bilenler bilir öz ailem beni sağlık sorunlarım sebebiyle terk etti çok istediğim dua ettiğim bir şey vardı 3. bir çocuk ve dualarım gerçek oldu çok şükür ki hamileyim Rabbim sağlıkla ailemize katılmayı nasip etsin. canı gönülden istediğim herşey bana nasip oldu sizlere de olsun inşallah.
Size çok üzüldüm; ama eşiniz ve çocuklarınızla daha mutlu olursunuz. Aşk konusunda binlerce kez dua etsem de kabul olmuyor. Aşk haricindeki bazı dualarım kabul oluyor. En ilginç anımı anlatayım. Eskişehir'de ralli yarışları vardı. Yarışları izlemek için start noktasında araçları videoya çekerken, kadın pilot bana seslendi. "Şampiyon olmam için bana dua eder misin?" dedi. Ben de "Tamam. Başarılar dilerim." dedim. Yarışa gitti. Ona 5 kez ona dua ettim. Yarışma bitti, finişi izledim. Benden dua etmemi isteyen kadın pilot, "Kadın Pilotlar Şampiyonu" oldu. Birkaç gün sonra sosyal medyadan mesajlaştık. (O zaman ekliydi. Şimdi kullanmıyor.) Çok sevindi. Bu kadın pilot kimdir biliyor muydunuz abla? Simin Bıçakçıoğlu.
Aynı zamanda o gün, görseldeki arabayı kullanıyordu.
Ne güzel sevindim sizin adınıza Allah hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin 😊Benim bazı dualarim cok çabuk kabul oldu, kimisi hakkımda hayırlı değil demek ki olmadı 🙃Velhasılı her şeyin hayırlısı 🌸
Allahım sağlıkla kucağına alıp sağlığıyla hayırla ve sevgiyle büyüyebilmesini büyütebilmeyi nasip etsin gadası 🤭🧡❤️🤎💜💙🤍💛☺️☺️ çok mutlu oldum senin adına