Çok vicdan azabı çekiyorum kendime saklamakla ve kimseyle konuşamamak beni çok yıpratıyor. Birde birşey yapamamayıp devamını yapmasını müsaade etme düşüncesi en kötüsü ama elimden birşey gelmiyor ama Allahada hesap veremem ben. Ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence bunu kardeşinle konuş onu uyar. Eğer ailene söylersen ifial olabilir. Birde mümin müminin kusurlarını örter. Bunun şu anki kanunlarda cezası yok. Yani kanunen suçlu değil. İslama göre suçlu. Bu suçun cezasını şu an verebilecek bir kurum yok. Yani babana söylediğini varsayalım bu cezayı kendi kesmek istese dahi yapamaz. Ben bu şekilde düsünüyorum tabi ki karar senin. Bunun yerine en iyi yöntem uyarman olur diye düsünüyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılAynen öylede kızda hemen ısırır onla normal konuşulmuyorki nasıl yapcağımı bilemiyorum bende
Soran+1 yılHiç aramız aslında yok yabancı gibş
Soran+1 yılSanmıyorum en son İstanbula tatile gittik kendisi demişti bana bu bir şans bizim için belki aramızda daha sıkı felan olur hiç bşy değişmedi gelir gelmezde bu rezillikler oldu işte maalesef hemde ameliyatlı halinle neden yaptıysa
Soran+1 yılZor ama şey var belki anlatır bir zaman çünkü bana çekinmeyip biraz fazla şeylerde anlatırdı
Soran+1 yılBilmiyorum ters tepki yapmasın sonra
En İyi Cevaplar
+1 yılUyarırsın ama onun bunu yapmasını engelleyemezsin çünkü ne kadar ablasıda olsan buna hakkın yok onun hayatı onun kararları günahsa onun günahı senin değil ciddi düşünmediğin biriyle böyle bişey yaşaman ne kadar doğru diyebilirsin azarlamadan akıl verir gibi konuşman yeterli gerisi seni bağlamıyor kendine durduk yere günah uydurma
15 Yorumla
Soran+1 yılAma dinde uyarmak lazım yoksa bende sorumluyum diye biliyorum o yüzden diyorum konuşulcak gibide değil napcağımı şaşırdım
- +1 yıl
Konuşulacak bişey gayette, çünkü çok normal bişey bu o yüzden çekinme git direkt olarak uyar ve konuyu kapat
Soran+1 yılÇekinme derken çok sinirli hep hemen insanı ısırıyor onla pek aram yok o yönden
- +1 yıl
Ne kadar sinirli olursa olsun ona uygun dille söylediğinde sinirini bi köşeye bırakıcaktır ama gidipte çok günah nasıl böyle bişey yaparsın tarzında konuşma
Soran+1 yılZaten ben tatlı dille söylerim böyle şeylerde kızmak olmaz ama bilemiyorum yani günaydın desen tersliyor bazen bende çekinir oldım kızla konuşmaya
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Ailene anlatırsan bence kız kardeşin ölmekten beter yaparlar.
Durumu güzelce izah et anlamazsa tehdit et akıllansın01 Yorumla
Soran+1 yılYaparımda evden ya giderse babamda annemle bana zarar verirse
N'apsın, bacak kadar çocuk muta nikahı mı kıysın zina olmasın diye?
Bırak sevişsin insanlar, müdahil olma..02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya nikah kıysın ya da kendini tutsun yaşıda uygun yani. Nasıl bırak en büyük günah ahiretini yıktı içim sızlıyor bendende sorulcak
- +1 yıl
Zina en büyük günah değildir. Fakat en büyük günahlardandır. En büyük günah şirktir ve tevbe edilmezse affolunmayan gunahdır. Zina da büyük gunahdır. İman güzelliğini, insanın sâfiyetini, nûrunu giderir. Bunlar dünyalık ceza. Ahirette ise Allahın gazabı, cezası ve kabir azabı. Buna benzer metin İmam i Rabbani hazretlerinin buyurduğu bir mektubda yazıyor.
