Bu sorunlarla nasıl başa çıkılır?
Toplum psikolojisini desteklemek adına neler yapılabilir?

Bizim gibi toplumlarda maalesef herkes birbirini suçlar ama kimse kendine bakmaz. Değişimler toplumsal olmaz, bireysel başlar, toplumsala dönüşür. Dikkat edersen kimse kendinin problemli olduğunu kabul etmiyor. Herkes bir başkasından şikayetçi. O yüzden düzelmez.
Çok haklısın 🙏
Ekonomi düzelmeden hiçbir şey düzelmez bu ülkede :D
Şaka bir yana öyle caydırıcı cezalar gelmeli ki, ilk ondan başlanmalı.. Her geçen gün iğrenç şeyler duyuyoruz. Öyle pisliklerle yaşıyoruz ki, akıl sır ermiyor.. Bunları asacaklarına serbest bırakıyorlar.
İnsanların kendini iyi hissedeceği aktiviteler yapılabilir.
Cevap
5Cevap
icraatler sözlerden önemlidir neyi destekleyecen çoğu kişinin somut sıkıntıları var bir avuç azınlık herşeyi elde ederken yüzde seksenlik çoğunlul sürünüyor
Toplum psikolojisi geliştirmek anlamında buna bağlı TV de programlar ve Halk eğitim merkezlerinde kurslar verilebilir
Benim psikolojim çocukluktan belli bozuk bu yaşıma kadar hiç düzelmedi
Bence bilinçsiz o kadar insan var ki topluca bilinçlendirmek ve baskın herşeyden kurtarıp özgür olduklarını öğrensinler. Kendilerine yapılmasını istemediği şeyler ve başkasına saygı zorunlu olsun
Toplumu bilinçlendirmek ve herşeyi düzeltmek mesela ekonomi, eğitim, hak ve hukuk, hayvanlara saygı göstermek vs. birçok şey var yani...
Sosyal psikoloji ya da sosyoloji yapabiliriz.
AKP gittiği vakit düzelir toplum psikolojisi
Ekonomiyi düzeltmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?