+1 yılKanka aynen Yukarıdaki yazdığına Aslında katılıyorum olaya Bir başka açıdan bakacak olursak çocukluk Gerçekten insanın en renkli en Böyle hareketli olduğu zaman dilimi Bir de Düşünsene hiçbir şekilde sorumluluğun yok bir şeyin yok Hayat sana böyle toz pembe ama insan gerçekten yaşı ilerledikçe sorumluluk aldıkça artık hayattan zevk almıyor Çünkü bilmiyorum yani asla bunun nasıl bir açıklaması vardır ama gerçekten Mesela ben kendi adıma söyleyeyim Benim için artık hayatın hiçbir anlamı yok Sadece işe gel git den ibaret çocukluk yan Ilgın var mı diye soracak olursan da kanka hatırlamıyorum Yani hiç o şekil bir durum olmadı 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Knk hafızanı zorla bakim 😃
- +1 yıl
Valla yok knk 😂😂
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ooo bu konu tam benlik :D
- Küçükken, Ezan okuyan Müezzini Allah sanıyordum.
- Okula başladıktan birkaç yıl sonra, Kur'an kursuna yazılmıştım. Bir gün ders esnasında, '' Hocam, Allah nerededir? '' demiştim. Hoca ses çıkarmadan işaret parmağını yukarı kaldırdı, 3 saniye sonra da indirdi. Ben de 3 Yıl Avize'yi Allah sandım.
- Trafik Canavarı olayını gerçek bir Canavar sanardım. Biz yola çıktığımız zaman hep araç içerisinde arkaya bakardım büyük bir korkuyla trafik canavarı gelecek mi diye :D
- Deprem'i de bir doğa olayı değil de, bina boyunda bir yaratığın yaptığını sanardım. Binaları tutup salladığını düşünürdüm :D
Ne çocuklukmuş be :D44 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bu nedir yaaahu 😃 “Ben de 3 Yıl Avize'yi Allah sandım.” Tövbe hahahehhaahehah
- +1 yıl
Ne kadar masum çocuk 😃😃
- +1 yıl
Sen anne karnında ne yedin 😂
Emile Zolayı, Emine Zola yani kadın sanıyordum :D
117 Yorumla- +1 yıl
Hahah iyiymiş bu 😃
- +1 yıl
Başka? 😃 vardır sende vardır anlat
- +1 yıl
- +1 yıl
Seni çok büyük kandırmışlar @яüүαмsı ben de mi böyle büyük kanayım @Sosyetic_SheqiiL ahahah :D
- +1 yıl
Seni böyle büyüüük kandırmadılar mı ya 😃 masumcuk
- +1 yıl
Hahaha @pulsarr büyümüş de küçülmüş diyorlardı sana küçükken kesin
- +1 yıl
@яüүαмsı @Sosyetic_SheqiiL gelin gelin ikiniz birden gelin zopamı alıp geliyorum :D
- +1 yıl
Zopamı alıp geliyorumdan sonra, kaçmışız gibi olmuş bu 😌💅 ama buradayız
- +1 yıl
Rica ederim Balım 😌✌🏻
Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. 😂😂 o şimdi asker şarkısını anlam veremiyordum.
Neremi neremi sarksiina anlamıyordumKaldırmazsan kaldırırlar gülüm şarkısını da hep masumca düşünüyordum sonra anladim15 Yorumla- +1 yıl
Hahaha Gülmekten yazamıyorum 😃😃
- +1 yıl
Oha evet aynen ben de ciddi ciddi kandırıldık 😃leylekler getirmiyormuş bebekleri 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılSu içene yılan bile dokunmaz dediklerinde ğer yılan biz su içerken gelirse, su bitene kadar bizi bekleyecek sanıyordum.
Çok şeker yersem şeker hastası olacağımı düşünüyordum.