Her koyun kendi bacağından asılır. Herkesin aklı fikri var sonuçta
05 Yorumla
Soran+1 yılTamamda uyarmak lazım değilmi dinen? Ve kardeş sonuçta bakıp izleyememki bunlar olurken
Soran+1 yılHaklısında napim vicdan azabı çok çekiyorum en büyük günahı işliyor ahiretini yıktı bende engel olamıyorum ya sorumlu tutulup sorguya bende çekilirsem? Onuda düşündüm ama şüphelenirler bende az zaman geçince gizli ona yazmam lazım. Onada yazıklar olsun kendini düzgün gösterdi, ikiside öyle hep gösterdi kendini sonuç ne oldu.. Yazışmalarıda gördüm ömür boyu unutamam hayattan soğuttular beni.
Soran+1 yılAynen. Yakalanırsam o yandı ben değil çocuğu mahv edebilirim istersem. Çocukta benle utanmadan konuşurdu telefonlaştıklarında artık daha yüzüme konuşamıyor neden olduğu belli
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerde nasıl yakaladn kanıt olmadan birşey yapamazsın
110 Yorumla- +1 yıl
İtiraz eder zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Rüzzgarraa trol soru olabilir
- +1 yıl
Yok bence dogru çünkü normal bişi
Soran+1 yıl@Rüzzgarraa keşke ama keşke trol olsaydı bunu öyle çok isterdimki :( kanıtta var bende
- +1 yıl
Takip gönderir misin
Soran+1 yıl@Rüzzgarraa ne için?
- +1 yıl
Sohbet için
Soran+1 yıl@Rüzzgarraa bu konudamı?
- +1 yıl
Hayır ya normal
Soran+1 yıl@Rüzzgarraa tamam
+1 yılKardesine yaptığının yanlış olduğunu söyle senin vicdan azabı çekeceğin bi durumyok sen uyarır gecersin kişi kendi islediklediklerinden meçhul
01 Yorumla
Soran+1 yılAma beni hiç ciddiye almıyor abla bile saymıyor bana ne kötülükleri oldu gündelik hayatta daha sorun yokken sonra evden gitmesin parası herşeyide var
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer koyun kendi bacağından asılır. Hiçbir şey yapmana gerek yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılUyarmak lazım ama dinen öyle biliyorum ben
Cevap sahibi+1 yılŞeriat'a göre kırbaç cezası var zina için ona bakarsan.
Soran+1 yılHaklısında bilmiyorum içim hiç rahat etmiyor cezalandırmayı Allaha bırakıyorum ama engelleyemeyip devamını yapmasına karşı birşey yapamamak çok kötü
+1 yılKonuşma olarak mı fotoğraflar mı yoksa direk birliktelik mi
012 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmayı gördüm ve uygunsuz aldıkları şeyleri çantasında herşey ortada
- +1 yıl
Bu zamanda böyle oluyor çoğu ilişki
Soran+1 yılTamamda gerçekten cinsellik yaşadı sadece konuşma değil herşey
- +1 yıl
Kız istediyse rızadı olmış
Soran+1 yılYinede günahı var bunun
- +1 yıl
Sonuçlarını biliyordur kendi brnliğinde olan bir şey
Soran+1 yılÖylede benim vicdanım sızlıyor
- +1 yıl
Boşver ya karışma
Soran+1 yılAma bakamıyorum o yanarken ve bende hesap veremem ahirette uyaramadım diye
- +1 yıl
Ne yapçan ispiyonlucan mı o günah değil mi
Soran+1 yılAma koruma amaçlı ve ispiyon derken yani o kadarda değil az gözetlicem
- +1 yıl
Peki sen bilirsin
kimseye söyleme inadına daha fazlasını yapar konuş iyilikle ikna etmeyi dene
010 Yorumla
Soran+1 yılOna maalesef sözüm geçmez beni saymıyor ablası olsamda
Soran+1 yıl21, kız. Zaten iyilikle söylerim bende ona söz geçmiyor hiç selam versen saldırıya geçiyor kız yani sanki birşey yaptık ona gibi nasıl konuşulur böyle bir kızla bilmiyorım
Soran+1 yılTamam sağol
- +1 yıl
ttakippp edippp yazarmısın bana yukardaki yorumu yapan benim gecen gun senle konusmustuk burdan
Soran+1 yıl@arrow87890543g olur yaptım
- +1 yıl
mesajj atarmısın benim xperim yetersiz yazamıyorum
Soran+1 yıl@arrow87890543g tamam
- +1 yıl
yazdımm
Bırak ya
Ablamdan beni gördü bişey demedi
Sakın söyleme03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl izin vereyim devam böyle iğrençlik yapmasına? Kardeş sonuçta ahiretiniyıktı benim içim sızlıyor ve vicdanım hiç rahat etmiyor
Soran+1 yılDoğru olan neki?
