Sade, minimalist, doğal, kimyasalsız, gösterişsiz, mütevazı, sessiz, saygı ve anlayışın hâkim olduğu, bahçesinde envai çeşit bitkiler ve hayvanlar yetiştirebildiğim, şehirden uzak bir ev.
Çocuklarımı okullardaki ve sokaklardaki kötü örneklerden ve tehlikelerden koruyabildiğim, cama balkona bahçeye çıktığımda kimsenin beni görmediği, saçlarımı güneşte kurutabildiğim ve D vitamini alabildiğim, heidi gibi ailemle dağlarda koşabildiğim bir ortam.
Örnek bir hayat yaşamak istiyorum. Kazancımızın yarısından çoğunu ümmetim için insanlık için harcamak, hayır yapmak istiyorum. Kapitalizmi yıkmak, dünyayı yaratanın kurallarını dünyaya benimsetebilmek yani olması gereken düzeni dünyaya kurmak, bu sayede daha mutlu daha barışçıl daha sürdürülebilir daha güvenli bir dünya için katkı sağlamak, buna sebep olmak istiyorum. Bunlar belki elimden gelmez ama elinden gelecek çocuğu yetiştirebilirim. Yani Fatih Sultan Mehmed'i. Bütün kadınların hayalinin amaçlarının da bunlar olmasını istiyorum. Sürekli istiyorum dedim ama ihtiyacımız olduğu için istiyorum. Bunları acilen yapmalıyız, hepimiz bundan sorumluyuz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer