Hayatı boyunca taşıyacağı bir travma hediye etmişsiniz kendisine. Tebrik ederim. Hayvan mı bu, yatırıp herkesin önünde kesilmesine izin verdiniz?
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben evin buyugu olsam boyle olmazdi anne ve babam boyle istedigi icin yapabilcek biseyim yok yani ne yapayim ben. Bana kalsa hastanede tamamdn uyutulup yapilmasi gerekiyodu
Darlamayın çocuğu şimdilik. Sonrasında herkesin böyle olduğunu falan anlatmaya çalışın. Bu durumun erkekler için olağan olduğunu ve hayatta sadece 1 kere yapıldığını falan anlatarak travmayı hafifletmeye çalışın.
Açıkcası bir travma yaşamış karşı cinslerinde orada olması çocukta bir tür mahremiyet algısı bozukluguna neden olmuş olabilir birde bu dönemde cinsel kimlik başta olmak üzere bir çok kimlik oluşmaya başlıyor bu konularda bilgiliyimdir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aile dışından insanlar da varsa herkes pipisini gördü diye utanmış olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
11 yaşında sünnet mi olur ya eğitimsiz misiniz? Çocukta belki cinsel sorun ortaya çıkacak psikolojik olarak ileride. Ben 12 yaşımda mast yapıyordum. 11 çok büyük hele ki onca kişi çocuğun bamyasını izlerken. Çok saçmasınız cidden
0
34 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana kalsa hastanede daha steril bir ortamda lazerle falan daha kolay olurdu ama bizimkiler işte boyle uygun gördüler🙄
Bence hafta sonuna kadar bak eğer hala öyleyse şiddetle tavsiye ederim, annenle baban anlayamamış tabii ki çocuğun kötülüğünü istemezler. Sen de kızsın anlamaman normal. Ama eğer ki destek alalım filan dediğin zaman senin annnenle babana, büyük ihtimalle çok sıcak bakmayacaklar zaten sıcak bakacak olsalar bunu yaptırmazlarmış. Zorla da olsa bağıra çağıra da olsa ikna et
Evet ondan bahsediyorum. Ya aslında bu konu o kadar derin ki neyse ne alaka filan dicen o yüzden hiç girmiyorum cinsel yönelimine Kısacası evet psikolojik destek şart
Çocuk hayatı boyunca acaba dalga geçecek mi sevgilim görünce korkusuyla büyüyecek, sevgili yapamicak, acaba yetecek miyim, acaba aldatacak mı acaba gülecek mi korkusuyla belki karşı cinsle etkileşim kuramıcak Kardeşinin videoya alıp gülmesi p*rno sitelerinde konusu var femdom kategorisinde. Umarim anlatabilmişimdir
Bizde ergen olduk zamaninda anlayabiliyorum o yasta merakli olunur ama bizim donemimizde bu kadar fazla secenek hoktu iste internet olsun falan filan en azindan kimse kolay kolay ulasamiyordu. Yeni nesil cidden çok garip🙄
Benden uatnmaz ya ben onu kucukken yikadim falan anca kiz kardesim utandirmistir oda yeni ergenlige girdi mal dalga gecicek yer ariyodu videosunu bile çekti ya sunnet olurken
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayatı boyunca taşıyacağı bir travma hediye etmişsiniz kendisine. Tebrik ederim. Hayvan mı bu, yatırıp herkesin önünde kesilmesine izin verdiniz?
Ben evin buyugu olsam boyle olmazdi anne ve babam boyle istedigi icin yapabilcek biseyim yok yani ne yapayim ben. Bana kalsa hastanede tamamdn uyutulup yapilmasi gerekiyodu
Keșke karşı çıksaydın.