Senin bildigini biliyor mu?
020 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyor
Soran+1 yılEvet tanıyorum sevgilisini kendisi söyledi kaç yol beraberler
- +1 yıl
Ona erkek arkadaşı olmaması gerektiğini, evlenmek için uygun zaman geldiğinde Allahtan korkan bi insanla evlenmesi gerektiğini anlat. Tevbe etmesini söyle. Karsıdakinin onu değil onun bedenini sevdiğini söyle. Eğer gerçekten seni seviyorsa senin evleneceğin vakit geldiğinde biriyle haber gondersin istesin de. Kardeşini koru. Karsıdaki belliki iyi biri degil. Kardesinin aklini celmisler. Belki sevgiye muhtacti belki arkadaslari kiskirtti. Yoksa oda istemez kotu bir insan olmayi eminim. Bu sekilde bir yuva kurmak istemeyecektir. Ama evlenme niyeti oluncaya kadar kardesini bu durumlardan uzak tut. Kendini kullandirtmasina musade etme.
Soran+1 yılÇocuk düzgün gibi gözüküyordu ve yıllardır beraberdiler evlenme düşünceleride vardı ama nasıl böyle oldu kendim şaşırdım ikisindende birazını beklesemde bu kadarını beklemezdim ikisine karşı ister istemez soğdum biraz artık
- +1 yıl
Düzgün olamaz. Çünkü kardesine cikma teklifi etmek yerine evlenme istegini belli edip direk evlilik teklifi ederdim sevgililik zaten yanlis. Bide yillardir diyorsun ustelik. Isra suresi 32. ayet zinaya yaklasmayin diyor. Ya evlenecekler ya da ayrilip tevbe edip evlenmeyi dusunene kadar gorusmeyecekler. Başka bir şey aklıma gelmiyor. Allah rizasi icin seviyorsunuz birbirnizi diye seytan kandiriyor. Birbirini seven insan sevdigini atese atmaz bunu ona ya da onlara anlat. Yalan sevdalar bunlar. Evlenince anlayacaklar gercek bir sevgilerinin olmadigini. Bizim sevme kabiliyetimiz yalniz Allaha ve rasulune olmalidir. Kullarini ise Allah rizasi icin sevmeliyiz sadece. Daha ne anlatayim bilmiyorum.
Soran+1 yılGerçekten çok haklısın yıllardır srvgili olmasına oda hep diyordu mümkün olsa hemen evlenirdim sorun çocuk okulunu bitirmedi ailesi nişanlanın diyormuş ama evliliğede erken diyormuş.
- +1 yıl
O zaman dedigim gibi gorusmeyi birakacaklar. Tevbe edecekler bir güzel. Sonra cocuk okulu bitirip ben artik evlenmek istiyorum dediginde kardesini tekrar bulacak. Ama bu zaman diliminde mesaj tlfn gorusmeside yapilmayacak cunku oda sıkıntı. Ya da ailenin haberi olacak onlarin bilgisi dairesinde resmi bir sekilde gorusup konusacaklar. Deyse aynı yere varır. Tabi bakalım cocuk kabul edecek mi konusmayi gorusmeyi biraktiginda bekleyecek mi? Bunlari zaman gosterecek ha zaten yok beklmez baska yerlere yonelirse o zaman zaten Allah korkusu olmayan hayirsiz bir kisi olmus oldugu ortaya cikar.
- +1 yıl
Ben bu sayfayı bi soru araciligiyla buldum. Sonra uye olmak gerekiyormus falan. Bi baktim ne kadar cok yanlis seyler var. Üye oldum ve elimden geldiginde emri bil maruf yapiyorum. Imanlarimiz sıkıntıda. Malesefki seytan bos durmuyor. Kimisi de dindar olsaydin bu sayfada ne isin olurdu gibi seyler soyluyor. Dondar degilim olmaya calsiyorum fakat emri bil maruf heryerde yanlis dogru ortam farketmeksizin yapilir. Bir tek camii vs ortamlarda degil o yuzden burdayim. Cok acayip seyler okudum ve gercek mi bu diye sasirdim. Neler neler oluyor dunya da ama haberimiz yok. Allah muhafaza etsin hepimizi. Ama yanlisa yanlis dememiz gerekiyor. Yoksa toplum felkate suruklenip gider. Musluman bir ulkede islami taniyip yasayamamak cok uzucu. Allah sonumuzu hayretsin.
