Neden hepiniz kadın olarak algıladınız. Belki şöför erkek veya trans😀😀😀
Arabanın Dikiz Aynasını Makyaj Aynası Olarak Kullanan Sürücüler Hakkında Ne Düsünuyorsunuz?
Neden hepiniz kadın olarak algıladınız. Belki şöför erkek veya trans😀😀😀
Ben saygıyla karşılıyorum bizim herifler aynı anda hem makyaj yapma hem araba kullanma işini yapamaz ki bu araç giderkenki durum😃
Ben hem araç kullanıp hem sevişenlerede saygılıyım zira ben bunuda yapamam 😃
Lakin hem araç kullanıp hem sosyal medyada gezenlere saygı duymuyorum
Bu benim. İyi olduğunu düşünüyorum. Tepkisiz makyaj yapanları ben de sevmiyorum ama ışık 1 dakika yanıyorsa far sürmek veya eyeliner çekmek için yeterlidir
kesinlikle şu an erkekler bu ne yaşıyor diyor ama sana sonuna kadar katılıyorum arabada makyaj yapmasamda
Cevap
4Cevap
Oluyor kadın onlar küçük arayı iyi değerlendiriyor.
Ayy sinir oluyorum öyle tiplere makyaj masamda kirpik kremim rimelim tırnak makasım törpüm ve lip balm ım var özel günlerde rimel sürerim sadece öyle her dakika makyaj yapanlara sinir oluyorum
Senin sorularında insanın örgütlenmesi geliyor 🙄 ne var bunda boş boş oturacağınığa bakımını yapıyor kadın dile kolay 60 saniye bekle bekle geçmiyor
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gb oldu bu sanki:) Bir ara deneyebilirim. Heyecanlı oluyor muymuş. Sonra düşüncelerimi paylaşabilirim.
Var çok gördüm dün bile kornaya bastığım halde gitmiyordu dikkatlice baktım bayan sürücü makyaj la uğraşıyor
Öyleleri trafiğe çıkmasın bir zahmet kimse onları beklemek zorunda değil.
Araba kullanırken bile güzel ve çekici görünmek istiyor olabilirler.
Haklılar, gidip boy aynasımı getirecekler. Her fırsatı değerlendirmek akıl işi.
"Kezbanım ama para bende" imajı veren bir davranıştır.
O kadar rahat olamam ya☺️ hem rezil olma korkum baya yüksek.
Ahahah bu ben ama tabiki trafikte öyle birşey yapmam, araba çalışır vaziyette değilken neden olmasın 😊
Kimsenin başka türlü bişey yaptığını sanmiyorum canımızı sokakta bulmuyoruz sonuçta, ayrıca biri çarpar bişey olur kızıma da kıyamam
Çarparsan masrafları ödemeye de hazır ol bu ne biçim söz
Ben makyajımı yapıp çıkıyorum 😅
ooo kaç defa yapmışızdır saymadık bereketi kaçmasın 🤣
Makyajı gelmişse demek ki 🙄
Boyun felci gecirmediklerine şaşıyorum.
Helal olsun bravooo 👏👏👏
Çok tatlı 😆😆
Makyajdamı yapmayak
ne istiyonuz bu kızlardan makyaj yapmasınlar mı allah allah sonra vay efendim kadınlar bakımsız vay efendim kadınlar çelimsiz evet lan çelimsizim ben makyaj yapmıyom hakaretler yağsın hadi ben de baya gaza geldim
Saçma gereksiz
ortaya karışık
ne var bunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?