İlgi çekmeyi severim bazen, ama aşırı derecede ilgi odağı olmak rahatsız eder beni. Hareketlerinin, sözlerinin, eylemlerinin sürekli didiklenmesi ve insanların sürekli meraklı bakışlarının önünde olmak sinir bozucu olurdu.
Hiç hoşuma gitmez açıkçası, göz önünde olmayı sevmiyorum özellikle dış görünüş (yüz veya fizik güzelliği) anlamında bir durum ise. Fakat kariyer anlamında bir başarı ise, göz önünde olmak tebrik edilmek fazla hoşuma gider diye düşünüyorum daha meslek sahibi olmadan düşünmem de ayrı ilginç.. :D
Çok odak noktası olmak gerçekten rahatsız eder beni. İlginin fazlası bana biraz rahatsızlık veriyor. Beklenen insandan geldiği sürece ama çok sıkıntı yok bana göre.
İlgi odağı olmayı sevmiyorum. Dikkat çekmek bana göre değil. Bu kendine güveni olmayan bir insan olduğumdan değil ama. Öz güveni yüksek biriyim. Çok ilerisi yapmacık geliyor bana o yüzden geriliyorum.
Hoşuma gitmiyor. Kimsenin gözünün benim üstümde olmasını istemem. Aşırı rahatsız edici. Birine mi benzettiniz diye birkaç kere sormuşluğum vardır hatta. Hoşuma gitmiyor bu durum.