- +1 yıl
Karsi tarafin buyukleride bu nikahsiz iliskileri normal goruyorlarsa sıkıntı. Baskalarina kotu ornek olmakta var. Hakka girmek var. Simdi sosyal medya insanalri herkesi bozuyor. Diyorlar ki herkesin akli fikri var ama oyle olmayabiliyor bazen. Saniyorlar ki insanlar cok mutlular sevgi bitirciklarilar mutluluktan ucuyorlar bizde oyle olalim. Iste bak fenomenler bu kadar yildir beraberler. Evlenecekler hayallerini kuruyorlar gerceklestiriyorlar falan. Ama kimse yanlis oldugunu kabul etmiyor. Insanlarin hatalari baskalarinida yanlisa surukluyor. Cok fazla insan gordum instagramda falan. Dinimizin yanlis gorduklerini resmen muslumanim diyen adam meşrulaştiriyor. Tesetturu sacma sapan bir hale getirmisler. Herkese saygı moda deyip islami alay konusu etmisler. Normal degil bunlar normallestirilmemeli. Para icin herseyi yapar hale gelmisiz. Israflar haramlar herseyler cogalip mesrulastiriliyor. Durdurulmazsa sonumuz ne olur bilmiyorum. Dunya felaketleri cogaldi. Dikkat etmek gerek.
Soran+1 yılKötü olan ikiside kabul etmez bunu
Gerçekten çok haklısın Allah yardımcımız olsun hepimizin ve temiz insanlarda bulunsun yeterince. Bende hep şaşırırdım ama şimdi başıma bile geldi kardeşim tarafından maalesef yani kardeşim olmasayadı keşke ya da bu günleri görmeseydim diyesim geliypr diyemiyorum ama içim çok acıyor vicdanım aşırı sızlıyor benim suçum olmasada
- +1 yıl
Kabul etmez olur mu? E napacaklae o zaman hem evlenme hem hala gez dolaş mı? E bu sevgi degil ki gonul eglendirmek iste. Resmen gozgore gore atese atmak birbirini. Benim bu konuda icim cok dolu zaten cok fazla insan baskalarini gencleri yanlisa ozendirerek atese surukluyor. Bence onlara onlarin menfaatine olacak sekilde cenneti kaybedecek ve Allahtan uzaklasacaklarini soylersen ikna olurlar tabi azicik imanlari var ise bundan rahatsizlik duymalari gerek. Nefse gore hareket edilmemeli. Seytan bunu istiyor zaten. Zararin neresinden donulurse kârdır. Ama bu sekilde devam edelerse birbirlerindende sogurlar zaman gectikce zaten gormeden konusmadan sevemiyorlarsa o sevgi boş.
- +1 yıl
Kimseyi kinamamak gerek hidayet dilemek gerek yanlisi uyarmak gerek. Gunahindan haberimiz olur tevbesinden olmaz ama yanlisa bilerek devam ediyorsa. Durdurmak gerek. Hem kendisine zarar hem belki baskalarina. Hepimizin kusurlari var muhakkak bugun iyi olan yarin kotu olabilir kotu olan iyi olabilir. Onlar birbirini candan sevmiyor o zaman. Nefislerini tatmin ediyorlar o kadar. Rabbim hidayet versin. Baska soyleyecek birseyim kalmadi Allah yardimciniz olsun.
Soran+1 yılAynen bencede öyle ama onlar farklı düşünüyor gibi inşallah vazgeçerler.. yani imanlı gibi konuluyor ama hatalarada devam ediyor pişmanlıkta görünürde yok içindrn var mı pişmanlık bilemem.. amin inşallah Allah hepimizi korusun ve gerekirse yola getirsin
Soran+1 yılAçık kardeşim
- +1 yıl
Hmm o zaman utanan çekinen birisi değil belliki. Hani belki kapalı olsa başörtüsünden ötürü çekinir mi diye dusunmstm de. Rabbim hidayet versin. Bir yerdeb başlamak gerek en yakın kabristana gidin birlikte mesela orada 1 saat falan oturun oradakilere bakın. Konuşun muhabbet edin internetten islamla ilgili videolar izleyin. Yani biryerlerden etkilenmesi gerek. Başka diyecek bir şey bulamadim.