Şeytan doldurur, eğer silahı birine doğrultursak, şeytanın gerçekten gelip silaha mermi koyacağını sanıyordum, bu yüzden 8-9 yaşına kadar, köyde duvarda asılı olan tüfeği hiç elime almadım, namlusu aşağı gelecek şekilde hiç astırmazdım, çünkü namlunun denk geldiği yerde uyuyordum. 🙂🙂
Hatırladığım bunlar şimdilik.21 Yorumla- +1 yıl
2 maddeyi annem hâlâ öyle sanıyor xd
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Örneklerdeki gibi bir yanilgim yok ama küçükken otoban gibi kocaman gelen yolların şimdi tek arabanın sığabileceği, nerdeyse patika kadar küçük olması şaşırtıyor. Yol kenarındaki nesneler olmasa yollari kuculttuler sanacagum ama yok yani. Nereye gitti o otoban gibi geniş yollar 😂
14 Yorumla- +1 yıl
😃😃 yollar küçülmedi sen büyüdün Traff
- +1 yıl
Hahah olabilir bak acayip mantıklı 😃
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben aynakolik biriyimdir, Erhan Güleryüz ve rahmetli Cemil abi için ben de öyle düşünüyordum.
Karıncalara üzülürdüm o sıcakta akşama kadar yuvasına yiyecek götürüyor, onlara ekmek getirir ufalar, seker getirir çalışmayın artık derdim..
Evet dünya değil yasadigim ilçe inanılmaz büyüktü..
Ay beni takip eder , keçi boynuzunu keçiden koparıyorlar zannederdim..
Ulan büyümek ne gereksiz bisey yaa20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Komşumuzun tüp bebek olayı; komşu mutfakta sigara yakınca bağırmistim yakmaaa çocuk patlayacak diye 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈
Kotu bisey olduğu için, tanidigimiz kimse yalan söylemiyor sanıyordum yabancilar bizi kaçırmak için yalan soyleyebilirler diye biliyordum ama annemin kizacagini bilseydim bile yalan soylemezdim , arkadaşlarıma kızardım
Bu arada evet ben de ayna grubunun gözlerinin kör olduğunu sanıyordum ve yine ben de atasözlerinin hepsini Atatürk söylemiş sanıyordum 😂🙈10 YorumlaBiraz tuhaf ama kızların büyük tuvalet yapmadıklarını düşünüyorsum ahahhaha 🙈😂
taki sokak ortasına bir kızın yaptığını görene kadar 😂 trajikomik bir olaydı.11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bende pipileri olmayınca poplarından işeyip mıçıyorlar zannediyordum 🙈🙈🤣🤣
Türkçe kelimeleri çok farklı sanıyordum eskiden
gibi= bigi
reçel= leçer
peynir= peyndir
orhan Gencebay= Orhan gencebayrak
Bi çok kelime daha vardır mutlaka ama şu an aklıma gelmiyor, benimle çok dalga geçerdi herkes o yüzden ben 17 yaşıma kadar Türkçe konuşmaktan çekinirdim
gel vatandaş gel karpuza gel bedava karpuza gel = gerçekten bedava sanırdım🤦🏻♀️10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çocukken ilk denize gittiğimde yüzenlerin başlarını koltuk altina götürüp oradan nefes aldıklarını düşünmüştüm balikların solungaçı misali.
Girdim denedim içim dışım tuzlu su doldu.
Yanılmışım.😀😀13 Yorumla- +1 yıl
Hahaha ne güzel bir Çocukluk 😃
- +1 yıl
Harbiden niye sormuyordun ki 🧐
+1 yıl
Sunu gercek saniyodum Allahın belası ömrümü yedi
31 Yorumla- +1 yıl
Haha gulyabaniii 😃
+1 yılKeçi boynuzu istermisin dediklerinde keçiyi öldürüp boynuzunu getirecekler zannederdim, dede bir nevi ağa gibiydi, yok istemiyorum demiştim, keçinin canına musallat olmayalım diye.
21 Yorumla- +1 yıl
😃
Ben insanlar sevgi bağıyla bağlı sanırdım. Hem yanındakine hem de vatanına. Büyüyünce öğrendim ki %90 gibi belki daha fazlası sadece çıkarları için sevgi diyormuş. İnsan bilirdim canlı nesneyi ama gördüm ki insan olan canlı da farklı imiş.
30 Yorumla
+1 yıl30 yaş üstünün çok yaşlı olduğunu düşünüyordum. Şimdi bakıyorum küçücüğüz hepimiz. 🥲😂
34 Yorumla- +1 yıl
Lütfen ayıp ama ya 😃😃
- +1 yıl
Yok yok o zamanlar fazla büyütmüşüz bayağı küçücüğüz gençliğimizin baharındayız bebişim. 😂
- +1 yıl
Geçen gün düğünde diyorum ki biz daha çok genciz şahit olmak için. 😂
- +1 yıl
😅😅😅 beybim yanii daha genciz
+1 yıl18 yaşıma gelince özgür olucagıma inanıyordum çevremdekilerde bu dediğime gülüp bence bu yaşların tadını çıkar diyorlardı keşke onları dinleseydım :D
21 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar doğru 😌
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğer verince herkesin de bana aynı değeri vereceğini sanmıştım. Şu anda görüyorum ki çok yanılmışım. Herkesin değer yargısı kendisiyle ilgili. Ben seviyorum değer veriyorum diye karşımdaki de bana değer verecek sevecek değilmiş.
Bunun yanında küçükken gök gürlediğinde Allah bize biz insanlara çok kızıyor o yüzden şimşek gönderiyor zannederdim10 YorumlaKüçüklüğümde hep Edison'dan bahsedilirdi "İyi ki ışığı buldu ne akıllı adammış" diye 🙂ben de bizim Ediz Hun sanırdım 😀😀😀
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha süper ya 😃😃
- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyeyi süper güç sanıyordum.
TBMM ismi ben de böyle bir çağrışım yapıyordu.
Meclis başkanı türkiye başkanı, masalarda oturanlar dünya ülkelerinin lideri sanıyordum.
Gerçeği sonradan öğrenince elekten düşmüşe döndüm.21 Yorumla- +1 yıl
Eşekten
Hangi birini sayayım yazsam da dalga geçerler zaten🥺
24 Yorumla- +1 yıl
Yaz, kimse dalga geçemez asla izib vermem 😃
- +1 yıl
İzin*
- +1 yıl
Hahaha komikmiş 😃
+1 yılTüp bebeklerin tüpten yapılışı popolarında tüp var sanardım 🤦♀️🤦♀️
21 Yorumla- +1 yıl
Hahahha süper 😃
+1 yılEski fotoğraflar siyah beyaz olduğu için eskiden hayatı siyah beyaz sanıyordum. Hatta bir keresinde eski fotoğraflara bakıp siz ne zaman renklendiniz diye sormuştum 🤦🏻♀️
31 YorumlaBen küçükken kral tv vjleri vardı. On saat konuşurlardı sonra şarkıyı anons ederlerdi. Ben, her şarkıcı klibini biz izlerken tekrar çekiyor sanırdım. Yani canlı izliloruz sanırdım. Diziler de öyle. Sanki o an da çekiliyor 😅
10 YorumlaElektrikli süpürgenin beni içine çekebileceğini düşünüyordum 🙈
11 Yorumla- +1 yıl
Hahah 😃😃 komik ama tatlı
- Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılO bendede vardi ya 90 larin cocuklari olarak ayna grubunu kor sanmayan yoktur
11 Yorumla- +1 yıl
Evet 😃✌🏻 Ben de öyle sanıyordum
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ford Taunus'ları "Doğa Taunus" sanırdım. Ford markasını bilmiyordum. Ford'a "Doğa" derdim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken radyonun içinde nasıl yasiyo insan derdim 😂😂😶bide ezan okuyan kişiyi ALLAH sanırdım 🙈🙈gulene sümük atarım 😒😒. bide trampet calan kızları özel güçleri VAR sanırdım.
20 Yorumla
+1 yılÇocukken herkesi masum zannederdim. Büyüdükçe hiç kimsenin göründüğü gibi olmadığını ve masum olmadıklarını anladım. Bu gerçeği ilk akrabalarımda tatmıştım.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTövbe haşa önceden meteoroloji uçağı geçerdi arkasında hemen kaybolmayan beyaz bir duman bırakırdı o duman büyük olunca ALLAH geçiyor diyorduk mahallede 🙈🙈
10 Yorumla
+1 yılTabi var.
Mesela o zamanlar siyah beyaz televizyonlar vardı.
Anneme sordum bunu.. Anne tvdeki insanlar neden siyah beyaz?
Oradaki hayat siyah beyaz mı?
Kafamda karısıyordu tabi. :)10 Yorumla
+1 yılBütün yiyeceklerin mısırdan geldiğini yapıldığını düşünüyordum. (Ülke olan değil yiyecek olan Mısır)
Sebebini bilmiyorum niye böyle düşündüm hiçbir fikrim yok10 Yorumla
+1 yılYan komsu kziyla evcilik oynardik. Beni oper ah hamile oldum bakk karnimda cocuk der yastigi koyardi zannerderdimki opusunce bebek oluyor 😂😂😂 15 yasinda ogrendim o isin oyle olmadigini 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Oha sjxdhdfxdhdfsj
- +1 yıl
@defnekaya277 😂😂😂 fjjgkkkk
- +1 yıl
Hasan yilmazin sarkisi vardiya bir yerinde aramazsan arama zaten bnde gontur yoh diyor ya gercekten adamin koturu yok saniyordum. Bigun tvde programdaydi programa baglanma numarasi vardi arayip adama niye kontur vermiyorsunuz bagis yapmak istiyorum demistim 😂😂😂😂
+1 yılTürkiye siyasi haritasını dünya siyasi haritası sanıyordum ve dünya eliptik bi şekilde bu neden dikdörtgen diye kara kara düşünüyordum. canım öğretmen dünyanın şeklini anlatmıştı ama haritasını gostermemisti.
10 YorumlaKenan Doğulunun bir şarkısı vardı.. Sert bir pop.. Şarkının bir yerinde 'saygısızlar' diyordu..
Yıllar sonra o sözün ' haydi zıpla' olduğunu öğrendim 🤣10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan aşık olursa mutlaka karşısındakine bişey vermek zorunda olur diye düşünürdüm. İlkokul da öğretmenime beslenme çantamdan elmamı götürmüş bunun onu mutlu ettiğini sanmıştım.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tövbe tövbe de şimşek Yıldırım çaktığında Allah ile şeytan savaşıyor zannederdim Allah affetsin
40 YorumlaBizim caminin imamını Allah sanıyordum. Tövbe tövbe haşa :D
40 Yorumla
+1 yılköydeydim çocukken karşıda karadağ vardı o dağın tepesinden uzun bir değnekle gökyüzüne dokunulur sanıyordum.
20 YorumlaYılanlar hakkında konuşurken bize geleceklerini sanırdık. Hatta zekilik yapıp arkadaşlarıma sessizce konuşalım duymazlar diye uyarırdım.🤣😅
20 Yorumla
+1 yılYeri kazarken dünyayı delip uzaya düşeceğim için korkuyordum (dünyanın içinde yaşadığımı varsayarak..)
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ve o günden sonra yerçekimini buldun 🤣🤣
- +1 yıl
+1 yılyağmurun gökyüzünün ağlaması olarak olduğunu düşünüyordum..
aslında hala öyle düşünüyor olsam da bir doğa olayı biliyorum:20 Yorumla
+1 yılSamanyolunda 2 tane beyaz kıyafetli dayılar vardı onları peygamber sanıyordum
30 Yorumla
+1 yılHer insanın çocukluk dan gelen sahte tabuları ve feminist duyguları vardır
30 YorumlaÇocukken televizyondakilerin bizi gördüklerini sanırdım 😃
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTelevizyona çıkan insanların televizyonun arkasından girip çıktıklarını düşünürdüm ta ki teşebbüs edip televizyonla masayı devirene kadar. 😃😃
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Büyüyünce herşey çok güzel olacak sanıyorsun, hemen büyümek istiyorsun.
Ve bakıyorsun ki herşey daha kötü, ve daha anlamsız.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılGözlük takan herkesi zeki sanıyordum. Sırf bu yüzden babamdan gözlük istemişliğim bile vardı çocukken
10 Yorumla
+1 yılBende Zeki Alasya ve Metin Akpınar ayni evde yaşıyor sanırdım böyle olmadığını duyunca baya da şaşırmıştım :)
10 YorumlaKadın ların insan i duygu tasıdıgını evlilik lerin ömürlük cocuk ların kocadan oldugunu sanırdım. Amma kandırmışlar bizi bunlar imkansız
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. ATM'nin içinde adam var sanıyordum, megerse yerin altından borularla takviye yapıyorlarmış. 😃
30 Yorumla
+1 yılÇok utanç verici ama dolma bahçe sarayını dolmaların içinde sanıyodum 🤦🏿♀️🤦🏿♀️
40 YorumlaArtık dünyayı çocukluğumuzdaki kadar güzel göremeyecek derecek kör olduk.
20 YorumlaGölgemi keşfettiğim uzun bir süre onun bana ait olduğuna inanmak istemeyip düşmanım olarak algılamıştım. Beni kıskandığını ne yaparsam aynısını yaptığını savunup gölgeme yoğun trip atardım. çocuk kalmak güzeldi..
30 YorumlaBen küçükken memleketimin adını bilmez köylüyüm derdim
10 YorumlaDeniz gordugumde cesmeyi acik birakmis biri yoksa bu kadar su nasil olcak derdim😂😂
10 YorumlaEzanı Allah okuyor zannediyordum yağmuru da... Neyse.
10 YorumlaYağmur yağıyor şarkısındaki camdan bakan arap kızını ben sanıyordum.
10 YorumlaKapalı olan her kadını dünyanım en iyi ınsanlarından sanıyordum nsnsnsn
10 Yorumla
+1 yılHarry Potter, Twilight muhteşem filmler sanıyordum xjxjdj
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar biz birbirimizi çok seviyoruz diyince çok olur sanıyordum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çocukken hep hayel kurmak bedava sanıyor dum yanılmışım bedel ödedik çe bedeva olmadığı anladım
10 Yorumla
+1 yılBir battaniyem vardı ucundan ip sarkardı, annemin de kullandığı bir söz vardır ''İP ALLAH SİVRİ KÜLAH '' o bağımlısı olduğum battaniyenin ucundan sarkan ipi tanrı sanıyordum. Uzundu bir de.
20 YorumlaDinazorlar gerçek sanıyordum.
Ay’ı ay dede sanıyordum, gök gürültüsünü Thor sinirlendi diye çıkartıyor sanıyordum10 Yorumla
+1 yılÇocuk öpüşerek olur sanardım
327 Yorumla- +1 yıl
Sonra gerçeği öğrendim
- +1 yıl
Bende öğrenince ağladım
- +1 yıl
5. Sınıfta filandık son ders konu çocuktan açıldı bende sanki çok kez yapmış gibi öpüşerek oluyoooo dedim sonra yanımda oturan çocuk gerçekleri anlattı eve gittim ağladım anne dedim ben çocuk yapmayacam bana vurmasınlar sokmasınlar dedim
- +1 yıl
Ayyyy şimdide en sevdiğim şeylerden biri😂😂
- +1 yıl
Evet tacımı aldım👑👸👸
- +1 yıl
Aldım🤷♀️🥳🥳👑👸👸
- +1 yıl
Gençler sizi özele alalım, orda libido veya lübido 😃 konuşun rahat rahat
- +1 yıl
Ablacım biz kardeşiz😂😂
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL yok abla benum başım bağlı bu sadece kırık bir knkm
- +1 yıl
Tamam o zaman kardeş kardeş konuşursunuz libidoları 😅
- +1 yıl
Kız abla bunun zaten maniti var benimde çok sevdiğim biri yani yanlış anlama🙈😂
- +1 yıl
@Berkan63 ilerde utanacağınız şeyler bunlar olmasın ablacım 😃
- +1 yıl
Abla benim sevdiğim biri zaten var vazgeçmem çok zor😂
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL elimde değil ki, hiç yaşamadığımız için normaldir. Axx ulan sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum bazen
- +1 yıl
Kardolar şimdi bu soruyu salın :D sonra cinsellik kategorisine doğru yönelin 🙏 dualarım sizinle hahah
- +1 yıl
@Berkan63 iyi geceler 🌙
- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler