Normalde bugün buluşacaktık kuzenler olarak. Ama Lgs si açıklanmış ve sonuç kötü. Hiç iyi hissetmiyor kendini. Buluşmaya da gelmek istemiyor. Bir şey diyemedim kendisine. Sizce gelmesi için ısrar edeyim mi yoksa biraz kendi haline mi bırakayım tavsiyeniz var mı?
Sınavı kötü geçen kuzenimi nasıl mutlu edebilirim?
Bunalima girmesine izin verme üzülmesine hiç gerek yok çıkar dışarı kafasını dağıtsın hayatın sonu değil önemli olan üniversite sınavı benim kardeşim de ayılıp bayılıyordu düz bir anadolu lisesine girdi ortamı da çok iyi halinden memnun notlarıni yüksek tutuyor üniversite sınavına hazırlanıyor şimdi bir eksiklik yaşamayacak sadece hayal kırıklığı yaşamış çok çocuk onun gibi mağdur korona falan derken perişan oldu çocuklar zaten
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de o kafadayim ama şu an biraz hassas olabilir diye konuşmadım daha kendisiyle. Biraz durulsun dedim.
İstersen biraz sakinleşsin sonra güzelce konuşursun kendini daha rahat hisseder emin ol ama kendini üzmesine hiç gerek yok asıl sınav üniversite sınavı ona odaklanmalı pes etmesin 😊 ben güveniyorum onlara daha iyisini başaracaklar hep kazanacak diye bir şey yok yani