Soran+1 yılHaklısın çok iyi bir fikir yani kendiside dinden hep bahseder ama yaşantısı hiç bağdaşmıyor söyledikleriyle o kısmını pek anlayamıyorum yani vicdan azabı olmazmı hiç
- +1 yıl
Benim kızkardeşim internetten biri ile konuşuyor ve göz zinası yapıyorlar ikiside nefislerine tatmin etmek için birlikteler kızkardeşim kapalı namazda kılıyor ama yapıyorlar son donemler düzenli kılmıyor sana sorum ben uyaracagim sonuna kadar ileri gittim sonra kardeşim sözümü dinlemedi zina yaptı onu köydeki evimizde oldursem bunun sebebi ne olur sence peygamber efendimiz dediği gibi namusum kirlendi temizlemem için oldursem nasıl olurdu
+1 yılkardeşinle konuş bence ilk
010 Yorumla
Soran+1 yılKonuşurumda cesaret yok beni hiç saymayınca anlası olduğum halde
- +1 yıl
yani yakalamışsın sonuçta tek tek söyle yaptığın şey yanlış biizmkilere söylemedim ama bi daha görmeyim falan de bi şey olmaz bi anda söyle çık korkar zaten bi şey diyemez
Soran+1 yılO korkmaz pek maalesef konuşmayada cesaretim yok o yüzden annememi desem diyorum ama oda tuamazsa çok kötü olur babam öğrenirse
- +1 yıl
ımm gizli bir fake hesaptan yazsan isim vermeden neler yaptıklarını biliyorum seni böyle bilmezdim bence yaptığın şeyi bırak gibisinden?
Soran+1 yılYaparımda benden şüphlenirseler başka belki kimsenin öğrenme imkanı yok
- +1 yıl
şüpheleneceğini sanmıyorum seni farketmediyse eğer bi şey olmaz
Soran+1 yılFark etmedide riskede girmek istemiyorum bir uygun zamanda yapmak istiyorjm
- +1 yıl
sen bilirsin artık
Soran+1 yılBakcam duruma göre sağol
- +1 yıl
rica ederim
senin hayatın değil onun hayatı
01 Yorumla
Soran+1 yılAma benim psikolojimi ve hayatımı etkiliyor hem kardeş sonuçta yinede izleyemem ya kız ahiretini yıktı nasıl boşver geç vicdanım sızlıyor benim
- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl kşmlry yakaladın
040 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisiyle görmedim ama kanıtlar var
- +1 yıl
Nasıl kanıtlar?
Soran+1 yılUygunsuz şeyler aldı çantasında gördüm (fişi sakladım) ve sonra telefonunu kontrol ettim yanılıyor olabilirmiyim ve sadece meraktan almıştır belki diye ama değildi hayal kırıklığına uğradım çok kötü oldum o yazıları ömür boyu ben unutamam hayattanda soğdum ve iğrendim.
- +1 yıl
Ne fişi ne yazıyor du, kardeşin Ka yaşında
Soran+1 yılPrezervatif, vibratör, kayganlaştırcı felan almış. 21
- +1 yıl
Kız arkadaşı kaç yaşında
Soran+1 yılKardeşim kız zaten
- +1 yıl
Neden bunları o almış? Ne alaka
- +1 yıl
Telefonunda ne yakaladın
Soran+1 yılBende onu anlayamadım ne biçim bir erkek yani kız alıyor gururuna yedirebiliyor birde böyle rezillik yapıyor çok iğrendim ondan bana selam bile verince susuyorum artık
- +1 yıl
Telefonda ne gördün
Soran+1 yılYazışmalarını o düşündüğüm şeyi yaptıklarına dair kuscaktım
- +1 yıl
Senin. Yaşın kaç ve seks seni neden kustruyor
Soran+1 yıl25 çünkü ben evlilik öncesi karşıyım en büyük günahlardan
- +1 yıl
Anladım, eline erkek eli değmedi öi
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Kardeşin neler yaşamamış neler yapmışlar ona
Soran+1 yılKendi isteğiyle cinsellik yaşadılar maalesef :(
- +1 yıl
Arkadan mı yapmış, kayganlaştırıcı neden
Soran+1 yılOrasını tam bilmiyorum ama yani yapmış arka ya da ön olsun ikiside aynı sayılır ve prezervatif aldığına göre arkadan olduğunu pek sanmıyorum
- +1 yıl
Neden arkadan olmaz?
Soran+1 yılPrezervatif kullandığına göre ve mesajda bazı yazılarından dolayı
- +1 yıl
Ne yazıyordu
Soran+1 yılYok ilk kez birşeyler yaşayınca kendini kasıp cinselliğe giremeyenler varmış hastalık bu bendede vardır belki diye çok korktum demiş
- +1 yıl
Hımmm
Soran+1 yılYani bence herşeyi yaptılar apaçık ortada :(
- +1 yıl
Darısı başına
Soran+1 yılBen istemiyorum evlenmeden hatta artık rvlilik bile istemez oldum
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılBunları yaşamak bana ağır geldi beni soğuttu böyle şeylerden
- +1 yıl
seks çok güzel ve zevklidir
Soran+1 yılBana iğrenç geliyor artık herşey
- +1 yıl
Mast bile yapmaz mısın
Soran+1 yılHiç bşy istemiyorum gereksiz bana göre
- +1 yıl
Yaşayıp tadını alırsan anlarsın ne kadar güzel ve ve gerekli olduğuna
Soran+1 yılSanmam istememe
- +1 yıl
Yaşa ve gör sonra konuşalım
Soran+1 yılİstemiyorum ahiretimi böyle pis şeylerle yıkamam
- +1 yıl
Ben evlenip helalin ile yaşamnfan bahsettim
Soran+1 yılO belki ama şimdilik onu bile istemiyorum bu yaşadıklarımı atlatabilene kadar tabi atlatabilirsem
Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı. Erkekse dert etme kızsa sıkıntı.
014 Yorumla
Soran+1 yılİkisinede günah sonuçta cinsiyet ne fark eder ve kız kendisi
Soran+1 yılO yönde haklısın. Düşündümdebunu ama beni hiç saymıyor bile abla olarak istediğini yapıyor bana çok kötü davranıyor normal hayatta yani birde böyle birşey olsun ne yapar düşünemiyorum bile. Hem konuşaamda evden gider kesin nasıl olsa parası herşeyi var sinirlenince hep evden gidesi var kızın
Soran+1 yılAynen çok zor zaten benim psikolojim bozuktu birde bu geldi yaşayasım hiç daha gelmiyor
Soran+1 yılVar maalesef ahirette hesap sormam gerekirse izleyip birşey yapamadım diye? psikolojimde bozuk çünkü evdeyim işsiz kimsem yok ve hep ailemden baskı var
Soran+1 yılÖyle olmak istiyorum olduğu kadarıyla ama illaki benimde biraz hatalarım olmuştur. Bendede keşke dine önem veren kişiler fazla olsaydı insanlar çok yoldan çıktı maalesef
Soran+1 yılBende çok isterdim temiz ve din yönğnde bilgili insanlar görünce huzur buluyorum
Soran+1 yılAynn Allah hepimizi öyle insanlarla karşılaştırsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılE sen smylesen ne değişecek ki
035 Yorumla
Soran+1 yılBırakır ya da evlenip günaha devam etmez belki
Cevap sahibi+1 yılEvlense en başta da evlenirsi
Soran+1 yılBelki pişman olmuştur belli olmaz
Cevap sahibi+1 yılBence bi yaptıysa artık hiiiç durmaz
Soran+1 yılBilmiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılSenin bildiğinden haberi var mı
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılÖnce bi onu söyle ne tepki verecek bakalım
Soran+1 yılÇıldırır banada zarar vermeye bakar
Cevap sahibi+1 yılYokya niye öyle yapsın
Soran+1 yılO çok intikamcı bir tip bana geçmişte sebepsiz bile çok şey yaptı
Cevap sahibi+1 yılAman senin elinde koz var sonuçta
Soran+1 yılÖylede bilmiyorum yinede
Cevap sahibi+1 yılBişi olmaz korkma şuçlu olan o
Soran+1 yılÖylede ben güçsüzleştim psikolojik panik atak felan var bende cesaretim yok korkum çok diyelim
Cevap sahibi+1 yılO zaman salla gitsin
Soran+1 yılYapabilsem zaten panik atak sebebiyle daha hassasım daha çok suçluluk duygusu var
Cevap sahibi+1 yılYa boşversene napıyorsa yapsın sal gitsin giren çıkan ona
Soran+1 yılElimde değil
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılFazla duygusalım
Cevap sahibi+1 yılGerek yok bu kadar duygusallığa
Soran+1 yılElimde değil kontrol halinde değil
Cevap sahibi+1 yılSenin hayatın değil spnulta
Soran+1 yılDaha kötü bence birşey yapamıyorum onun yanmasını izlemek zorunda kalıyorum en kötüsü bu. Ve psikolojik rahatsızım ben dahada duygusalım elimde değil yani pek
Cevap sahibi+1 yılBelli zatennbi sıkıntının olduğu eşşek kadar kız seks yapacaksa yapmak ister bu seni bu kadarda ilgilendirmez kişiselleştirme olayı
Soran+1 yılAma ben kızın ahiretinide düşünüyorum oda var yani hayatını yıktı kız kardeş sonuçta yabancı değil nasıl bu kadar soğuk davranabilirim
Cevap sahibi+1 yılYani yaktıysa kendi ahireti sen bi kere uyarır geçersin
Soran+1 yılİçim sızlıyor kim ailesini ateşe atar yani yangın çıksa sen aileni kurtarmazmısın olduğu kadar?
Cevap sahibi+1 yılAilen kendini bile isteye ateşe atıyorsa yapacak bişi yok
Soran+1 yılBelki pişman yafa olcak bilemeyiz
Cevap sahibi+1 yılNeyse hakkında hayırlısı
Soran+1 yılSağol inşallah
Cevap sahibi+1 yılİnş
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim eve kiz mi atiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılEvde değil ve kendisi kız
Cevap sahibi+1 yılNasıl yakaldin
Soran+1 yılUygunsuz aldığı şeyleri buldum ve sevgilisiyle olan yazılarını okudum ve herşey ortada maalesef öğrendiğimde geç olmuştu bile
+1 yılzina derken?
19 Yorumla
Soran+1 yılYani evlenmeden cinsellik yaşadı
- +1 yıl
yani ıı ne olcak ta kaç yaşında?
Soran+1 yılEn büyük günah işte bşy yapmam lazım buna karşı..21
- +1 yıl
kanka sal istediğini yapsın neye karışıyorsunuz saçma sapan
Soran+1 yılÖldükten sonra hepimiz hesap vercez 1-2 günlük hayatı düşüncek değilim
- +1 yıl
tm sen kendi hesabını ver kardeşine karışma
Soran+1 yılBende hesaptayım ama izledim sadece diye ve kim kardeşini ateşten kurtarmaz
- +1 yıl
abi 1. bunun neresi günah dina göre her şey zina zaten
2. sen bunu bu kadar kafayı taktın ama kardeşin takmamış ki yapmış o zaman karışma
Soran+1 yıl1. Her şey zina zaten
2. Oda ben masumken bana karışıp beni kirli çıkarmıştı rezil etmişti beni bense intikamda istemiyorum sadece korumak istiyorum müsaade wtmek istemiyorum
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olan olmus artik..!
03 Yorumla
Soran+1 yılAma devamını engellemek var yinede
- +1 yıl
nasıl engellicen seksin tadini almis daha birakir mi? Onla olmasa baskasi ile yapcak..!
Soran+1 yılBelki bırakır bırakmazsa bari evlensin bir an önce sonra birde hamile kalıp çocuk bile aldırır belki beklerim
Hesabı sen niye vereceksin ki
07 Yorumla
Soran+1 yılUyaramadığım ve engelleyemediğim için
Soran+1 yılAma uyarmayıda yapamıyorum beni hiç saymıyor ve bana zarar veriyor çünkü ablası olsamda
Soran+1 yılUyarmadım ama izledim diye bende hesap vermek zorunda kalırım
Soran+1 yılBoşluktayım kaldıramıyorum ama bu konu bana çok zarar veriyor
+1 yılsuç üstümü yaptın
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılihtiyaci brak yapsin
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden peşini bırakmam
Cevap sahibi+1 yılozaman evlendirin madem boyle istekli
Cevap sahibi+1 yılkonus
Soran+1 yılGeç artık evlensede günahı gitmez ve sorun çocukta okulu bitmedi yoksa evlenirdiler
Cevap sahibi+1 yılozaman yapacak birsey yok
Soran+1 yılYokta kaldıramıyorum psikolojikmen benim zaten sorunlarım vardı psikolojik fazla bunlar bana geldi fazla dayanabilceğimi sanmıyorum
Soran+1 yılNe için?
Kız mi erkek mi
03 Yorumla
Soran+1 yılKız
Soran+1 yılİkisinede günah ama
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kardeşimin zina yaptığını yakaladım. Aileme anlatmalımıyım ya da ne yapmam lazım dinen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler