Ramazan Selamlar! Nasılsınız, nasıl gidiyor? Tuliip Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Oruç nasıl gidiyor?1.5 yıl önce bir hesabım vardı bakalım tanıyan çıkar mı?🤣🤣🤣 Selamlar! Nasılsınız, nasıl gidiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kötü gidiyor sıkıcı viski içiyorum dfgfd 1 3 Yorumla Tuliip +1 yıl Afied😀 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler :D Yorumla Tuliip +1 yıl 😄😄 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl eh fena sayılmaz güzel güneşli bir gün en iyi tarafı şu an... tekrar evet görmüştüm hatırlıyorum tekrar hoş geldiniz.. 1 1 Yorumla Tuliip +1 yıl Hosbuldum Yorumla
bastien99 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Site bayağı degismis yalnız sende yadırgadın mı? Bende 1 senedir yoktum 1 1 Yorumla Tuliip +1 yıl Yani değişiklikler olmuş Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Sanki hatırlar gibiyim de ama emin de değilim. Benim de dördüncü hesabım 🤣 0 0 Yorumla
blackk-mann Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl İyi senin nasıl gidiyor 1 1 Yorumla Tuliip +1 yıl Benim de iyii Yorumla
SeNDeYaLaNSıNN Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 39% +1 yıl Valla ben 10 yıldan beri burdayım ben tanıyamadım 1 2 Yorumla Tuliip +1 yıl Nası ya Yorumla SeNDeYaLaNSıNN +1 yıl Valla öyle neyse onu söylüyorum Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Şaziment değil miydin sen 1 1 Yorumla Tuliip +1 yıl 🤣 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl tanıyamadım knka sdfsdfsd 1 11 Yorumla Tuliip +1 yıl Olabilir 😬😄 Yorumla Memoo00007 +1 yıl neyse artık burada olursan tanırım dfgfdg Yorumla Tuliip +1 yıl Artık burdayız, mekânın sahibi geldi sbxnbx Yorumla Memoo00007 +1 yıl :D :D hoşgeldi sfdfsd Yorumla Tuliip +1 yıl Hoş buldum 😀 Yorumla Memoo00007 +1 yıl KS'nin klasik mavişleri seni bekliyor burada sdfsdsd Yorumla Tuliip +1 yıl Neden Yorumla Memoo00007 +1 yıl 1.5 yıl önce gittiysen KS'nin nasıl bir yer olduğunu bilirsin ya sdfsdfds Yorumla Tuliip +1 yıl Yani bizim zamanlarda baya eğlenceliydi fakat bir kaç kötülerde vardı yanii Yorumla Memoo00007 +1 yıl o kötüler 5'e katlandı dikkat et sen sdff Yorumla Tuliip +1 yıl 😀😀 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Durgunum nedense halsizim ama açlıktan değil bu 1 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sima tanıdık geliyor da çıkaramadım hanfendi 1 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tulipa mıydı nickin 1 3 Yorumla Tuliip +1 yıl Hayır Lale queen di Yorumla Serqts +1 yıl Yok hatırlamadım😌 Yorumla Tuliip +1 yıl Hm Yorumla
bad_man_81 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl aa tanidim seni 1.5 yil once bir hesabin vardi 1 2 Yorumla Tuliip +1 yıl Shxhxb zaten yazmışım ya znxnnx Yorumla bad_man_81 +1 yıl evet yazmışsın, neden gittin neden dondun Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Aaa vakıfbank selma 1 1 Yorumla Tuliip +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
arasabruzi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Vay vay hoş geldin 1 1 Yorumla Tuliip +1 yıl Hoş buldum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kötü gidiyor sıkıcı viski içiyorum dfgfd
Afied😀
Teşekkürler :D
😄😄
eh fena sayılmaz güzel güneşli bir gün en iyi tarafı şu an... tekrar evet görmüştüm hatırlıyorum tekrar hoş geldiniz..
Hosbuldum
Site bayağı degismis yalnız sende yadırgadın mı? Bende 1 senedir yoktum
Yani değişiklikler olmuş
tutmuyorum boş takılıyorum şu an, tanımıyorum seni de
Sanki hatırlar gibiyim de ama emin de değilim. Benim de dördüncü hesabım 🤣
İyi senin nasıl gidiyor
Benim de iyii
Valla ben 10 yıldan beri burdayım ben tanıyamadım
Nası ya
Valla öyle neyse onu söylüyorum
Şaziment değil miydin sen
🤣