Aile & Toplum 10 yıl boyunca hiç konuşmadan durabilir misiniz? Devlet_Hastanesi Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Site sıkıcı o yüzden hesabı sildim ama bağımlılık yaptı ehm neyse10 yıl boyunca hiç konuşmadan durabilir misiniz? 10 yıl boyunca hiç konuşmadan durabilir misiniz? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Öyle veya böyle kendi kendime konuşurum.Sesli olmasa bile kafamın içinde konuşurum, hatta diyalog bile kurarım.. 1 0 Yorumla
_Vali_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl şu an da cok konusmuyorum heralde 10 yil da konusmadan dueabilirim 1 0 Yorumla
Wolf-man Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 75% +1 yıl Mümkün değil. İllaki konuşma gerektirecek bir şey çıkar 1 0 Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İmkansız bir şey benim için😂 1 1 Yorumla Devlet_Hastanesi +1 yıl Ben de dil çok ben de duramam 😂 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Para ve oyun vs varsa evet 1 2 Yorumla Devlet_Hastanesi +1 yıl o da olur Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Zaten 10 yılın 7 si yemek yiyerek geçer kalanını da oyun oynasam mis sonra da evde yatarım Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben çok konuşan insanım ya duramazdım. 1 0 Yorumla
Resis12 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Türkiye’de imkansız hakkımızı nasıl alacağız. 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Duramam 1 0 Yorumla
Antalya30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı. Sebep? 1 6 Yorumla Devlet_Hastanesi +1 yıl Sorunun sebebi yok para versem 10 yıl boyunca konuşmadan durabilir misin? Yorumla Antalya30 +1 yıl Kaç para Yorumla Devlet_Hastanesi +1 yıl istediğin kadar Yorumla Antalya30 +1 yıl Yalançı Yorumla Devlet_Hastanesi +1 yıl Gerçek değil ki sadece konuşmadan durabilirmisiz onu sordum Yorumla Antalya30 +1 yıl Paramı ver Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Durmam. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Öyle veya böyle kendi kendime konuşurum.
Sesli olmasa bile kafamın içinde konuşurum, hatta diyalog bile kurarım..
şu an da cok konusmuyorum heralde 10 yil da konusmadan dueabilirim
Mümkün değil. İllaki konuşma gerektirecek bir şey çıkar
İmkansız bir şey benim için😂
Ben de dil çok ben de duramam 😂
Para ve oyun vs varsa evet
o da olur
Zaten 10 yılın 7 si yemek yiyerek geçer kalanını da oyun oynasam mis sonra da evde yatarım
Ben çok konuşan insanım ya duramazdım.
Türkiye’de imkansız hakkımızı nasıl alacağız.
Duramam
Sebep?
Sorunun sebebi yok para versem 10 yıl boyunca konuşmadan durabilir misin?
Kaç para
istediğin kadar
Yalançı
Gerçek değil ki sadece konuşmadan durabilirmisiz onu sordum
Paramı ver
Dururum
Hayır
20 yıl bile dururum
Durmam.
Duramam :D
hayır