https://youtu.be/2H8tGt2kkk0
So who's gonna love you if it ain’t mе, baby?
Who's gonna touch you if it ain't me, baby? 🎶

Ortamına göre değişken biriyim aslında Eğer bir ortamda gerçekten sohbet muhabbet varsa her türlü katılır o ortama uyum sağlar ve ortamı eğlendiririm ama gerçekten çok sıkıcı bir ortam varsa ortamı neşelendirmek için uğraşmam Çünkü Adı üzerinde Oradaki insanlar o tarz takılmayı sevdiği için uzun lafın kısası adamına göre muamele etmeyi seviyorum
Bravaaaa knk 😃
Oyle olmak lazım kanka 😂😂
Önemli olan çok değil boş konuşmamak azizim 😂
Bunu benim değil muhabbetim olan insanların cevaplaması lazım bence. Dinliyorlar mi? Yoksa Muş gibi yapıyorlar?
Ama muhabbete konsantre olamamissam , kendim başka aklım başka yerdeyse hiç çekilmem onu biliyorum 😂😂😂
Muhabbetiniz iyi efenim 😃 muş yapmıyoruz dinliyoruz
☺️🌺
Sohbetimin keyifli olduğunu düşünüyorum ama istemediğime de sohbette cehennemi yaşatırım problem yok.
Geldi muhabbetine hayran olduğum 🤌🏻
☺️ iyi ki..
Ben teşekkür ederim Balım 🌸
Karşımdaki kişiye bağlı, samimiyetine ve içtenliğine inanmışsam muhabbettim tadından yenilmez ama karşımdaki kişinin kıçı başı oynuyorsa muhabbettin m'sini bulamaz...
Bam bam bam 😃 çoksell yorum
Biraz yardırıyım dedim.😄
Öyle olmuş, başarılı 😃
Teşekkür ederim. ☺️🌹
Rica ederim ☺️
Cevap
61Cevap
Ben dinleyiciyim. çünkü genelde aynı konuları konuşacak kimseyi bulamıyorum.
Evet benim muhabbetim çok sevilir benimle muhabbet edip benimle samimi dost arkadaş olan her insan benim sohbetinden benim muhabbetim de benim dostluğum da memnundur seninle doğru dürüst muhabbet etme fırsatımız olmadı ama gene de yiyeceğiz ezecegiz o paralari 🥰🥰🥰
De haydeeee yine mi Para 🥱
Siftah yapana kadar devam yapacak bir şey yok kanka 🤣🤣🤣🥰🥰🥰
Tamam knk 😃
Hadi seviliyorsun kanka kendine iyi bak kal sağlıcakla ama vazgeçmek yok paraları ezene kadar devam 🥰🥰🥰
Benim muhabbetim karşımdaki insana göre şekil alıyor. İnsanların enerjilerini direk onlara yansıtıyorum yani aldığım enerjiye göre sıkarda sararda sjjs
Senin Muhabbetin kıymetli, ben seviyorum
Kalpten kalbe bi yol varmış, görünmez. Muhabbetimizin artması dileği ile 🙏♥️
Sanırım sohbetim seviliyor balım😘 özledim kız sesini ❤️ Bi ses kaydı at da sesini duyalım bebişim🥰
Ölüyorummmm 😃😃
Gel sana sesimi atayım da hakkını helal et 😃 Trafodan helallik istedim 🤧🌺
Beni sevdi hastalık, şimdilik ciddi düşünmüyoruz 😃 takılıyoruz
Ciddi bir birliktelik isteyecek diye ödüm patlıyor 😃
O da mı bırakacak beni 🥺 halbuki ne hayaller kuruyorduk birlikte 😃
Yiaaa hayat felsefem 😃 ♥️
Kişiden kişiye göre değişir benim muhabbetim ya karşıdaki kişi sarmıyorsa, ironiden anlamıyorsa, soğuk bi yapısı varsa konuşasım gelmez, o zaman sevmez muhabbetimi ama onun dışında sevildiğini düşünüyorum
Adamına göre muamele yapıyorum. Karşımdaki sohbet etmek istediğim biriyse öyle sohbet eder, öyle konular açarım ki bağımlılık yapar ama umursamadığım insanlara fazlasıyla sıkıcı gelir sohbetim..
Karşımdakini sevmezsem muhabbetim de sevilmez güzellik
Ben sevilen karışı taraf da kalayım 😃
Ben seni çok seviyorum güzellik 😁😍🥰😘❤
Karşılıklı 😛♥️
Biliyorum bebeğim 😍🥰😘❤
Seviliyor genelde de ben çok konuşuyorum ya bazen de sıkılıyolar😃
Haha seviliyor seviliyor 😃
Aşkım öyle böyle değil bi çenem açılsın bidaha asla kapanmaz baş şişiriyorum bazen😃
Haha haksızlık etme kendine bıcır bıcır ne güzel 😃😍
Bu kadar tatlı olma yaağ😍
Arkadaşlarım bana muhabbet kuşu der.
Var gerisini sen düsün iste.🐦
İcime bir pismanlık çöktü. Fazla salladim galiba. d
🤷♀️🤷♀️
O biraz uyumla alakalı muhabbet iki taraflıdır çünkü siz ne yaparsanız yapın katrşı taraf güzelleştirmek istemezse o muhabbet size de işkence olur onada
Ben samimi olduğum insanlara karşı çok neşeli ve konuşkan biriyim. Genelde çekilir muhabbetim ama fazla neşeliysem sıkabilir. Çünkü benim amacım kendimi mutlu etmek, karşımdakini güldürmek değil.
İnsana göre değişir bu. Birisine kanım ısındı ise ona iyi olurum. Ama kanım ısınmadı ise bilinçli bir şekilde insanı sıkarım. Böyle değişik birisiyim.😀
Aslında iyidir muhabbetim ama burda ayak uyduracak kimse yok bu yüzden belki sıkıcı geliyorumdur bazılarına
İkisi de aslında gıcık oluyorsam ters davranabilirim o yüzden sıkar ama normalde sardığını düşünüyorum
Neden duruyorsun diyen kesim ağırlıklı. Ama beğenmeyen de çoğunlukla aklı farklıysa çalışanlardır ki, onlar da tek tük.
Açıkçası hiç susmam acayip konuşurum ama sıkılmaz karşımda ki muhabbetim sarıyor yani öyle diyorlarrr😌😄
Sohbet etmeyi, dert dinlemeyi, başkalarının hayatına dokunmayı çok severim. Sohbetimin dinlendiğini düşünüyorum :))
Yeri geldiğinde iyi bir dinleyici, yeri geldiğinde geveze biri oluabiliorum. Sıkıldıklarını düşünmüyorum, saatlerce muhabbet ediyorum bazen. 😇
muhabbetim sevilir lakin insanların özellikle bir mecliste gözleri beni aramaz gördüklerinde ise tatlı bir tebessüm ederler.
Sevip söyleyenler oluyo ama bazen kendi muhabbetime kendim katlanamıyorum yavaş ve çok detay vererek anlatıyorum bi şey anlatırken 😂
Muhabbetimin eğlenceli olduğunu keyif aldıklarını söylerler
Normalde sıkıcıdır ama sanırım bir @perlamare bana katlanıyor 😆
@perlamare Teşekkür ederim 😍😍
Severler valla daha 2 gun once bir arkadas burdan renkli kisiliksin dedi demekki guzel😽
Herkes genelde muhabbetime bayılır. Şu ana kadar sıkılan biri olduğunu sanmıyorum.
Genelde muhabbetim iyidir derler.
Kolay kolay sıkmamam
Kafa dengi biriyse daha samimi sohbet ederim ve muhabbetimi severler.
Aleyküm selam. Genellikle sevilir ama zaten az konuşuyorum.
Muhabbetim bağlımlılık yapar. Tabi muhabbete gelene.
Karşımdaki kişinin hal ve davranışlarına bağlı kendini çok öven ukala tiplerle muhabbet dahi etmem
Aleyküm selam muhabbetini seviyorum derleer genelde
Herkes bana kafa açıyor kafa dengi falan diyor sarıyor glb
Bir ara çok kötüydü. Şimdi yeni yeni güzelleşiyor.
Arkadaş ortamında sohbeti sevilen bir insanım
muhabbetimin sevildiği söyleniyor..
kimse şikayetçi olmadı :)
Çok süper bir muhabbetim vardır, karadelik gibi içime çekerim.
Kurtulabilene aşk olsun 😅
Sevdiğim, anlaşabildiğim ve kanımın ısındığı biri ise iyi sohbet ederim. Yoksa etmem edemem.
Herkesle konuşmam ama kanım isindiysa beni bırakmıyorlar 😂
Valla karşımdaki insanı seversem muhabbetim akar, sevmezsem sıkar 😅
Arkadaşlarım ve dostlarım sevdiklerini söylüyorlar 😄
Ben karşımdakinin aynasıyım, boş muhabbete girmeyi sevmiyorum.
Keyfim yerindeyken sarar değilken iki tarafa da zehir zemberek kdkd
Karşımdaki insana bağlı ben sevmediğime soğuk davranırım sıkılırlar.
Herkesle sohbet etmem ediyorsam da muhtemelen sevilir.
Severler sağ olsunlar, sohbet etmeye gelen gidenim çoktur.
Yani öyle çok konuşmam ama bi modum vardır o anlarda konuşurum ve muhabbet hep bende döner ☺️
Sen burda olsan hiç sıkılmam diyorlar uzaktakiler😆 yakındakileri saymıyom bilem
Burda muhabbetimiz saran kişiler var seviliyor demek ki
O genelde ruh halime ve karşımdaki kişiye göre değişiyor, genelde benim muhabbetim sarar ama modum düşükse ya da karşıdaki insanla hiçbir ortak yönümüz yoksa vs sarmaz
Ben pek muhabbet etmeyi sevmem ama etmek için çok çabalayan var sıkmam yani
Niye muhabbet etmek zorundayız çok saçma ya konuşmak için boş boş muhabbet çeviriyoruz biz nasıl insanız
Öyle bi zorundalık mı varmış?
Yoo şimdi uydurdum
Nabza göre şerbetçiyim
Muhabbetin de senin gibi tatlı 😌
Bebek kalpli kız ❄️
♥️♥️
kızları sıktığımı düşünüyorum. Erkek ortamında daha iyiyim
Karşımdaki insana bağlı neşeli eğlenceli biriyse muhakkak pozitif olarak yansıtıyorumdur aynı şekilde
Seviliyor olmalı diye düşünüyorum ki is yerinde insanlar sırf benimle sohpet etmek için masama geliyorlar 😄
Genelde seviyorlar. Bunu gözlerinde görüyorum.
Bizim yorumları beğenirmiydin !
Beğendik ya 🤨
İlk kez beğendin 🙄🙏🤝
Ne güzel işte
Mutlu ettin yalan yok.
Sıkıyor
Öhöööm
Sıkıcı değil muhabbetin hugo nalaka
🙄
Hahah yanii ne yazsam bilemedim 🤷♀️
Şundan eminim, uygun ortamda pek susmuyorum. Ama sevilir konusu kişiden kişiye değişir
Genelde sıkar çünkü boş muhabbeti sevmem beni ilgilendirmeyen konuları konuşmam
Genelde muhabbetim insanları güldürür 🤣 konu sıkıcıda olsa iyi anşatıcıyımdır
Ortak bir noktamız bile varsa sevilir
Muhabbet etmeyi pek seven biri değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?