklı, çok düşünen, çok takıntılı da değilim.
- +1 yıl
Bunlar senin normalin oluyor yani. Teşekkürler
- +1 yıl
Evet, bu benim normalim. Herkesin normali ise akıllı olmak, aptal olmamak. Ben aptal değilim. Genel normale de uyuyorum.
Rica ederim. - +1 yıl
Aslında çoğunluğun aksi bir görüşte olman çok hoş. En azından fikirlerin sana ait. Kitaplara ya da yazılmış tanımlara sığınmıyorsun diğerleri gibi.. 🫧
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️ Ne güzel bir tanım.
- +1 yıl
rica ettiim 🥹🫧
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Normaliz tabi ruh hastası olacak halimiz yok ya 😅😂
05 Yorumla- +1 yıl
Bilemeyruum sahi kız, senin normal tanımın nası bişi?
- +1 yıl
Sonlara doğru tüm tuşlara basmışsın gibi hissettim vghjgvj ama çaktırmıyoruzz
- +1 yıl
Ay lütfen olma soruma gelen ciddiyet timsallerini görünce ödüm kopuyor senle eğlenelim bari diğerleri korkutuyo beni vgjgh
+1 yıl"Bana göre" normalim. Dışarıdan bakan bir göz beni nasıl görüyor bunu bilemem.
05 Yorumla- +1 yıl
Sana göre, normal ne demek? Senin gözünden açıklar mısın?
- +1 yıl
Davranışsal ve düşüncesel olarak ele aldım ve öyle cevapladım ben soruyu. Ne davranışlarım sağlıklı bir insanın yapmayacağı davranışlardır, ne de düşüncelerim sağlıklı düşünen bir insanın düşünmeyeceği şeylerdir... Psikolojideki "sağlıklı insan" tanımı ne ise bendeki tanımı da o. Bu tanıma uygun bir normallik benimkisi...
- +1 yıl
Ama bi tık daha özele insek? Çünkü genel geçer tanımdan ziyade öznel görüş benim merak ettiğim. Sencesi nedir, normalliğe karşı perspektifin nasıldır gibi..
- +1 yıl
Bu da öznel görüş sayılır ki. Normallik; bakış açısıyla, düşüncelerle, davranışlarla oluşur. Daha nasıl özele inebilirim sonuçta. Bana normal gelen bir düşünce başkasına aykırı veya yanlış gelebilir. Bu düşünce farklılığı başkalarının gözünde normal dışı görünebilirken, kendi gözümde normal kabul ederim. Öyle, böyle bir şey yani :))
- +1 yıl
Anladım, haklısın
Kendime normal gelsemde insanlara farkli geliyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
Peki insanı ne farklı yapar, senin normal tanımın nedir?
- +1 yıl
Normal ve normal olmayan=farkli aynı doğru ve yanlış gibidir. Toplumdan ayrı, arindirilmis düşünülemez. Genel geçer normal kabul eden davranışlardır vardır mesela gelinliğin beyaz tonlarında olması, cenazelerde siyah giyinmesi gibi. Cenazelerin gömülmesi ya da yakılması da benzer örnek. Giyim kusam harici bile duygu durumları bile vardır cenazelerde aglanmasi gibi.. işte bu toplumun doğru kabul ettiği davranış ve duyguları barındıraar normal bunun dışında duygu ve davranışa sahip olanlar farkli olarak adledilir.. Mesela bana neden farkli diyorlar doğuştan bağlı olduğum kimliğin disinda bir fanusum var ve orada kendime ait ütopyam ne kadar normal olmaya calissamda egreti duruyorum :))
- +1 yıl
Belki çok alakasız olacak ama cenazede siyah giyinmek bizde değil, batıda olan bir kültür. Yani bizdeki sadece özentilik oluyor aslında. Yurt dışında doğdunuz ama islama yakınsınız diye mi?
- +1 yıl
Yanlis ifademi soyle revize edeyim cenazede cok dikkat cekici renkli giyilmez mesela pembe, sari, mor vs. mahalle agzi ile dugune gider gibi dedigimiz tabir ya da bulunulan cenazede ağlanmasa bile gülünmez bunun gibi
- +1 yıl
O konuda haklısınız ama bizde yani türklerde böyle bi sistem yok diye biliyorum o yüzden onu örnek verdim. Yanlış bulduğum bi kısmı yok dediğim gibi cenaze haricinde. Ki onda da haklısınız kimse beyaz giyip gelmez ölüme
- +1 yıl
Evet illa siyah giyilecek diye bir kaide yok alakasiz olmadi soru ben yanlış ifade ettim.
- +1 yıl
Estağfurullah
+1 yılNormal insan nasıl olur ki? Bunu bile bilmiyorken bence kimse kendine normalim diyemez.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de, önce normal ne demek bizcesini bulmak lazım
Hayır değilim
10 Yorumlaİvet noymalim🦄🦄🦄
16 Yorumla- +1 yıl
Normal tanımın nedir minnoş?
- +1 yıl
Hayır yahu sadece fikirleri merak ettim. Toplumun normali ne, bizim normalimiz ne? Ama kimse anlamadı beni 🥺
- +1 yıl
🫂🥹
+1 yılKime gore neye gore normaliz mesela?
16 Yorumla- +1 yıl
Kendimize göre. Normalsek normal tanımımız nedir, değilsek sebebimiz?
- +1 yıl
Bana gore herkes gibi olmadigim icin herkes gibi dusunmedigim icin normal degilim
- +1 yıl
Peki herkes nedir size göre? Tanım yapmanızı istesem mesela?
- +1 yıl
Bana gore ayni dusuncelerde olan ayni davranan ne denirse dusunmeden sorgulamadan dogru bilen insan modeli
- +1 yıl
Kulağa türk toplumunun %80'i gibi geliyor
- +1 yıl
O yuzden herkes normal bana gore
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle olduğumu düşünüyorum. Tepkilerim çok olası.
01 Yorumla- +1 yıl
Normal tanımınız nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 41,2b cevap paylaştı. Normalim çok şükür, beni insanlar yanlış anlasa da
03 Yorumla- +1 yıl
Normal tanımınız nedir?
- +1 yıl
Ne anlamda? Sağlıklı olmak nedir sizce? -yahu bi tanımı, bi yorumu çok görmeyin-
Bence kimse normal değil. Anormal kavramı o kadar çelişkili ki..
03 Yorumla- +1 yıl
Mesela.. senin için normal ve anormal tanımı nedir?
- +1 yıl
Aşırı karmasık bir olay biliyor musun göreceli de aslında. İnsanlara deli diyorlar aslında deli değiller ebeveyn veya bir üstlerinin etkileri ile birlikte o hale gelmek zorunda bırakılıyorlar bir nevi fıtrat mı dersin artık bilemiyorum. Bana özel insanlar dada samimi geliyorlar mesela çünkü, aklı başında dediğimiz insanlar en kötü özellikleri çoğunlukla bile isteye yapıyorlar ama özel olanlar o şekilde değil. Anormal olmak bence bu yüzden absürt değil
- +1 yıl
Haklısın bide toplumda dışlanan ve "diğer" olarak adlandırılan pek çok kişi aslında bize nazaran daha gerçek. En azından bi yalanı yok ve gerçek. Doğal, mantıkkı davranıyorlar
Yok ya, ben kesin çılgın ve deliyim.😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılDeğilim çünkü çevrem anormal
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle Hayır
10 Yorumla Bence. bende oyle değişim biraz
10 Yorumla
+1 yılYo anormal davranıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Anormal tanımınız nedir?
+1 yılBen bu ise yillarimi vermisim kolay digil😱
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki bi deli kolay yetişmiyor
- +1 yıl
🤣👍🏼😜
+1 yılHayatın kendisi normal değil
02 Yorumla- +1 yıl
Peki senin normalin nedir?
