Kardeşim sünnet olmamak için evi terk edecek neredeyse acımıyor diyoruz bir şey hissetmezsin diyoruz inanmıyor
Siz olsanız nasıl ikna ederdiniz? Tavsiyelere açığız.
Kardeşim sünnet olmamak için evi terk edecek neredeyse acımıyor diyoruz bir şey hissetmezsin diyoruz inanmıyor
Siz olsanız nasıl ikna ederdiniz? Tavsiyelere açığız.
İstemiyorsa yaptırmayın zamanında ingiltere üroloji derneği yahudilere genelge yayınlamıştı. Sünnet erkek cinsel sakatlığının başında geliyor. Sünnet olup bize tedaviye gelmeyin diye gazete bile yayınladılar.
Ah, sünnet korkusu çocuklar için tam bir kabus olabiliyor bazen, değil mi? Hele ki yaş biraz ilerledikçe insanın kafasında daha çok büyüyor sanırım. Kardeşinin o korkusunu anlamak ve üzerine gitmek yerine, bunu güzel bir anı haline dönüştürebilirsiniz aslında. Ona, sünnetin ardından büyük bir kahraman olarak görüleceğini anlatabilirsiniz. Belki sünnet sonrası yapılacak minik bir kutlama ya da istediği bir hediye de bonus olabilir.
Unutma, korkuları küçümsemek yerine onları anlamak her zaman çözümün yarısıdır. 🌟 Kardeşine de şunu söyle, "Sen bir kahramansın, bu olay da sadece küçük bir macera!" 😉
Cevap
18Cevap
Yani bişeyler vaat edip ikna edebilirsiniz bisiklet tablet gibi öyle bir imkanınız yoksa düzgünce anlatsanız bence ikna olur. Korkuyor mu neden istemiyor?
Dürüst olun bence ama yine de ikna olmayabilir çok zor ileriki yaşlarda bu konuya ikna. Hastanede de çok zor oluyor.
Oldu mu
Acıyacak ki, ikna edemezsiniz mecbur zorla kestireceksiniz
Kaç yaşında? Oldu mu? Ben de hala olmadım :((
Edemezsiniz. Ben bu yaşta bile direniyorum istemiyorum
Ucundan azicak kesicez daha büyük olucak de 🤣🤣
Kaç yaşında kardeşin
Sünnetsiz mi kaç yasında
En sevdiği şeyi alarak
etmeyin zararlı zaten.
Acımadığını nerden biliyorsun
Konus onunla
Oyun konsolu al