Tüm gün durabilirim. Belki daha da fazla. Konuşmayı seven biri değilimdir zaten. Biri bir şey sormasa, sohbet etmeye çalışmasa kimseye tek kelime etmem.
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Genelde zaten çok sessizim pek konuşmayı sevmiyorum yani daha doğrusu kafa dengi birisi olmadığı için konuşmayı seviyorum ama samimi birisi olursa saatlerce konuşabilirim. veya bazen kendi kendime konuşuyorum iç ses olarak.
Bunun dışında konuşmadan kalabilirim ama şarkı dinlemeden kalamam hiç bir şekilde mutlaka müzik dinlemeliyim
Aşırı konuşkan biri değilim yerine ve ortamına göre konuşurum. Karşımdaki insan güzel bir bilgi veriyorsa ya da çok tatlı dilliyse dinlemek hoşuma gidiyor 🙂
Kırgınsam bir ömür bile susabilirim. Normal bir günse konuşurum ya. Kimse yoksa ya da herkese kırgınsam da kendimle konuşurum. Duramam sanırım ben cgfcxd ¢
2 gün konuşmadan evden çıkmadan durduğum olmuştu. Sonra bi telefon geldi konuşamıyordum. Sesim kısılmıştı. Daha sonra saatlerce konuşmadan durmamaya çalışıyorum.
Yoo öncelikle ben kimim kendimi tanıtayım, ben anası babası orta halli, gecekonduda büyümüş ve halen orada yaşayan, kendi halinde bir yks yolcusuyum. Ekstra bir özelliğim yok. Sert tepkiye gelince, saygı duyun dedim. Saygı duyun demek gayet naif bir uyarıdır. Başkası size ya salağı ne hakaret ediyorsun da diyebilirdi? Ama ben güzelce buna gerek yok hakaret etmeyin dedim. Sonra zaten karşı tarafın da hakaret ettiğini farkettim ve üyeyi engelledim. Herkesin kendi kararı ama saygı olduğu sürece, saygı yoksa benim uyarmak görevim. Ve sadece saygı duyun yazdım. Saygı duyun demek anaya bacıya sövmek falan mı? İnsanları alçaltma mı oluyor saygı duy demek? Ne alakadır anlamadım.
Terbiye vermemiş demek hakaret mi ne var bunda sövmek mi o zaman kimse sana hakkıyla sovmemiş sen herkese böyle mi davranıyorsun? Tehdit mi ediyorsun o zaman karşında beni bulursun güzelim ben senden korkmuyorum
Bakın hanım efendi? Sovmem ben sadece terbiye vermemis derim bu söz çok haklı bir sözdür ya da terbiye vermiştir senin arkadaş cevren bozuktur çünkü seni tanıyorum burada her seferinde saldırıyorsun bana
Tamam hanım efendi Allah rızası için beni şikayet edin, ama Allah'a inanıyorsunuz ya KARŞILIKLI OLSUN diyorsunuz ya. bir ADALETSİZLİK VAR, Allah'a inancınız tam ise bunu halledin. Siz beni şikayet edebilirsiniz çünkü hesabım açık malım meydanda, ama ben sizi şikayet edemem etsem de uzun sürer çünkü hesabınız gizli, gelin MERT olun gizliden çıkın karşılıklı adalet sağlansın, siz beni ben sizi şikayet edeyim?
Özür mözür bunu geçin, Af dilenilesi olan Bir tek Allah'tır. Yanlış olarak neyi anladığımı da anlamadım, çünkü tek suçum size saygı duyun demekti. Vallahi de billahi de buydu. Başka hatam varsa pardon. Ama yks öğrencisi iken benden aldığınız vakitlere karşın size hakkımı helal edebilir miyim bilmem.