SANIRIM DEPRESYONA GİRDİM?

Hepinize selam 18 yasında bireyim bu sene yksye girdim verdiği telaş ve sitresle alakalı bir durumum yok galiba 3-4 yıldır çok ciddi sorunlarım var insanlarla iletişim kuramıyorum bu kız olsun erkek olsun fark etmıyor göz, yüz teması kuramıyorum farklı biryere bakarak konusabiliyorum tabi bunu karşı taraf görünce ya kendını degersiz hissediyor ya da benım sorunlu oldugumu düşünüyor, insanların sürekli nedensizce benim arkamdan konuştuklarını düşünüyorum sürekli tedirginim ve insanların beni önemsememeye başlıyor bunun içinde ailemde, dahil yavaş yavaş sanki onlardan uzaklaşıyorum tek başıma günlerimi odamda geçiriyorum bu yüzden cok fazla bilgisayar oynuyorum çünkü bilgisayar canımı acıtmıyor gerekli bir kişilige bürünmüyorsun, evet bu 3 yıla kadar bir takım arkadaslıklarım oldu ve su anda görüştüğüm hiç arkadasım yok kendimi cok yanlızlıkta hissediyorum bu durumdan kurtulmak tek isteğim , bazen bu hayatı vasıfsız yaşadıgımı düşünüyorum gelecek planlarım elbetteki var ama suanki durumumla çok çakışıyor sanki 25 yasımada gelsem böyle olacağım gibi hissediyorum odamdan cıkmayan evimin yakınındaki parktaki insanları izleyerek veya instagramdan paylaşılan storyleri izleyerek, insanlarda beni hatırlatıcak tek özelliğim galiba tuhaf olmamdır okul zamanı herkes ben yokmuşum gibi davranıyorlar evet sana belki bu durum cok sacma gelicek ama sınıfın içinde bir eşyadan farkım yok soru sorarlarsa cevaplarım o kadar kendime bazen soruyorum acaba tipsizmiyim bence hayır kusurummu var yok oda ama galiba birazcık duygusal ve psikolojik yanlarım cok galiba bilgisayarım, telefonum veya internetim olmasa yapıcak birşeyim yok bazen düşünüyorum uzun zamandır görüşmediğim insanların karsılarına cıkmak istemiyorum çünki o zaman beni iyi hatırlıyordu şimdi eğer karşılarına cıkarsam galiba benim hakkımda kötü düşüncelere bürünsünler istemiyorum ve bu durumdan kaçıyorum bağzılarınız diyecek ki sınav sitresi hayır bunun alakası yok bu farklı bir durum çok farklı düşüncelere sahibim ama bu demek değilki gelecek kaygım yok elbetteki var ailemede yük oldugumu düşünüyorum ve hayatımı böyle devam ettirebileceğimi düşünmüyorum psikiyatristden destek almalıyım ailem ne düşünür beni delimi ilan eder bilmiyorum.
SANIRIM DEPRESYONA GİRDİM?