Aile & Toplum Selam, nasıl gidiyor? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Siteyi silmeden son kez soru sorayım dedim:) Güncellemeler+1 yıl Hesabi silmeye kiyamadım. Bi daha gelirsem yeni hesapla uğraşmiyıcam. Uygulamayi siliyorum. Beni sevenler kendine iyi baksın💕. Beni sevmeyenler ne yaparsa yapsin:d Selam, nasıl gidiyor? Cevapla Site Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sil hayatına bak 100 yaşına gelmişsin teyze git torun sev... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam gideyim de öyle yapiyim Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Masadan ayrılıyor dostlar. Teşekkürler iyi gidiyor. 1 0 Yorumla
Oopsss Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 82% +1 yıl Aç kapıyı Veysel efendi, Mahmut hoca gidiyor. :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl :dd Yorumla
ercanozkn Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. İzmir yaniyor cok sicak 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. İyi standart sabahçıyız yine. 1 0 Yorumla
Hsjsksoso Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Merhabalar ,Eh işte yasamaya çalışıyorum. 1 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Berbat 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn Yorumla Baydesignerrr +1 yıl Kimi kimsesi olmayan biri için nasıl olur Yorumla Soran +1 yıl Umarım daha iyi hissedersin kendini Yorumla Baydesignerrr +1 yıl Umarım Yorumla
_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Agaaa nereye yaw 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu sefer fazla kaldim bi gideyim diyorum çavv😄 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Yani gitmesen iyi olur ama sen bilirsin karar senin. Her türlü kendine iyi bak :d Yorumla Soran +1 yıl Sen de kendine iyi bak:)) Yorumla
Exantrik_Man Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı. İyi gidiyor neden sileceksiniz? 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Neden gidiyorsun 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Sıkıldım Yorumla Sinan_ist +1 yıl Yine gelirsin ben çok yaptım Yorumla Soran +1 yıl Evet belki yine hesap açarim Yorumla Sinan_ist +1 yıl Hasapı kapatma bence ne zaman gelmek istersen giriş yaparsın olır biter Yorumla Soran +1 yıl Yok sileyim gitsin. Gelirsem yenisini açarim:) Yorumla Sinan_ist +1 yıl Baya level atlamışsın yazık olur yinede sen bilirsin Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Normal gidiyor 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Iyi gidiyor sil hadi 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bugün gitmiyor 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gitmiyooorrr 1 0 Yorumla
Benimadımromantik Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl İyi sende 1 8 Yorumla Soran +1 yıl İyiyim teşekkürler:) Yorumla Benimadımromantik +1 yıl Neden gidiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sıkıldım. Hem yoğunum da telefonla fazla uğraşmıyorum:) Yorumla Benimadımromantik +1 yıl Kendine iyi bak öylese Yorumla Soran +1 yıl Sağol sen de.. Yorumla Benimadımromantik +1 yıl Beni tanımıyorsun neden öyle dedin ki Yorumla Soran +1 yıl Ne dedimki:/ sen de kendine iyi bak yani. Bi daha açıklayarak yazdim Yorumla Benimadımromantik +1 yıl Peki öyle olsun Yorumla
Göksel98 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. gitmeden bi süpriz yap 0 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 947 cevap paylaştı. Yine mi gidiyon😄 0 0 Yorumla
YoungWriter Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı. Yalanını sileyim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Salak mısın sen benim ne zaman trol yaptığimi gördün ge. rzkali Yorumla
canımsıkkınnn Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Silmemişssin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Siteyi sildim hesaba kiyamadim😄 Yorumla canımsıkkınnn +1 yıl Skkdkd niye Yorumla Soran +1 yıl Can sıkıntısı:d Yorumla canımsıkkınnn +1 yıl Ne yapıyorsun bakalım Yorumla Soran +1 yıl Ayni bildigin gibi:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sil hayatına bak 100 yaşına gelmişsin teyze git torun sev...
Tamam gideyim de öyle yapiyim
Masadan ayrılıyor dostlar. Teşekkürler iyi gidiyor.
Aç kapıyı Veysel efendi, Mahmut hoca gidiyor. :)
:dd
İzmir yaniyor cok sicak
İyi standart sabahçıyız yine.
eh işte ortalamadan hallice
Bir şekilde gidiyor işte.
Merhabalar ,
Eh işte yasamaya çalışıyorum.
Sensiz eksik hissediyoruz
Berbat
Nedenn
Kimi kimsesi olmayan biri için nasıl olur
Umarım daha iyi hissedersin kendini
Umarım
Agaaa nereye yaw
Bu sefer fazla kaldim bi gideyim diyorum çavv😄
Yani gitmesen iyi olur ama sen bilirsin karar senin. Her türlü kendine iyi bak :d
Sen de kendine iyi bak:))
Srn gitmezsin akillim 🤣
İyi gidiyor neden sileceksiniz?
Neden gidiyorsun
Sıkıldım
Yine gelirsin ben çok yaptım
Evet belki yine hesap açarim
Hasapı kapatma bence ne zaman gelmek istersen giriş yaparsın olır biter
Yok sileyim gitsin. Gelirsem yenisini açarim:)
Baya level atlamışsın yazık olur yinede sen bilirsin
Gitmiyor, trenler küstü
Everthing okay
Bende gidicem bikac gün sonra muhtemelen
Sıkıcı gidiyor gibi
Sil git
silen tekrar geliyor bence silmeden kapat
İyilik.
Normal gidiyor
Iyi gidiyor sil hadi
Bugün gitmiyor
iyi iyi
Gitmiyooorrr
Güle güle
İyi gidiyor by by
Şükür diyelim
İyi sende
İyiyim teşekkürler:)
Neden gidiyorsun
Sıkıldım. Hem yoğunum da telefonla fazla uğraşmıyorum:)
Kendine iyi bak öylese
Sağol sen de..
Beni tanımıyorsun neden öyle dedin ki
Ne dedimki:/ sen de kendine iyi bak yani. Bi daha açıklayarak yazdim
Peki öyle olsun
gitmeden bi süpriz yap
Gitmiyorr
Yine mi gidiyon😄
Yalanını sileyim
Salak mısın sen benim ne zaman trol yaptığimi gördün ge. rzkali
Silmemişssin
Siteyi sildim hesaba kiyamadim😄