son zamanlarda boşanmalar arttı peki siz nafaka olayına nasıl bakıyorsunuz?
#nafaka
#iyi
#günler
#kağan
#altınışık
#nafaka
#iyi
#günler
#kağan
#altınışık
Mağdur olan bir taraf varsa mağdur eden mağdur olana mağduriyetinin büyüklüğüne göre gelirinin yüzdelik olarak mağdur ettiğì süreyle orantılı bir sürede nafaka ödemeli yoksa 1 gün bile evli kalmamış erkekler ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalıyo kadında buluyo bi jerif basıyo imam nikahını oh mis
Boşanma kadının hiç bir taksimatı olmadan yapılırsa evet nafaka tamam ancak kadının kaprisleri ve art niyeti ile olursa olmamalı...Çünkü sırf bu nafaka için ciğeri beş para etmez erkek ile evlenenler var..
Baba sadece çocuguna nafaka ödemek zorunda diye düsünüyorum.
Kadınlar istedikten sonra kendi ayakları üstünde durabilir. Ekstra dan kendilerine nafaka istemelerine karsıyım. Tabi bazı durumlar dısında..
Nafaka olayını çok mantıksız buluyorum çocuk varsa tamam ihtiyaçlarına ortak olmak zorunda ama kadın ayakları uzerinde durabilecek guçteyse ona nafaka ödenmesi gerekmez
Haklısın
Cevap
7Cevap
çocuk için vs tamam ortak bakılır zaten ama kadın ayakları üzerinde durabiliyorsa erkeğe bağlı bir şekilde yaşamıyorsa gereksiz.
cocuk icin amenna ama kadin icin sacma. sonucta evlenmeden once maasami bagliydida evlendikten sonra tekrar baglaniyor
valla onu bilmem çoğu kadın evlenir para için boşanır sonra ülkede evlilik yok evlenen boşanana sjdbsahdhb
Cocuk icin odenmeli bence ama kadin icinde odemeli hem maddi hem manevi tazminat
Çocuk varsa ödenmeli, çocuğun masrafları için. Yoksa nafaka olmamalı
sınırlı süreli olmalıdır ömür boyu ya da 2 3 sene gibi değil kısa süreli olmalıdır
Saçma sapan buluyorum kadınlar da sırf bu işi ticarete dökenler var.
Cinsiyet eşitsizliğinin, kadın cinsiyetinin üstün tutulmasının en açık delillerinden sadece biri..
Kadınların gelir kapısı. Ne demişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar a*ın olsun
ben eski esimden nasil anfaka alabilirim? nasil ilan edebilirim
Ortada çocuk yoksa eğer bir kuruşunu bile almam.
Evlenmicem hayatta
Çocuk yoksa gereksiz bnce
Çok saçma buluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?