Olabildigince karsi ciktim ama fayda etmedi maalesef :/ simdi ne yapabilirim sence onun için
Darlamayın çocuğu şimdilik. Sonrasında herkesin böyle olduğunu falan anlatmaya çalışın. Bu durumun erkekler için olağan olduğunu ve hayatta sadece 1 kere yapıldığını falan anlatarak travmayı hafifletmeye çalışın.
yaptığınız çok yanlış travma etkisi yaratır çocukta
Benim bir suçum yok ailem yzuunden oldu ama en azindan benimle olan problemini cozebildim biraz önce
yo sizi suçlamak için demedim anlıyorum zamanla sakinleşecektir bence siz konuşun iyi geleceği şekilde
Bu saatte uyumuyo da gittim yanina konustum zaten lavaboyada gitmesi gerekiyomuş bir iki kelime agzindan alabilince kalanini toparladim😂
Annem ve babama öfkeli banada azcik kinlenmiş gicik🤭
Sevgi ve ilgi göster geçer sen niye tuttun başkası yok mu
Annem babam ben tuttuk bide doktor vardi işte
Bana kalsa hastanede tamam uyutularak yapilmasi daha iyiydi
Çocuğu uyandırdın belkide
Pipiyi kesmek için uyutmaya gerek yok
Ben utandirmamisimdir yas farki fazla bide gayet dogal davrandim bir tek kiz kardesim biraz mal gibi davrandi o kadar :/ benim ne suçum var
Bilmem biriniz de utanmış olabilir burda yazılmaz herşey gizlisin
Takip atsam yardimci olur musunuz?
Takipnatarsanız ben yardımcı olurum kardeşinizle aynı şekilde sünnet edildim
Kız kardeşin yeni ergenliğe giriyorsa aralarinda çok yaş farki yoktur. Kaç yaşında kız kardeşin?
Açıkcası bir travma yaşamış karşı cinslerinde orada olması çocukta bir tür mahremiyet algısı bozukluguna neden olmuş olabilir birde bu dönemde cinsel kimlik başta olmak üzere bir çok kimlik oluşmaya başlıyor bu konularda bilgiliyimdir
Aile dışından insanlar da varsa herkes pipisini gördü diye utanmış olabilir
11 yaşında sünnet mi olur ya eğitimsiz misiniz?
Çocukta belki cinsel sorun ortaya çıkacak psikolojik olarak ileride. Ben 12 yaşımda mast yapıyordum. 11 çok büyük hele ki onca kişi çocuğun bamyasını izlerken. Çok saçmasınız cidden
Bana kalsa hastanede daha steril bir ortamda lazerle falan daha kolay olurdu ama bizimkiler işte boyle uygun gördüler🙄
Offff çok kötü... Cidden çok kötü...
Çocuk her şeyin farkında biliyorsun di mi
Tam olarak neyin farkında?
Organının küçük olduğunun, milletin ona öyle bakmasın, gülmesinin, eğlenmesinin.
Karşı cins olmamaliydi, tanıdık olduğu için daha bile kötü etkilenmiş
Tum aile degildik sadece çekirdek aileydik
Yaşı çok büyük arkadaşım o iş için
Bence bı kaç gün daha böyle giderse psikolojik destek sağlayın, şaka yapmıyorum
Bana kalirsada evet ama olmuşla olmuşe cagre yok işte ne yapalim :/
Su an ne yapicam hic bilmiyorum
Ne zamandır böyle çocuk?
Bugun oglen sünnet oldu
Bence hafta sonuna kadar bak eğer hala öyleyse şiddetle tavsiye ederim, annenle baban anlayamamış tabii ki çocuğun kötülüğünü istemezler. Sen de kızsın anlamaman normal. Ama eğer ki destek alalım filan dediğin zaman senin annnenle babana, büyük ihtimalle çok sıcak bakmayacaklar zaten sıcak bakacak olsalar bunu yaptırmazlarmış. Zorla da olsa bağıra çağıra da olsa ikna et
Psikolojik bir destekten mi bahsediyoruz? Ben gizli goturebilir cocugu psikologa
Evet ondan bahsediyorum. Ya aslında bu konu o kadar derin ki neyse ne alaka filan dicen o yüzden hiç girmiyorum cinsel yönelimine
Kısacası evet psikolojik destek şart
O zaman ben sizin dediginiz gibi bir sure beklerim baktim olmadi gideriz psikologa gizli gizli
Evet çocuğun cinsel görüşleri için şart bence.
Kardeşinin onu videoya alması ayrı bi travma bu arada
Dedim çekme diye ama dinlemedi işte allahin ergeni iki tane agzina cakasim geldide bizimkiler var diye vuramadim orda
Bi operasyon bir tepkisi yakindan cekip duruyodu surekli bunlari😡 ergen kizlar bazen çok mal olabiliyolar:/
Çocuk hayatı boyunca acaba dalga geçecek mi sevgilim görünce korkusuyla büyüyecek, sevgili yapamicak, acaba yetecek miyim, acaba aldatacak mı acaba gülecek mi korkusuyla belki karşı cinsle etkileşim kuramıcak
Kardeşinin videoya alıp gülmesi p*rno sitelerinde konusu var femdom kategorisinde. Umarim anlatabilmişimdir
Nasil yani erkeklerin sunnetleri neden +18 sitede yayinlaniyorki?
Hayır o değil. Ezik bir erkeğin, bamyasına bakıp dalga geçip kameraya alıp gülmesi var kızların
Bunu izleyip nasil bir zevke ulasiyolsr cidden çok ilginç😀
İşte sen bunu anlamaktan çok uzaksın 😂
Millet karısını kaydediyor cuckold var onu duymuşsundur
Yanliz siz bunu diyince aklima geldi benim kardesim bu gpruntuleri birnyere atmamiştir umarim :/
Umarım atmamistir
Bizde ergen olduk zamaninda anlayabiliyorum o yasta merakli olunur ama bizim donemimizde bu kadar fazla secenek hoktu iste internet olsun falan filan en azindan kimse kolay kolay ulasamiyordu. Yeni nesil cidden çok garip🙄
Kardeşin belki femdom da takiliyordur dikkat et 😂😂
😂😂
Sen kaç yaşındasın
27
Canım sıkıldı biraz konuşabilir miyiz sonra da yaticam zaten
Biraz fazla buyugum onlara gore bu cok kotu ya:/ ben kucukken onlarda kucuk olsaydi keşke🙄
Bir şey sormuştum da onu görmedin sanırım 😅
Sanırım bu hayır demek 😂
Toplu sunnet merasimide yapilmaz ki o yastaki cocuga
Toplu ssunnet degildi aile arasinda oldu
Toluya giriyo iste
Çekirdek aile ya tum aile degil sadece ben kiz kardesim annem babam işte
O yastaki cock utanir yani bide nie salonun ortasi
Benden uatnmaz ya ben onu kucukken yikadim falan anca kiz kardesim utandirmistir oda yeni ergenlige girdi mal dalga gecicek yer ariyodu videosunu bile çekti ya sunnet olurken
Nie utanmasinki sonucta seninde belli bi yasin var
Ben yikiyordum onu bazen kuçukken hicte utanmiyodu 10 yasindayken işte en son yikamişimdir benden niye utansin ya
O zaman isyani digerlerini herkeste oturmus cocugum dalgasina bakmis
Dm dn yazana konu guzelmis
Konuş benim elimde olsa başka türlü hallederdik falan de 11 yaş da çokmuş
Geçer siniri merak etmeyin, banyo yaptırırken artık daha az ugraşırsın temiz olur
Atlatılmaz çükü gitti çünkü
Kendi sünnetin galiba
iki tane yüzüne çak kendine gelir
Yok hatta pipisine vurayim bi tane daha çok cani yansin beydendi ne diyosunuz ya
Uğraşmayın çocukla, geçer
Çocuğun durumu şuanda nasıl topladımı kendini