Mutlaka ederim, etmeden yola çıkmam.
Etmem gerekir ama ben unutuyorum.
Etmeme gerek yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

aslında aynalar nasıl ayarlandıysa o durumda kalırlar haliyle
tabi birisi oynamadıysa ya da arabayı başka biri kullanırken aynaları kendine göre ayarlamadıysa
yine de her seferinde aynaları kontrol etmek gerekir
basit gibi görünür ama çok önemlidir
anket sonuçları facia... aynasına bakmadan yola atlayan kaç kişinin hatasını telafi ettim ama bi gün bi tanesine yandan sağlam bi gireceğim, hastanede açacak gözlerini
Arabaya benden başka kimde binmediğinden gerek olmuyor genelde zaten çıkarırken aynalara bakmam gerektiğinden göremezsem eğer düzeltirim aynalarımı
Cevap
50Cevap
Mutlaka ederim artık huy oluyor bir aşamadan sonra zaten.. Keyifli geceler..
Evet ediyorum
Sürüş emniyeti için önce park halinde iken yani henüz binmeden aracın etrafını mutlaka gezerim tekerlekleri vs kontrol ediyorum sonra kapıları açıp koltuğa oturduğumda kontağı açmadan ayna kontrollerini vs yaparim son olarak gösterge lambalarinin kontrolleri yapıyorum sonra konağı çeviriyorum ufak bir ses dinlemesi motor vs problem yoksa uzun yola çıkıyorsam kemerimi takip vira bismillah şehir içi pek takmiyorum
Sadece bindigimizdemi tabikide tum yolculuk boyunca kontrol etmicekler zahmet olmazsa trafige cikmasin zati baskalarinin sucsuz yere hayatiyla oynamaya hakkimiz yok
Mesleki deformasyon sebebi ile sadece aynaya bakarak araç kullanırım (kullanırız) daha marşa basmadan aynalara bakılır kesin
Etmeyen danalar beni bugün çok öfkelendirdi, ediyorum tabi şeridimide aşmıyorum, soldan giderken orta şerittekilerin sola kırmaları benim çok ama çok asabımı bozuyor…
Aynalara bakmadan yola çıkmam; ama yanımdaki birisi çok konuşursa dikkatim dağılır! Bir kez yanımdakinin çok konuşması yüzünden az daha otobüsle çarpışacaktım. 2,5 metreyle kurtuldum.
Dürüstüm ki Zaten 😅 Evet Kontrol Ederim ki Bu çok önemli
Etmeme gerek yok. Benim profilim 1 numara olduğu için 1 numarayı seçince koltuk, aynalar vs her şey otomatik ayarlanıyor.
Her zaman aynaya bakarım saçım makyajim düzgün mü diye
Mecbur ediyorum😄şöforlüğün en puf noktası aynaları iyi kullanmaktır yoksa çok kaza yaparsın
A dan z ye her şeyi kontrol ediyorum 😅 2 yıllık taze ehliyetliyim çünkü
Normal şartlar altında benim arabam benden başka kimse kullanmaz. Ama buna rağmen her bindiğimde aynaları mutlaka kontrol ederim
kendi arabamda tabiiki etmem :)
ama yeni bir araca bindigimde koltugu en arkaya alirim o zamanda aynalari muhakkak kontrol ederim
Evet hatta tam da şu an arabaya bindim ve bu bildirim geldi aynaları tekrar kontrol ettim hatta 😂 😂
Benden başkası kullanmıyor kontrole dilecek bir durum olmuyor.
Benden başkası arabamı kullanmadıkça kontrol etmem
Etmeme gerek yok. Çünkü araba kullanmıyorum ehliyetim yok.
Etmeme lüzum yok yanımda hep birileri oluyor ona ayarlatıyorum aynayı.
Etmem cunku arabaya benden baskasi binmiyor :D
Cok sık direksiyon başına gecmedigimden illa ki kontrol ediyorum
Arabam kendi ozelligi var o yapiyor istesem elden de yapabilirim
Çok fazla dıkkat edıyorum. Motorda kullandığım için daha fazla dıkkatlıyım bu konuda
kesinlikle guvenlikle alakali herseyi kontrol ederim
sadsa arabam olsa ederdim ama bir çok kişi dikkat etmiyor
genelde ederim park için değiştirdimse arada unutuyorum dhdhd
Arabam yok ama başkasıyla yolculuk yapınca yardımcı oluyorum.
Etmiyorum açıkçası dikkatimi çekmiyor ama farklılık olsa anlarim
Şu etmeme gerek yok diyenler artistlik yapmayın ya mk 😃 tamam siz domimic torettosunuz 😃
Hep ederim.
Aynalar olmadan olmaz olamaz
Araba alınca cevap vereceğim buna
Evet saçıma bakmadan yola çıkmam
Ayarli oluyorlar zaten gerek yok cok
Ediyorum :)
Ayna ayarsızsa yola çıkılamaz
Mutlaka ederim, etmeden yola çıkmamm..
Arabam yok ki neyine kontrol edeyim🤣
Tabi ki de ederim
Araba sevmiyorum motor kullanıyorum.
Her zaman
Hayatımda hiç araba kullanmadım ki
Her zaman kontrol ederim.
Mecburen ediyorum
Aynaya ne gerek var
Eskiden polis arabalarında ayna olmaZdı aynasız tabiri oradan geliyor , yok ben değil birader ne zaman baksam ayna başka yere bakıyor 😂
Bakarim
Ediyorum
Ediyorum
Evet kontrol ediyorum
Ederim her zaman
Ediyorum
Mutlaka ediyorum
Hayır
Trafik lambalarına frene basmadan duruyorum.
Arabamı atcam dereden asa
hayir otomatik zaten
Her zaman değil
Ederim
Arabam yok 😭
Teşekkür ederim 🙂umarım..
Kesinlikle
Arabam yok daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?