Dostun iyisi ne zaman belli olur? "Dostun iyisi aslında iyi günde belli olur. Siz sevinince sizinle birlikte gözlerinin içi gülen kaç kişi var çevrenizde?"
İnsanın zor günlerinde yanında dostlarının olması ne güzel. Teşekkürler terlik çay kahve müzikler yemekler bilgisayar ve aynam... 😁 diye okumuştum biyerde. allah'a şükür hayatımda dosttum dediğim kişiler var. sayısı 2 dir gerisi teferrruattır. dara düştüğüm de üzülme hallederiz birlikte diyip, bana kalmadan sorun çözülmüş Problem giderilmiş olur. onlar iyi günümde de kötü günümde de yanımda her zaman yerlerini alırlar...
Düştüğümde görürüm ve başarılarımda görürüm dostun dost mu yoksa tilki mi olduğunu.. Beni destekleyen, bana ayna olan, başardığımda sevinen kişi benim sahiden dostumdur
Dost dediğin hem iyi günde hem kötü günde belli olur. Senle mutlu olup seninle birlikte ağlıyorsa, sen aramadan halini hatırını soruyorsa dost o zaman gerçek dosttur.
Bana göre mesela dostum benden bir şey istedi ya da ne bileyim bana ihtiyacı oldu diyelim, ama ben onun yanında olmadım, buna rağmen bana karşı tutumu değişmiyor ise dostum derim.
Dostun iyisi kötüsü diye birşey yok herşey çıkar uğruna kurulur iyi anlamda çıkarınız var demektir faydalanıyoruz insanlardan her anlamda baktın çıkarı olacak birşeyi kalmamış sende çeker gider