Güncellemeler
10 ay
Of klavye hatası eşime annen kardeşim baban pç dedim oda sen eve gelince görürsün kim kardeşim dedi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Az yapmis bence sebep ne olursa olsun bir insanin annesine kufur edilmez ister kocan olsun ister yabanci biri anne kutsaldir hele biz erkekler icin sen kufur etmissin az bile yapmis valla
Ztn sizin gibi ana kuzularından bıktık siz evlenmeyin evlenip kadınların hayatını mahf etmeyin
Anası babası bi olup oğlunu doldıracak
Bizde susup oturacağız Allah Allah
Şimdi sen ağlarsında bu sözlerden sonra
Iyyy prenses erkekler
Valla biz sizinle anamiza babamiza kufur edin diye evlenmiyoruz cigerim hic kusura bakma siz ana kuzusu degilsiniz madem gelen giden ananiza kufur etsin ayrica zaten turkiye vatandasi biriyle evlenmek gibi bir niyetim yok sizin serrinizden allaha siginirim
Valla kim prenses kim erkek kocan sana bir guzel anlatmis gostermis gibime geliyor 🤣🤣 dayak arsizi kadinda boyle oluyor demekki hala yaptigini savunuyorsun
Yok merak etme canısı ben çok dövülmem çünkü devlet kadından yana şimdi istesem polisi çağırır uzaklaştırma verdirtirim istesem boşanırım parasını alırım ama istesem
Valla küfür de ederim hakarette iftira atacaklar oğullarını doldıracaklar biz susacağız of bıktık sizin gibi canım
Bak klavye hatası gene canım yazmış canım KK yazacaktım
Saygıyı yitirmeyin birbirinize karşı gerekirse ailesinden uzak dur en kotu aile onun da olsa seninde hakaret etmek hoş değil
Kocalar hem döver hem sever, git elini ayağını öp af dile
Allah Allah
Geçmiş olsun ağır konuşmuşsun ama bunun için şiddet olmamalıydı
Been olsam seni bosardm vvee hakaret davasi acar nafakka talep ederdim
Şiddete karşıyım ama sende saygısızlık yapmışsin
Ama bana iftira atıyorlar
Kocan ve ailesi nasil bir günah isledi ki sana denk gelmisler..
Sende küfür hakaret etmişin
Ama babası bana iftira attı
Eğitimsiz görgüsüz Bir aileye gelin gitmişin kurtul evlenen iki kişi Aileyi bozan sülale ne yazıkki böyle toplumda yaşıyoruz
daep raporu alıp boşanmalısın aile evine git
İlk defami şiddet uyguladı sana
Geçmiş olsun