Erkeklerin bedenimden faydalanması annemi neden bu kadar mutlu etti? İntikam almak istiyorum?

18 yaşından küçükken kötü ortamlara düştüm başımdan kötü şeyler geçti. Sonra temiz bir hayat kurmaya çalıştım ama annem hep bu olayları başıma kaktı yıllarca yüzüme vurdu beni suçluluk psikolojisine soktu. Uğradığım tecavüz tacizi hep yüzüme vurdu. Şikayet ettiğime anlattığıma bin pişman oldum. Beni istismar eden kişi için haha şurasından da mikmişş ne güzel yapmış dedi. Gidip onlarla yer içersen tabi seni kullanırlar diyor durmadan. Tacize uğradım gülerek eltisine anlatmıştı. Şimdi de senin bir yerlere gelmene engel olacağım millete seni kötüleyeceğim diyor. Seni kim ne yapsın, kimse seni almaz, güzelliğin mi kalmış, yüzündeki masumiyet kalmamış, o seni kullanan şimdi git bakalım sana tenezzül ederler mi, sen kendini hapiste bulacaksın, kimseye zarar veremeyeceksin falan diyor ben hayatımda kimseye zarar vermedim ailesi hariç herkesi potansiyel suçlu olarak görüyor. Bana zarar veren kişileri bana karşı savunuyor ben de o erkekler bile sizden iyi demeye başladım artık. Bir anne kız çocuğuna bunu yaparsa el ne yapmaz? Psikolojik sorunları var tedavi de görmüyor.
Erkeklerin bedenimden faydalanması annemi neden bu kadar mutlu etti? İntikam almak istiyorum?