Aile & Toplum Antep te olanlar hava çok mu sıcak yoksa bizim evde mi sıkıntı var? drejkano27 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Antep güneş arası otübüs le 5 saate düştü 😁😁 Güncellemeler+1 yıl Birlikte olsun 😁 Antep te olanlar hava çok mu sıcak yoksa bizim evde mi sıkıntı var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AntepBaklavasıı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı. Antep ten sıcak olan yerler de var 0 30 Yorumla drejkano27 +1 yıl ADANA 🤣 Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Evett Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Antep Adana dan iyi dua et Yorumla drejkano27 +1 yıl Onu doğru söyledin. Adana zor babba Yorumla drejkano27 +1 yıl Peki senin isim neden Antep baklvsı? Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Öyle seviyorum Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Güzel yer Yorumla drejkano27 +1 yıl En son ne zaman geldin? Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl 1 yıl olmadı Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl 3 4 ay önce falandı Yorumla drejkano27 +1 yıl O zaman Bi daha ki gelişinde birlikte baklava yiyoruz. Hesplr benden 😉😁 Yorumla drejkano27 +1 yıl Ne için geldin? Gezmek mi yoksa farklı bişi mi? Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Geldim işte Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Özledim ya Antep i seviyorum Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Ama pek gezemedim en son gelişte Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Canım çekti Yorumla drejkano27 +1 yıl Eee gezdirecek sana anlatacak bir arkadaş lazım. Eğer gelirsen veya plan yaparsan haber vermen yeterli. Yorumla drejkano27 +1 yıl Aaa bende ne resimler var şimdi sana atardım da ayıp olur. Şöbiyetler baklavalar felan😉😁 Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Gelecem Yorumla drejkano27 +1 yıl Bir kaç mekan var bazı tatlıları enfes yapıyorlar cidden. Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Canım çeker atma gece gece Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Çok severim Yorumla drejkano27 +1 yıl Tamam bu Koçak imam çağdaş felan ok ama daha iyi yerler de var Yorumla drejkano27 +1 yıl Hahaha dur gıcıklık yapayım atayım o zaman 😉 Yorumla drejkano27 +1 yıl https://www.hizliresim.com/adsknvc Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Ne pissin 🙄 canım çekti Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl İmam çağdaş güzel yapıyorr Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Sen de az ye yiye yiye maşaşşahın var Yorumla drejkano27 +1 yıl Kısmet olur gelirsen gideriz. Hem yemek olayını atlamayalım. Ondan sonra tatlı Yorumla drejkano27 +1 yıl Yok ya ben kilo olarak iyiyim fitim 🙏😊 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Piştim piştim off 0 64 Yorumla drejkano27 +1 yıl Çok sıcak yawww Yorumla drejkano27 +1 yıl Antep merkez mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çamlıca konutları🥴🥴🥴 Yorumla drejkano27 +1 yıl Yakınmışız. Bu bir buluşma teklifi değil yanlış anlama 😋😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etsende yemezler hele antepliyemi asla 🙂 Yorumla drejkano27 +1 yıl Hahaha evet iddialıydı bu 😊😁 Yorumla drejkano27 +1 yıl Çalışıyor musun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğrenciyim abicim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni nerden gözüm ısırıyor Yorumla drejkano27 +1 yıl Nerden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Market desem giyim desem çıkarcam bi. yerden sanki ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gözle m hafızam iyi çünkü Yorumla drejkano27 +1 yıl Hımmm ben makine mühensiyim genelde osb de bulunuyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benzetmişimdir abi normal insan insana benzer seninde klasik bir yüzün var 🙂 Yorumla drejkano27 +1 yıl Doğru söyledin. Ha birde bütün kapıları kapattığın için teşekkür ederim 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahaa🤣 19 yaşında ki kuza da yürümezsin bemce abi mühendis adamsın dengini bulsana Yorumla drejkano27 +1 yıl Yahu bunun mühendislikle 19 yaşında olmayla ne alakası var. Sevgililik veya cinsellik değil ki olay. 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana olan kapı başka neymişki🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyle alakası varmış merak ettim Yorumla drejkano27 +1 yıl Muhabbet sohbet valla başka bişi yok. Bende bana abi diyen biriyle ne sohbet edecem onuda kestiremedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik muhabbeti etmiyorum kimseyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninlede ne muhabnet ederimki zaten bilemedim Yorumla drejkano27 +1 yıl Cinselliği muhabbete döküp elimize ne geçecek saçma. Yorumla drejkano27 +1 yıl Yeni birisini tanıma, yani insan olarak birisini dinleme sohbet etme belki de güzel bir aktivitedir insanlar için 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bencede evet ben severim sohbet ama genelde konu gelmez aklıma Yorumla drejkano27 +1 yıl Konu konuyu açmayınca zaten muhabbet şakkadanak bitiveriyor 😁😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyle maalesef Yorumla drejkano27 +1 yıl Seninde çok başını şişirdim ben sanki 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkılıyorum ben ya KS durgun sanki şu an kimse birşey paylaşacak havada değil miş gibi Yorumla drejkano27 +1 yıl KS de kaliteli paylaşım azaldı. Ben de elimde tel dizimi izlerken bu sıcakta buzlu ıcetea mı içeyim dedim uzanıyorum öyle işte. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm hangi dizi Ben pek tv seyretmiyom 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afiyet olsun Yorumla drejkano27 +1 yıl Ragnarok diye bir diziye başladım hoşuma gitti biraz. Sen dizi felan izliyo musun peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ragnarok hintmi Yok ben tv seyretmem arada bir bilim kurgu aksiyon fantastik izleriz bazen de aile filmi çok az anlayacağın🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türk dizileri zaten baneel Yorumla drejkano27 +1 yıl Hayır Norveç te işte bu thor tanrı manrı saçmalığı işte kurgu yani 😁 Yorumla drejkano27 +1 yıl Türk dizileri bitik ya. Eskiden kaliteli diziler vardı onlarda yok artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eski türk dizilerinde karakterrler sürekli bakışmıyordu ki yarısı bakışarak geçiyor bizim evde dizi açılmaz saçma gelir bize Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm sıkıcımı dizin şu an 🙂 Yorumla drejkano27 +1 yıl En iyisini yapıyorsunuz. 😁 Kaç kişi var sizin evde? Yorumla drejkano27 +1 yıl Yani vasat üstü bir dizi diyebiliriz 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anne baba dört kardeş Yorumla drejkano27 +1 yıl Kalabalık iyidir candır kavga da boldur şimdi 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde sadece 3 numara arıza bizde🤣 Yorumla drejkano27 +1 yıl Hahhah asi diyorsun yani. Aman 3 numara duymasın 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzüne de söylerim evden gidince kafamız rahatlıyor🤣 Yorumla drejkano27 +1 yıl Erkek mi bu vatandaş 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek kardeşim yok Yorumla drejkano27 +1 yıl En büyük kim peki sen misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ablam Yorumla drejkano27 +1 yıl Anladım iyiymiş. Peki sen ne okuyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sınava yeni girdim bakcaz eczacılık istiyom Yorumla drejkano27 +1 yıl Hadi inşallah kazanırsın umarım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin inşallah sağol Yorumla drejkano27 +1 yıl Profilini artık paylaşmak ister misin peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır gizliyim diye rahat rahat konuşuyorum KS de tanınan biriyim😏😏 sen bile görmüşsündür bu kadar şahsımdan bahsetmişken olmaz Yorumla drejkano27 +1 yıl Sanmıyorum ya ben Antep li biri ile konuşmadım hiç. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gerçek profilimde kimseye antepli olduğumdan bahsetmedim ki🤣 Yorumla drejkano27 +1 yıl Hımmm anladım. Valla ısrarcı olmak bana yakışmaz seni de sıkboğaz etmek istemem saygı duyuyorum. 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler 🤗 Yorumla drejkano27 +1 yıl Çok memnun oldum. Birgün sohbet etmek istersen bu sorunun altına yazmaya devam ederiz 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok Yorumla drejkano27 +1 yıl İyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana da bayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Antep ten sıcak olan yerler de var
ADANA 🤣
Evett
Antep Adana dan iyi dua et
Onu doğru söyledin. Adana zor babba
Peki senin isim neden Antep baklvsı?
Öyle seviyorum
Güzel yer
En son ne zaman geldin?
1 yıl olmadı
3 4 ay önce falandı
O zaman Bi daha ki gelişinde birlikte baklava yiyoruz. Hesplr benden 😉😁
Ne için geldin? Gezmek mi yoksa farklı bişi mi?
Geldim işte
Özledim ya Antep i seviyorum
Ama pek gezemedim en son gelişte
Canım çekti
Eee gezdirecek sana anlatacak bir arkadaş lazım. Eğer gelirsen veya plan yaparsan haber vermen yeterli.
Aaa bende ne resimler var şimdi sana atardım da ayıp olur. Şöbiyetler baklavalar felan😉😁
Gelecem
Bir kaç mekan var bazı tatlıları enfes yapıyorlar cidden.
Canım çeker atma gece gece
Çok severim
Tamam bu Koçak imam çağdaş felan ok ama daha iyi yerler de var
Hahaha dur gıcıklık yapayım atayım o zaman 😉
https://www.hizliresim.com/adsknvc
Ne pissin 🙄 canım çekti
İmam çağdaş güzel yapıyorr
Sen de az ye yiye yiye maşaşşahın var
Kısmet olur gelirsen gideriz. Hem yemek olayını atlamayalım. Ondan sonra tatlı
Yok ya ben kilo olarak iyiyim fitim 🙏😊
Piştim piştim off
Çok sıcak yawww
Antep merkez mi?
Çamlıca konutları🥴🥴🥴
Yakınmışız. Bu bir buluşma teklifi değil yanlış anlama 😋😊
Etsende yemezler hele antepliyemi asla 🙂
Hahaha evet iddialıydı bu 😊😁
Çalışıyor musun?
Öğrenciyim abicim
Seni nerden gözüm ısırıyor
Nerden?
Market desem giyim desem çıkarcam bi. yerden sanki ama
Gözle m hafızam iyi çünkü
Hımmm ben makine mühensiyim genelde osb de bulunuyorum.
Benzetmişimdir abi normal insan insana benzer seninde klasik bir yüzün var 🙂
Doğru söyledin. Ha birde bütün kapıları kapattığın için teşekkür ederim 🙏
Ahahaa🤣 19 yaşında ki kuza da yürümezsin bemce abi mühendis adamsın dengini bulsana
Yahu bunun mühendislikle 19 yaşında olmayla ne alakası var. Sevgililik veya cinsellik değil ki olay. 🙏
Bana olan kapı başka neymişki🤔
Neyle alakası varmış merak ettim
Muhabbet sohbet valla başka bişi yok. Bende bana abi diyen biriyle ne sohbet edecem onuda kestiremedim
Cinsellik muhabbeti etmiyorum kimseyle
Seninlede ne muhabnet ederimki zaten bilemedim
Cinselliği muhabbete döküp elimize ne geçecek saçma.
Yeni birisini tanıma, yani insan olarak birisini dinleme sohbet etme belki de güzel bir aktivitedir insanlar için 😉
Bencede evet ben severim sohbet ama genelde konu gelmez aklıma
Konu konuyu açmayınca zaten muhabbet şakkadanak bitiveriyor 😁😉
Evet öyle maalesef
Seninde çok başını şişirdim ben sanki 😁
Sıkılıyorum ben ya KS durgun sanki şu an kimse birşey paylaşacak havada değil miş gibi
KS de kaliteli paylaşım azaldı. Ben de elimde tel dizimi izlerken bu sıcakta buzlu ıcetea mı içeyim dedim uzanıyorum öyle işte.
Hm hangi dizi
Ben pek tv seyretmiyom 😅
Afiyet olsun
Ragnarok diye bir diziye başladım hoşuma gitti biraz. Sen dizi felan izliyo musun peki?
Ragnarok hintmi
Yok ben tv seyretmem arada bir bilim kurgu aksiyon fantastik izleriz bazen de aile filmi çok az anlayacağın🙂
Türk dizileri zaten baneel
Hayır Norveç te işte bu thor tanrı manrı saçmalığı işte kurgu yani 😁
Türk dizileri bitik ya. Eskiden kaliteli diziler vardı onlarda yok artık
Eski türk dizilerinde karakterrler sürekli bakışmıyordu ki yarısı bakışarak geçiyor bizim evde dizi açılmaz saçma gelir bize
Hmm sıkıcımı dizin şu an 🙂
En iyisini yapıyorsunuz. 😁 Kaç kişi var sizin evde?
Yani vasat üstü bir dizi diyebiliriz 😊
Anne baba dört kardeş
Kalabalık iyidir candır kavga da boldur şimdi 😁
Genelde sadece 3 numara arıza bizde🤣
Hahhah asi diyorsun yani. Aman 3 numara duymasın 😁
Yüzüne de söylerim evden gidince kafamız rahatlıyor🤣
Erkek mi bu vatandaş 😁
Erkek kardeşim yok
En büyük kim peki sen misin?
Ablam
Anladım iyiymiş. Peki sen ne okuyorsun?
Sınava yeni girdim bakcaz eczacılık istiyom
Hadi inşallah kazanırsın umarım.
Amin inşallah sağol
Profilini artık paylaşmak ister misin peki?
Hayır gizliyim diye rahat rahat konuşuyorum KS de tanınan biriyim😏😏 sen bile görmüşsündür bu kadar şahsımdan bahsetmişken olmaz
Sanmıyorum ya ben Antep li biri ile konuşmadım hiç.
Ben gerçek profilimde kimseye antepli olduğumdan bahsetmedim ki🤣
Hımmm anladım. Valla ısrarcı olmak bana yakışmaz seni de sıkboğaz etmek istemem saygı duyuyorum. 🙏
Teşekkürler 🤗
Çok memnun oldum. Birgün sohbet etmek istersen bu sorunun altına yazmaya devam ederiz 😉
Ok
İyi geceler
Sana da bayım