Aile & Toplum Bu sıcakta avel avel dolaşan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gerçekten bunu yapabilen var mı?Konum İstanbul. Ha bi de sıcaktan etkilenen bünyeye sahip misin? Bu sıcakta avel avel dolaşan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Klima altında ofiste misss oturuyorum hava ne zaman ki az değişir ılık en azından olur öyle çıkıyorum he yine mi sıcak yine arabaya klima ev sonra 😁 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yolunu bulmuşsun 😄 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Napim valla çok sıcak gelemiyorum hiç sıcağa ter ter ter hiç sevmem ya 😁 Yorumla
buyrunmatmazell Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tabi su kesiliyorum yine de utanmıyorum en son haftasonu sahildeydim 4 şişe su bitirdim o sıcağın altında sahilde oturmuş Allah bilir ne düşünüyordum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dertli misin kardeşim evde dertler aman ya 😄 Yorumla buyrunmatmazell +1 yıl Evde de dertlenilmiyor bir muslum gürsel dinleyeyim diyorum anamlar oradan kız bir çay koy lokum getir bulaşıkları yıka derken maşallah dertlerimi bile unutuyorum Yorumla
Abdurrezak99 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Burasü eminim ki adanayla yarışıyor bazende geçiyor 42 derecelerde. işin olduğu zaman mecburen çıkıyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neresi ora?Aman Allah korusun ya nasıl sıcak Yorumla Abdurrezak99 +1 yıl Diyarbakırdayım burada nemde yok direkt kafaya nufüz ediyor. Yorumla Abdurrezak99 +1 yıl şu an ev içindeyim telefon 38 olarak hesapladı saat 10da Yorumla Soran +1 yıl Allah yardımcınız olsun 3 5 güne daha rahatlıyor Yorumla Abdurrezak99 +1 yıl Umarım rahatlar Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sıcakta dışarıya çıkmak bana işkence gibi geliyor. Mümkün olmadıkça çıkmamaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evdeyim ya bu sıcakta dışarı mı çıkılır 😂Evet etkilenirim bütün vücudum alev alev yanıyor kavruldum resmen sıcaktan 😂 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada konum niye yazdın onu anlamadım 😃 Yorumla Soran +1 yıl Üff ya aynen öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen napıyosun peki şu an Yorumla Soran +1 yıl Hani burada böyle orada nasıl gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladım tamam Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. manyak misiniz disarda dolasanlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şu an erimye başladım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nerdesin ve niye ordasin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Odamdayım Yorumla Soran +1 yıl Şehir şehir 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul 🥵 Yorumla Soran +1 yıl Bugün herhalde bir Adana bura. Hiç gitmedim ama😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorma ya kavrulduk resmen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstanbulun neresi 0 28 Yorumla Soran +1 yıl Kadıköyyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel buluşalım Yorumla Soran +1 yıl Sus ben lezim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun gel Yorumla Soran +1 yıl Olmaz sevgilim kızar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır erkek sonradan anladım lez olduğumu bundan ayrilicam yeni güzel bir kız bulunca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi yazsana konuşalım istersen Yorumla Soran +1 yıl İstemezsem beni bıçaklar mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok hayırrr saçmalama ama yaz konuşalım nolcak Yorumla Soran +1 yıl Ben saçımın bıçakla kesilmesinden çok hoşlanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keserim istersen saçını uzun mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atsana bi saçını bakayım Yorumla Soran +1 yıl Çok değil ama kesmekten anlarsan düşünürüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlıyorum evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz bana Yorumla Soran +1 yıl Saçımı atamam çünkü cuma günleri kapaliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10 yaşındaöısın Yorumla Soran +1 yıl 110 kiloyum ama 22: yaşındayım. İncitme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy. Yorumla Soran +1 yıl 158 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kum saati seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Biraz kilom var ama abartma. Kızkardeşin varsa tanışalım. O nasıl eğer varsa? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek çocuğum ben Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun. Kimin saçlarını kesiyorsun sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendim ama makasla Yorumla Soran +1 yıl Başka yerleri de kesiyor musun nereyi kesiyorsun mesela? Acıyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Aşkım jatway sana yazicam bitanem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Klima altında ofiste misss oturuyorum hava ne zaman ki az değişir ılık en azından olur öyle çıkıyorum he yine mi sıcak yine arabaya klima ev sonra 😁
Yolunu bulmuşsun 😄
Napim valla çok sıcak gelemiyorum hiç sıcağa ter ter ter hiç sevmem ya 😁
Tabi su kesiliyorum yine de utanmıyorum en son haftasonu sahildeydim 4 şişe su bitirdim o sıcağın altında sahilde oturmuş Allah bilir ne düşünüyordum
Dertli misin kardeşim evde dertler aman ya 😄
Evde de dertlenilmiyor bir muslum gürsel dinleyeyim diyorum anamlar oradan kız bir çay koy lokum getir bulaşıkları yıka derken maşallah dertlerimi bile unutuyorum
Burasü eminim ki adanayla yarışıyor bazende geçiyor 42 derecelerde. işin olduğu zaman mecburen çıkıyorsun
Neresi ora?
Aman Allah korusun ya nasıl sıcak
Diyarbakırdayım burada nemde yok direkt kafaya nufüz ediyor.
şu an ev içindeyim telefon 38 olarak hesapladı saat 10da
Allah yardımcınız olsun 3 5 güne daha rahatlıyor
Umarım rahatlar
İnşallah
Sıcakta dışarıya çıkmak bana işkence gibi geliyor. Mümkün olmadıkça çıkmamaya çalışıyorum
Evdeyim ya bu sıcakta dışarı mı çıkılır 😂
Evet etkilenirim bütün vücudum alev alev yanıyor kavruldum resmen sıcaktan 😂
Bu arada konum niye yazdın onu anlamadım 😃
Üff ya aynen öyle
Sen napıyosun peki şu an
Hani burada böyle orada nasıl gibi
Hmm anladım tamam
manyak misiniz disarda dolasanlar
Dolasmiyorumda calisiyorum
Şu an erimye başladım
Nerdesin ve niye ordasin 😂
Odamdayım
Şehir şehir 😂
İstanbul 🥵
Bugün herhalde bir Adana bura. Hiç gitmedim ama😭
Sorma ya kavrulduk resmen
Hayır yok
Yaz insanıyız
Antalyada yok
İstanbulun neresi
Kadıköyyy
Gel buluşalım
Sus ben lezim
Olsun gel
Olmaz sevgilim kızar
Kız mı
Hayır erkek sonradan anladım lez olduğumu bundan ayrilicam yeni güzel bir kız bulunca
Bi yazsana konuşalım istersen
İstemezsem beni bıçaklar mısın?
Yok hayırrr saçmalama ama yaz konuşalım nolcak
Ben saçımın bıçakla kesilmesinden çok hoşlanırım
Keserim istersen saçını uzun mu
Atsana bi saçını bakayım
Çok değil ama kesmekten anlarsan düşünürüm
Anlıyorum evet
Yaz bana
Saçımı atamam çünkü cuma günleri kapaliyim
10 yaşındaöısın
110 kiloyum ama 22: yaşındayım. İncitme
Boy.
158
Ben kum saati seviyorum
Biraz kilom var ama abartma. Kızkardeşin varsa tanışalım. O nasıl eğer varsa?
Tek çocuğum ben
Geçmiş olsun. Kimin saçlarını kesiyorsun sen?
Kendim ama makasla
Başka yerleri de kesiyor musun nereyi kesiyorsun mesela? Acıyor mu?
Aşkım jatway sana yazicam bitanem