Dost iyi günde mi yoksa kötü günde mi belli olur?

Dün bir İstanbullu olarak çok zor ve korku dolu bir gün geçirdik bu süreçte özelden sürekli mesaj atan desteğini , esirgemeyen, ve halimizi hatrımızı soran hiç bir samimiyetim olmadığı halde yazan arkadaşlarim oldu bir çoğu özellikle telefon numaralarıni verip maddi ve manevi bir ihtiyacın olduğunda mutlaka ara diyip manevi destegini esirgemeyen arkadaşlarima 🙏💖 özellikle @gecekusum3434 @Maturemale @27esmerim @nordun_gadasi @Asuasuman @novel @Carvel @iflah_olmaz_adam @Salpergülsoy @Ash_Ketchum ve aklıma gelmeyen daha bir çok arkadaşıma 🙏 aramızın bozuk kırgın olmamıza rağmen böyle bir günde küslük gözetmeyen yazan merak arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim 🙏 birde dostum dediğim kişiler var 😏 özellikle iki kişinin açtığım soruya sıradan bir yorup yapıp geçmesi merak edip bir hal hatır bile sorma tenezzülünde bulunmayan en çok samimi olduğum insanların yanımda olmayışını görmek beni hayel kırıklığına uğrattı onlar kendilerini bilirler 🙋🥺😏 sadece iyi gününüzde gülüp eğlenecek değil kötü gününüzde de üzgün olduğunuzda da yanınızda olacak insanlar olsun hayatınızda sağlıkla kalın hoşçakalın 🙋

Güncellemeler
1 yıl
,,,
Dost iyi günde mi yoksa kötü günde mi belli olur?