- +1 yıl
Benim normalim kendim olmam. Bir norma uymadan yasamayı severim.
+1 yılEvet normalim tabiki.
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır değilsin saçmalama
- +1 yıl
Sen karışma. Normalim ben
- +1 yıl
Ne halin varsa gör be
- +1 yıl
Normal anlayışınız nedir?
Normal değişkenlik gösterir
05 Yorumla- +1 yıl
Evet sormak istediğim de buydu. Senin normalin nedir?
- +1 yıl
Yapma lütfen sitede felsefe yapabilecek seviyede, görüşte nadir insanlardansın 🥺 Bari senle felsefe yapaydık..
- +1 yıl
Pekü
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖdül ne ona göre cevap vereyim
01 Yorumla- +1 yıl
O sır, normal anlayışın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sezeryanım ben.
08 Yorumla- +1 yıl
Nasıl doğduğunuzu sormamıştım.. Yerinde olmayan bi espri oldu. Her neyse normal tanımınız nedir?
- +1 yıl
Onu soruyorum ya bende.. "Size göre" normal nedir, kimdir? "Normal tanımınız" nedir diyorum ya hani..
- +1 yıl
Siz de bir daha görüş paylaşmayın.
- +1 yıl
Olur, alt tarafı gördüğünüz soruya tıklamayacaksınız.
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normalim.
05 Yorumla- +1 yıl
Normal tanımınız nedir?
- +1 yıl
Toplumsal normlara uyan biriyim. Uç özelliklerim yok. Standart
- +1 yıl
Toplumun bir normal tanımı yok ama. Hem herkes gibiyim deseniz de sizcesi vardır illa ki. Uzun bişi olmak zorunda değil ama bi tanım alamaz mıyım? 🥺
- +1 yıl
Her toplumun genel kabul görüşü vardır. Buna uyum sağlayan, normaldir. Uyum sağlamayan normal değildir. Ben Türk toplumunun genel kabul görüşüne uyum sağlayan biriyim.
Misal evli, iki çocuk annesi, çalışan standart bir kadınım.
Düzenli bir hayatım var.
İş dışında ailemle vakit geçiririm.
Bazen internette takılır kafa dağıtırım.
Ailemle tatile giderim.
Ev işlerini eşimle bölüşürüz.
Saç rengim kıyafetim standart... Ne çok açık giyinirim ne kapalı. Toplum içine karışırım. Aykırı değilim. Farklılıkları da severim. Zeki, başarılı bir kadınım. İşimde iyiyim. Anneliği çok önemserim. Bunlar aykırı mı? Değil. Normal işte.. Ama normal olmak, anormal gibi oluyor bazen. Herkes aykırı olmaya çalışıyor., 😄 - +1 yıl
Teşekkür ettim detaylı görüş için 🤭 ya ama kimse çıkıp bu türk toplumunun normali demiyor ki kime sorsan normalim diyor bi tık kafam karıştı benimde ondan sormak istedim
+1 yılRuh hastası olabilirim belkim🙄
01 Yorumla- +1 yıl
belki ucundan mincacıık
- Kişilik & Karakter konusunda 26,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok normalim inşallah benim gibi biri olur
01 Yorumla- +1 yıl
Normal tanımınız nedir?
Kimine göre normal kimine göre değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Size göre normal misiniz?
+1 yılNormal dümdüz bir insanım😃
01 Yorumla- +1 yıl
Normal tanımınız nedir?
+1 yılDeğilim
20 Yorumlavett
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence normalim.
10 Yorumla
+1 yılHayır değilim
10 Yorumla
+1 yılhayır
10 Yorumla
+1 yılYok kız değilim 😄
10 YorumlaDeğilim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılPek sayılmaz
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 341 cevap paylaştı. Değilim
10 YorumlaBilmiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değiliz
10 Yorumla
+1 yılHıyır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,9b cevap paylaştı. I'm not normal.
05 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Hayatın her alanında huzurlu olamayız zaten. Hem her daim huzurlu olanlar mı normal size göre?
- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat