Arkadaşlar ben kapalı bir hemşireyim, başhemşiremiz laikci bir insan ve bana gıcık , ne kadar pansuman yapılması gereken, dikiş alınması gereken, kan alınması gereken erkek hasta varsa bana yolluyor. Oysa namahrem yani benim onlara dokunmam. Bu yaptığı çok büyük bir ayıp değil mi ayrımcılığa uğruyorum resmen?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba.
Hadisi şerifte şöyle geçer : " Tıbta utanma yoktur."
Yani biz bayanlar bazen erkek doktor komtrolüne ihtiyacı olur tam terside oluyor ya da senin durumunda erkek hastaları kontrol etmende de sakınca olduğunu düşünmüyorum.
Haya etmek en çok kadına yakışır ama dediğiniz gibi bir durumda da belirttiğim hadis durumunuzu istisnai durumlardan biri sayar. Mesleğinizi icra ediyorsunuz ve bundan çekinmemeniz gerektiğini düşünüyorum.
Ama başhemşire dediğiniz kişinin bilerek erkek hastaları size yönlendirmesi bu bahsettiklerim dışında ayrıca sizin özel konunuz ve bu kişinin takıntılı olduğu için bu hareketi gerçekleştirdiğini düşünüyorum. Nasıl çözülür dersenizde gerçekten hiçbir kesimi hedef almadan söylüyorum takıntılı insanlarla baş etmek zor. Siz mesleğinize odaklanın, o kişiyle çok fazla muhattap olmamaya çalışın. Umarım bu yaptıklarından vazgeçer.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBilerek yollaması yanlış olabilir ama yaptığın meslek sağlık yani cinsiyet ayrımı olmayan bir meslek bunu bilerek yapmasi digru değil ama insalara bir şey anlatılmıyor. Yıl olmuş 2021 üniversitelerde proflar tarafından bile üst tabaka mesleği yok giyiniş yok bilmem ne yapılan sadece sana değil emin ol. Sığ insanlara anlatamazsın anlamazlar anlamayacaklar
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Hastayla gerektiği şekilde ilgilenildiği sürece sorun yoktur ki bunun ölçüsünü siz bilirsiniz zaten ve ona göre davranırsınız.
Biz gidince de erkek doktor oluyordur şimdi onun işiyse "gelme gelme.." diyemem ki...
Keyfi olmadığı ve sınır aşılmadığı sürece sorun değil.
Esen kalınız...🍃00 Yorumla
+1 yılnamaz kılmaya gideceksen kılmaya gidemezsin diyor mu?
oruç zamanlarında senin yanında nispet olsun diye yemek yiyormu
diye örnekleri çoğaltabiliriz. eğer bu tür şeyleri sana yapmıyorsa onu aşağılamaya hakkına sahip de değilsin.
bu mesleğin nahmahremi falan olmaz. açık biriside bu durumdan hoşlanmayabilir ama senin gibi mağduriyet üretmiyor.

sağlık bakanına türbanlı birisi iğne vururken demek ki neymiş kapalılar da erkeğe iğne vurabilirmiş. yüksek mevki sahibine iğne vurmak (erkek) istersen ben senin tesettürünü sorgularım ve bu ikiyüzlüğüne karşı kapanmanın sana göre olmadığını ve açılman gerektiğini söylerim. namahrem sadece kapalılara özgü değildir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
69Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Şimdi bir sağlıkçı olarak namahrem olduğunu dudunuyorsan bu bölümü niye seçtin? Her zaman hastalar kadın olacak diye bir şey yok.
Üroloji doktoru olup bu namahrem yapmam dersin kanımca90 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibileri anlamak cidden çok güç.. Yahu ben de sağlıkçıyım amacım cinsiyet farketmeksizin her insan'a yardımcı olmak, eski günlük yaşam fonksiyonlarına geri döndürebilmek için elimden geleni yapmak.. Mesleğimi severek yapıyorum, kendimi adadım resmen.. Bakıyorum; tedavi olan kadının kocası geliyor karşıma, bayan fizyoterapist yok mu diyor.. Allah aşkına gelmiş devlet hastanesine fizyoterapist beğenmiyor.. İçiniz o kadar fesat ki, cidden tahammül edemiyorum sizlere.. Sen de bir sağlıkçısın ama o hastalardan bir farkın yok hepiniz aynısınız !
121 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkiniz de Birbirinizden betersiniz. Onun yaptığı doğru değil bilerek bu şekilde uğraşması onun basitliği zaten.. Sen niye ona uyuyorsun? Namahrem nedir ya madem öyle sen neden bu mesleği yapıyorsun? Bırak mesleği insanlara yazık nelere kalmışız ya rabbim sen koru ya
Bu meslekte insan ayrımı yapmak nedir demekki sen yolda birini yaralı görsen adamı soyup sokağa atsalar namahremdir geberrrrip gitsin deyip yürüyeceksin
Bu ne peki? Asıl günah budur
İşinize gelen şeyleri namahrem sayıyorsunuz dört dörtlük Müslüman olun da bunu yapın biz de susalım, Müslümanlık elinizde oyuncak olmuş herkes kafasına göre bisey yaşıyor adı da Müslümanlık oluyor insanı zorla konsuturuyorsunuz50 Yorumla
+1 yılSadece başhemşireniz laik değil, Türkiye'de laik bir ülke! Her ne kadar ortadan kaldırmaya çalışılsa da her zaman öyle kalacak! Senin bu yaptığın tüm sağlıkçılara hakaret. Erkek jinekologlar veya kadın ürologlar var mesleğini hakkıyla yapan, hiçbiri hastasını kadın ya da erkek olarak ayırmıyor insan olarak bakıyor! Bin yılda bir sapık çıkan doktorlardan hiçbir farkın yok! Onlar sadece hasta, cinsel olarak bakamazsın. Böyle sapkınsan bu işi de bırak, onlarca iş bekleyen sorumluluk sahibi hemşire var. Bahanen dinse, senin gibi kapalı çok hemşire var ve çoğu senin gibi sapkın olarak bakmıyor , sağlıkçı bilinciyle yapıyor mesleğini. Bu kadar kör olmuşsa gözlerin bırak mesleği, başhekimin çok haklıymış acıdım ona. Eğitimin geldiği hale bak, aklına esen bilinci olmayan bile hemşire oluyor, yazık!
30 YorumlaMerhaba!
Bu çok sağlıklı bir düşünce tarzı değil. Sonuçta sen orda devletin bir görevlisi olarak bulunuyorsun ve görevin de dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı yapmadan hizmet almak isteyen vatandaşlara hizmet sunmak. Devlet görevinde olmak bunu gerektirir. Ayrıca sen bu mesleği seçerken, kadınlar kadar erkek hastalara bakmak zorunda olacağını da biliyordun yani en başından bu durumu düşünüp bu mesleği tercih etmeme hakkın vardı. Düşünceni yukarıda açıkladığım sebeplerden dolayı yerinde bulmuyorum..30 YorumlaBaşhemşirenin sana takık olması yanlış. Lakin sağlık sektörününde çalışıyorsan şartlarını biliyorsun. Cinsiyete göre görev dağılımı olmadığını bilmen gerekiyordu. Yeri gelir erkek hastaya bakarsın yeri gelir kadına.
Sizin mesleğin oluru bu. Namahrem diye bir durum yoktur sağlık sektöründe.
Bence sen sadece başhemşirenin sana takık olmasından rahatsız ol. Erkek hastalara bakmak istemiyorum diye birşey yok senin meslekte. Bakmak istemiyorsan kusura bakma yanlışta anlama mesleği birakmani tavsiye ederim.30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sen bogulan bir insana suni solum yapmazsin adam ölür yani o zaman saglikci degil din gorevlisi olacaktin ablacigim insan hayati hastanin nahmerimi yoktur ordaki erkek hasta saba inan kadin gozuyle bile bakmiyor birde bunun bilincine varsan allah bu konuda senden razi olsun fakat bu meslegi ya da erkeklerle ic ice olan bir meskek tercih etmen o zaman yanlis cunku sen o isten para kazanip belkide aileni coluk ve cocuklarina helal lokmayla besliyorsun bunda yanlis birsey yok sadece yanlis olan nahmerem bir dusunce seklin o zaman bu tarz bir dusuncen varsaydi ev hanimi olman lazimdi bence gercekten kapali bayanlara saygim sonsuz fakat dusuncen yanlis eger igneliyici ya da moral bozucu bir yorum olduysa ozur dilerim fakat gercek olan bu
10 Yorumla
+1 yılBu soruda bir sıkıntı var. Hemen anlatayım. Hastaları baş hemşire yönlendirmez. Triyaj hekimi (Türkiye'deki acillerde hekim değil, ya yeni hemşire ya da stajyer olur genelde) yönlendirir. Bir de ben ateist olduğum halde seni anlıyorum. Mümkün mertebe erkeklere erkek kadınlara kadın sağlıkçılar bakmalı. Bir sağlıkçı olarak böyle düşünüyorum. Tabi bu dediğim sadece hasta ve personel sayısının çok olduğu yerlerde mümkün olabilir. Küçük acillerde, sağlık ocaklarında ve ambulansta bu mümkün değildir. Sana hak veriyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öncelikle laikci diye bişey yoktur. Laik insan vardır.
İkincisi de madem namahrem senin için bu kadar önemli o zaman bu mesleği seçme. Ben de tüm günümü dün hastanede geçirdim. Nasıl o hasta insanlara erkek kadın gözüyle bakabilirsunuz anlamıyorum. İnsan onlar insan ve hasta. Ne kadın ne de erkek , insan sadece
Sizin zihniyetiniz bozuk. Ve gelmiş burda bir trol soru sorarak nasıl toplumsal bir yarayı kasiyabiliriz derdindesiniz.50 Yorumla
+1 yılBende hemşireyim ben de erkeklerle ilgileniyorum bazen erkek hastalarım daha fazla oluyor. Ayrıyeten acil servisteyim ben insan hiç ayırmadım da bu zamana kadar erkek ya da kadın hiç farketmez bu benim görevim!. Kusura bakmayın ama hemşirelik bu değil ki belki de hemşire bile değilsiniz yok başhemşire sürekli erkekleri veriyormuş öyle bir şey olmaz tıpta. Ya mesleğini düzgün yap ya da bizi kandırmaya çalışmayı bırak.
30 Yorumla
+1 yılAyıp vs değil. Hastanın kadını erkeği olmaz. Sen hemşiresin ve onları muayeneden geçirmek görevin. Din ile alakası yok bunun müslüman müslümanın kardeşidir yardıma ihtiyacı var yardım edeceksin. Namahrem ne alaka bu bölümden rahatsız oluyorsan seçmeseydin hasta kız erkek diye ayrılınır mı ya aslında sizin zihniyetiniz pis bir zihniyet elin adamına yan gözle mi bakıyorsubuz da dokunamam vs vs diyorsunuz
20 Yorumla
+1 yılLaikçi diye bşr tabir yok laik var. Kişiler laik olmaz devlet laik olur. Bşr diğer husus senin işin müdahale, hatta hayat kurtarmak. İşine dinini karıştırman yanlış. Din hayatında daha büyük bir yerdeyse o zaman o işi yapma bırak yapan biri gelsin engel olma en azından. Ben de sizi anlamam bu konularda. Bilimde ayıp yok. Onlar senden şifa bekliyor ama senin kalbinde aklında başka şeyler var ki işi oraya çekiyorsun.
10 YorumlaMerhaba bu mesleüe bailarken bunları düşünüp girmeniz gerekiyordu. Evet kapalı olabilirsiniz ama onların namahrem yerlerini görünce sizin için bir günay yok. Ya da canınızın sıkılmasını grektiren bir durum. Bizim meslekte kadın erkek diye ayırt etmeyiz hasta hastadır.
50 Yorumla
+1 yılHastalık gereği dokunmak bakmak günah değil ki. Zaruri durumlar bunlar. Bu söylediğin kusura bakma ama cahillikten başka bir şey değil. Rahatsız oluyorsan bunu hemşire olmadan düşünecektin. Erkek olmadığın bir meslek seçecektin.
41 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılSoru o kadar insanları birbirini dusurmek için sorulmuş ki belli yani ... namahremin ne demek olduğunu biliyorsun ama tipta haram yok onu bilmiyorsun neyse gorus yazalim o vakit git bas hemşireyle konuş beni meslekten alin de
20 Yorumla
+1 yılBu kadar dar zihniyetli biriysen, insana sadece sağlık hakkı için gerekeni yapmaktan imtina edeceksen, kadın erkek diye çok keskin ayrımların varsa toplum içine çıkma sen bırak sağlıkçı olmayı
30 Yorumla
+1 yılAma mesleğin gereği yani bu namahrem olduğunu düşünüyorsan olmayabilirdin
80 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. iyice sacmalamışsın sen daha cocuksun sanırım.. ne alakası var o zaman kadın doktorlar da erkeklere bakmasın ne kadar yobaz bir düşünce
60 Yorumla
+1 yılEğer dokunmadan pansuman yapabılıyorsan o şekılde yap , sana yapılan mobing degıl iş yüklemek. Psıkolojık baskı yaparlarsa falan mobing olur o
Neden hemsıre oldun namahrem dıye düşünüyorsan?13 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanlar istediği mesleği yapamaz yani
- +1 yıl
Muslumanlar istedıgı mesleği yapabılır , sorun şu ben muslumanım bana namahrem dıyemez. Muslumansın dıye öyle bır lüksün yok olmamalı da zaten.
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapma bu işi. Ben oraya tedaviye gelmişsem sokarım sizin mahreminize namahreminize. Ula yüzyıl önce cephede kaç askere hayat verdi hemşireler. Onlarda kapalıydı ama ÇOMAR değildi
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı bir hemşiresin diye erkeklere pansuman yapmayacak mısın, bu nasıl iş ahlakıdır, bu nasıl profesyonelliktir?
Ben sadece kadınlar ile çalışırım diyorsan istifa et ve kadın kuaförü ol...310 Yorumla- +1 yıl
Yapmam demek ayrı şey bütün erkeklerin kasıtlı olarak bu hanımefendiye gönderilmesi ayrı şey.
- +1 yıl
@Acılıkoala Hastanede çalışanların erkek-kadın hasta ayrımı yapması sence doğru mu? Farzet baban çok kötü durumda acile gittin, çıktı geldi bir kadın doktor. Aaaa bu erkekmiş ben buna bakmam başka doktor gelsin dedi ve gitti, baban da acılar içinde gözünün önünde. Ne yaparsın?
- +1 yıl
@RuuDy_RuuD Hanımefendi bana gelen erkek hastaya bakmam dememiş zaten yapmıyor olsa çoktan kovulmuştu demek ki yapıyor. Burada konu kadın bu konuda içten rahatsız oluyor diye başhemşirenin bilerek erkek hasta yollaması. Ben hasta ayırmam ama biri bana kasıtlı olarak erkek hasta yollayıp dursa son derece rahatsız olurum bir de bu hemşire hanımın eşi olduğunuzu düşünün mesleği gereği erkeklerle ilgilenmesi normal ama birinin kasıtlı olarak onu seçip erkek hastaları göndermesi sizi rahatsız etmez mi?
- +1 yıl
@Acılıkoala Rahatsız olacaksam eşimi hemşire yapmam ya da hemşire olandan seçmem...
Ayrıca hemşire arkadaş ''Oysa namahrem yani benim onlara dokunmam'' demiş, yani dokunmak istemediğini belirtiyor, ve bir hemşirenin bunu seçme gibi bir lüksü yok. Ya en başta bu mesleğe girmeyecek, ya da istemiyorsa istifa edecek. Ha olay baş hemşirenin bunu bilerek özellikle erkek yollamasını da savunmuyorum ayrıca, o da yanlıştır. Ama bu arkadaşın dediklerini hiç ama hiç savunmuyorum. - +1 yıl
@RuuDy_RuuD Rahatsız olacağınız şey erkek hastalar değil birinin eşinize kasıtlı olarak erkek hasta göndermesi bunun ayrımını yapabileceğinizi düşünüyorum. Namahrem olduğunu düşünebilir bu işini yapmasına engel olmuyorsa ve çifte standart beklemiyorsa bu bizi ilgilendirmez. Hemşirenin veya doktorun da acil durumlar hariç yerine birini bulabiliyorsa hasta seçme hakkı var, kendisi yerine bakacak erkek bir hemşire arkadaşı varsa işleri aksatmıyorlarsa hep kadınlara da bakabilir hayır erkeğe bakmak zorundasın demek yasalara aykırı.
- +1 yıl
@Acılıkoala Hemşirelerin değil hekimlerin o hakkı bulunuyor, dikkatinize...
Hastanın erkeği kadını olmaz, hasta hastadır. Bu dinen de böyledir, yobazlığa gerek yok, benim anlatmaya çalıştığım budur. Fakat başlıkta belirtildiği gibi de erkek hasta yollanıyor diye bir mobbing söz konusu olamaz. Bu meslekte daha doğrusu her meslekte bu geçerlidir, markette kasada çalışsa erkek müşteri gelse yandaki erkek kasiyer baksın diyemezsin. Veyahut diş hekimi olsan erkeğe bakmam diyemezsin, bu erkekler için de geçerlidir. Kadın ile muhatap olamam derse bir erkek ona göre meslek seçmelidir.
Hep kadınlara bakar diye bir kural kanun yok, aksine her hastaya bakmakla yükümlüdür. Bir kadın hemşire veya doktorun acil durumlar harici sırf erkeğim diye bana bakmadığını ispat eder ve bunu ispatlarla Cimer'e yazarsam direkt görevden alırlar, bu açık ve nettir. - +1 yıl
@RuuDy_RuuD Erkeksiniz diye size bakmayıp mağdur etme hakkı yok ama kendi yerine başka bir hemşire geldiyse ve sizin işiniz görüldüyse istediğiniz kadar şikayet edin hiçbir şey elde edemezsiniz. Size illa o hemşire bakmak zorunda değildi zaten tam olarak neyi şikayet edeceksiniz? Hep kadınlara bakar diye bir kural olduğunu söylemedim çalışma arkadaşlarıyla bu şekilde hasta paylaşımı yaptılarsa kimse bir şey diyemez diyorum.
- +1 yıl
@Acılıkoala İç mevzuatta bu kuraldır, diğer kadın hemşireler de bunu erkeklere bakmıyor diye şikayet ediyorlarsa başhemşireye, ortada bir adaletsizlik ve eşitsizlik sözkonusu oluşur, baş hemşire de buna erkek hasta yollar. Ki zaten olayın özeti de budur. Ben bu arkadaşın yanında çalışan kadın hemşire olsam bunun bu tavrına uyuz olurum...
- +1 yıl
@RuuDy_RuuD Ben zaten ekip arkadaşlarıyla ortak karar alırsa demiştim kendi erkek hasta bakmıyor diye başkasına yıkamaz hastalarını ama herkes anlaştıysa bir sıkıntı da olmaz. Başka servisten hemşire gelip şikayet ediyorsa onu ne ilgilendiriyor onu da anlamıyorum her servisin sorumlusu farklı onlar öyle bir sistem oturtmuşsa hasta dağılımını bu şekilde yapıyorlarsa hastalar da mağdur edilmediğine göre ona ne ki saçma bence.
- +1 yıl
@Acılıkoala Tahmini fikirler üretiyoruz tabii ki, ama olumsuzu da olabilir. Benim dediğim gibi belki de bu nahmarem deyince diğer kadın hemşireler biz fahişe miyiz o zaman deyip tepki veriyor ve buna sebep de bunlar yaşanıyor olabilir...
+1 yılŞerefsizlik. Malesef bu ülkede her türlü dini inanca saygi var bir tek müslümanlara saygi yok. Sizin yerinizde yahudi biri olsa o adami o hastanede ayrimciliktan dolayi barindirmazlardi. Ama siz "yobazlik" yapıyorsunuzdur!
10 Yorumla
+1 yılBu sorunun troll bir soru olduğunu bilmekle beraber yanıtlayayım.
Siz hemşiresiniz ve karşınızdaki sizin hastanız, doktora hemşireye namahrem/haram yoktur.
Ha madem bu kadar hassastınız o halde bu mesleği en başından seçmeseydiniz.17 Yorumla- +1 yıl
Saçmaladın! Erkek meraklısı seni
- +1 yıl
@SaveTheDolphins haddinizi bilin! Neye dayanarak bana böyle bir ithamda bulunuyorsunuz?
- +1 yıl
Kadın bilerek erkek gönderiyor! Oku anla önce! Senin kocana sürekli kiz göndersinler hoşuna gidecek mi!
- +1 yıl
@SaveTheDolphins siz bu soruyu ciddiye aldınız yani
- +1 yıl
Çok mu akil dışı? Bu zihniyeti bilmiyor musun
- +1 yıl
@SaveTheDolphins akıl dışı değil ama sorunun soruluş biçimden doğru olmadığı aşikar. Ve bence bana bir özür borçlusunuz!
- +1 yıl
Doğru değilse niye doğruymuş gibi ciddiye alıp cvp verdin
Kard3sim madem öyle çalışma.
Olur mu öyle şey o halde kadın öğretmen erkek öğrenciye ders vermesin.
Erkek dr kadın doğumcu olmasın
Kadın urolog erkek hastaya bakmasın
Lütfen kendinize gelin siz bu iş için maaş alıyorsunuz10 Yorumla
+1 yılAyrımcılığa falan uğramıyorsunuz sağlıkçısınız siz farkında değilsiniz galiba. O hipokrat yeminini boşuna etmişsiniz o zaman. Hastalarınızda cinsiyet, cinsel yönelim, etnisite ayrımı güdemezsiniz. Ya kafa yapınızı değiştirin ya da işi bırakın.
00 Yorumla
+1 yılBu sizin için sorunsa işi yapmayın. Tıpta ayıp, günah olmaz. Bu kadar Allah, kitap deyip hadis bile bilmiyorsunuz ya.
30 YorumlaMadem öyle sağlık sektöründe işin ne cahil insan?
memurun işi evraksa senin işin insan
bu işin cinsiyeti olur mu?
defol git çalışma çok rahatsızsan,
senin yerine çalışmak isteyen tonla işini layıkıyla yapıcak hemşire bulunur10 Yorumla
+1 yılSağlıkta namahrem yoktur bu sektöre bunun bilincinde girmiş olman gerekirdi. Mamografi çeken çok erkek arkadaşım var
20 YorumlaErkek kadın fark etmez onların tek bir ismi var. Hasta. Tıpta eğitimde bu vurgu yapılır. O derslere çok girmemişsin sanırsam.
20 Yorumla
+1 yılBilerek yapıyorsa farklı tabi ama sen sadece kadınları bakamazsın ki kapalısın diye. Erkek hasta da olucak. Bunu biliyordun. Ve sorun ise senin için o mesleği okumayacaktın.
00 YorumlaGünün saçmalayanı olmak üzeresin.. Gün sonunda daha büyük saçmalayan olmazsa birincilik sende kalır.. Niye diye sorarsan, okumadım ama diğer yorumları okuyabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSenin işin hemşirelik hasta seçme değil
Ama özellikle göndermek yani nebileyim.
Takma bence işini yapiyorsun
Na mahrem olarak bakamazsin olaya tıp hastalik00 Yorumla
+1 yılAyıp değil cinsiyet ayırmadan görevini yapmak zorundasın
O işini yapıyor, sen de yapmalısın
İşinin ne olduğunu hatırlatmaya gerek yok, erkekten rahatsız oluyorsan madem çalışma!00 Yorumla
+1 yılNamahrem diye bir şey yok sağlıkta. Kadın seni alıştırmaya çalışıyor bu saçma düşünceden çık istiyor sebebi baş örtülü olman değil yani aklının henüz sağlık personeli olduğunu idrak edememiş olması
00 Yorumla
+1 yılMesleğiniz kadın erkek ayrımı yapmadan hastalarınızla ilgilenmeyi gerektirir. Siz bu mesleği seçtiğinizde ben sadece kadınlara hemşirelik yapacam diye mi seçtiniz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı.
+1 yılyazmayın su trollere be sayenızde sıte trol sorulardan gecılmıyor
30 Yorumla
+1 yılNe alakası var? Madem dinine çok düşkün ve erkeklere dokunmam, görevimi yapmam diyorsan işten ayrılıp daha farklı bir meslek yapmayı deneyebilirsin
10 Yorumla
+1 yılsen kendi kafanda kuruyorsun. ayrıca o kadar okumuş hemşire olmuş birinin laikçi insan diye rezalet bi tamlama kullanması... içler acısı
10 YorumlaNeresi ayıp mk istemiyorsan yapma o mesleği hasta zihniyetli misin sen
70 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılsen kendinde misin?
''laikçi bir insan'' nasıl bir tanımlama?
onlara dokunman namahrem ise neden bu mesleği seçtin?
kadın gassal olsaydın.30 Yorumla
+1 yılOkadar namahrem düşünüyorsan çalışma kardeş sende kafan mi güzel
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. hastanede çalışıyorsanız göreviniz gereği yapacaksınız o konuda namahrem olmaz ama başhekimin yaptığı da tam bir dötlük..
10 Yorumla
+1 yılNe alakasi var ya troll musun dokunmayacaksan okumasaydin
20 Yorumlabu kafadakiler sağlık sektörüne girmesin mk namahrem diyor ya hahahahahhahaha
ulan ne işin var hemşirelik ile senin? ne namahremi ne saçmalıyosun lan sen00 YorumlaAdam sana kafayı takmış hatta testtürüne takmış yazık ne diyeyim sorsan saygı der belki Allah akıl fikir versin
00 Yorumla
+1 yılSen hemşiresin erkek de olsa ilgilenmen gerekir. Rahatsız oluyorsan sektör değiştirebilirsin. Meslekte din olmaz.
00 YorumlaKardeş madem bu kadar detaylı düşünüyosun 104 kitapta kadının çakışmasının caiz olduğunu bulamazsın. Sen neyin peşindesin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSoru troll olmasa cevap veririm. Namahrem ise ne diye hemşirelik yapıyorsun? Günaha giriyorsun, bırak o zaman işi. Allah mı önemli, dünya mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Hemşireler genelde kadın olur, sana göndermese başka bir hemşireye gönderecek. Yani kadınlara göndermek zorunda, yan gelip yatmayacağına göre soru her halükarda troll.
- +1 yıl
yaş 16 mı?
Sen de ona gör meslek seçecektin zor ama mecbursun hem zaruret anında haramları yapmakta bir beis yoktur.
01 YorumlaTroll soru galiba saglikciysan eğer cinsiyet gözetmek sizin hastalara bakman gerekir. Asıl ayrımcılık yapan sensin
00 Yorumlaİşin gereği bunu yapman gerekiyor ama onun sana sürekli yaptığı şey mobing.. Üst yönetime anlat durumunu
00 Yorumlatıpta untanma yoktur fakat başhekimde bunun böyle bir insan oldugunu bile bile kasıtlı bir şekilde yapıyorsa bu resmen iğrençliktir
00 Yorumla
+1 yılkardesim doktora namahrem yoktur demediler mi sana sen şifacısın senin günaha girmen olanak değil tak eldiveni işini gör bu kadar takma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu mobbing olmaz ki senin işin bu. burası afganistan değil dinime saygı deyip durma yanlışsın
50 YorumlaHayır değil.
Sağlıkta ayıp utanma olmaz.
Madem öyle bir takıntın var o mesleği seçmeseydin10 YorumlaNe halta hemşire oldun ozaman herkese bakmak zorundasın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnun yaptığı hoş değil ama. Senin seçtiğin meslek bu olmamalıydı
10 Yorumla
+1 yılTıpta nahmahrem diye birşey yok bence önce sen bu düşünceden vazgeç
10 Yorumlasen kapanırken zihninide kapatmışsın yardımın günahı olduğunu da ilk defa duydum
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılKasten Ne Yaparsa Yapsın Uygun Değil FAKATTT Bu Mesleği Seçerken Sadece Kadınların Geleceğini mi Söylemişlerdi? Yani İnsanlara Sadece Hasta Olarak Bakmanız Gerekiyor Onların Sizin İçin Cinsiyeti Yok...
00 Yorumla - Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kapalıyım, mobbinge uğruyorum. Hemşireyim ve erkek hastaları bana gönderiyor başhemşire. Ayıp değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler