Bir doktorun öğretmenin avukatın vs sicilini lekeler mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlk suçuysa bı şeyini etkilemez. Uzun hikaye, hapis alacak, ertelenecek ceza ikinciye olacak aynı suç o zaman etkiler. Bir insan yüz kizartici bir suç değilse ilk seferde, siciline işleyip hayatını karartmak adaletsizliktir. İkinci olursa aynı şey , o zaman bilinçli yapılan bir şeydir. Sicili bozulur.
Neden adaletsizlik olsun? Birini tehdit edip rahatsız ediyorsa hak etmistir. Benimde var boyle bir davam. Ölüm tehdidi aldım pesini birakmayi dusunmuyorum umarim yanar.
@canddan senin ki tekerrür suc tekrarı var. Soruda tehtid eden diyorsun, açıkladım oraya. daha da anlatırım da sen daha yazdığımı anlamamissin nasıl, anlaticam bilmiyorum okumayı öğrenin.
Tehdidin ne tehdidi olursa olsun yüz kizarticiligi mi var daha? Her neyse asil size yazmak boşuna iyi günler
@canddan ilk tehtid te, sen şikayet ettiysen, ona uzaklaştırma verilir. O kişi pişman olup o suçu bir daha işlemez, yok islerse tekerrür olur, zorlama hapis yatar. Anlatabildim mi. İlkinde kızgınlık ile küfür, hakaret, tehtidvari konuşmuştur. Devamında öyle bir hata yapmamış birine neden ceza verilsin. Sen de kizdigin zaman arkadasina seni oldurucem falan dersin. Sonra normale dönersin , hepsi farklı konular. Devaminda hala arkadaşına seni oldurucem dersen o zaman cezasını alır.
@canddan 😃😃😃😃😃 cahil ergen
Uzaklaştırma var zaten lakin mahkeme de olacak. Birtek uzaklaştırmayla kapanmıyor dediğiniz gibi illa ki ceza alıyor dendi savci tanidiğim tarafindan. O yüzden yorumunuzu garipsedim
Bilmeyip yorum yapan sizsiniz dediklerinizin tam tersi oluyor, ha bixe kuyruğunuza basınca cahil dersiniz soysuz köpek seni
Bir kere aklı başında olan insan yapmaya çekinir ölüm tehdidi yapmaz. Senin gibi mallar da aday buna
@canddan bende onu anlattım tekerrür diyorum suç tekrarı diyorum belirttim özellikle, sen okumakta sıkıntın var galiba. oku öyle konus. Senin olayında ceza alacak. Ama buraya sorduğu soru senile alakalı değil, bende geniş geniş anlattım oku.
Suç tekrarı falan yok canım bir kez yaptı ve cezasini da alacak
Yaw amba döneksin. Canım degil orasi her turlu hakretle tanimlayabilirsin. Ve mumkunse yazma
@canddan 32 tane dosyam var. Cezalar yattım senin bu ceza dediğin şeyden 2 kere cezaevinde yattım. Kafamı acma. Suç tekrarı yoksa, ertelemeli ceza alacak, daha önce suç kaydı yoksa bir gün yatmayacak çıkacak oldu mu.
Kardeşim senin beynin yok sanırım. Keşke içeri tıksalardı. Ben hapis demiyorum ceza diyorum her türlü ceza alacak. Bir daha yazma ya
He he ertelemeli crza bak aldi Şu an
@canddan o lafı sana iade ederim o laf o. Çocuğuydu. Canıma o laf çeviriyor ergen ka#sar
Hayır ger^i
zekalı yazmistim tanimadigin birine boyle diyecek kadar or. ospu evladiymissin ama
@canddan yol al k@sar
Yazma it evladi
Hoşt
@canddan etsene küfür biraz daha bende bu hakaretlerini siber de kullanayım et et.
Sözde 30 dosyası varmış ilk hakaret eden kendisiyken CMAPXMWILSMDKD etmezsen adam degilsin kardeşim it
@canddan tehtid hakarete gerek yok. Her konusmani hakaretini aldım.
Ay bi host ya
@canddan izle bakalım. Ufaklik
ilk hakaret eden yanar cahil ergen diyip kasar demissin bende atacagim sikayeti sen izlersin denyo
@canddan hadi bakalım. o or@ospu çocuğu dediğin lafı sana yedircem.
Sen kendin kurmussun geri. zekali dedim canım çevirdi umrumda değilsin kudur
Korktun sanırım :)
@bjkhvgg yoo o kızı engelledim yazmismi hala. Devam edersem hakliyken , haksız olurum.
Zaten haksızsın cahil ergen demissin.
Kaşar dediğin için sende ceza alacaksın hukuk okuyorum bilgine. O yüzden yorum dikkatimi çekti.
@bjkhvgg ters konuşuyor , yorumumu düzgün okumadan , ters konuşuyor. Ne diyeyim, yacahil, ya da ergen olmalı ki ne dediğimi anlamadan ters konuşur. Doğru dedim hakaret değil gerçekti o.
Yani iki tarafı da çok tanımıyorum ama görüşlerini sevdiğim biri kendisi, tabi hakareti yanlış olmuş ama kaşar, cahil ergen diyip kışkırtıp mahkemeye vermekle tehdit etmekle kendini daha da batırmışsin. Ergenlikle veya kaşarlıkla alakasi yok sorduklarinin. Çok namuslu iseniz tanimadiginiz insanlara iftira atmayın. Ben ona da yazdim.
@bjkhvgg okumak sana kalmış. Ona lafım yok. Şöyle düşün iki kişi konuşurken üçüncü araya girip , ortalığı karıştırıyorsa, hakaretvazi konuşup , tehdit oluşturuyorsa o kişi ceza alır. Buna da bir baksan.
Ortalığı karıştırma gibi bir yorum yok bu kızın davası var okuyorum diye bana danışmıştı ve sormuş sizinde konularda ufak tefek yanlışlarinız olmuş ve söylemiş. Bir tek kendi pencerenizden bakmayın burası görüş sitesi, yorum yapması çok doğal eğer istemiyorsaniz yorumları kapayın daha mantıklı.
Bilmiyorum onun yazdığını siz görüyor musunuz ama, oda ilk başta cahil ergen diyip hakaretler etmeseydiniz sakin kalacagini yazmış unutmayın burası görüş sitesi
@bjkhvgg sadece yorumumu adam akıllı okur, öyle konusurdu. O yorumda uzun hikaye dedim. O şahıs ters konuşup tahrik etmek yerine ve benim onunla diyaloğum bile yokken yorumuma gelip ters kelime edemez. Ah derdi ne demek istediniz acarmisiniz konuyu anlatirdim. Ukalalik yapıyor. Bu arada isterseniz hakim olun. Burada ben haklıyım.
Ben haklıyım diyerek ve anlamadan zaten ukala kimin olduğunu biz iyice anlamış olduk. Normalce konuşup derdini söyleyen birine cahil ergen diye hitap ederseniz bu şekilde üzülürsünüz. Tahrik eden bu durumds siz oluyorsunuz şikayetçi olun hakimler sizin halinize gülsün iyi günler dilerim.
@bjkhvgg görüş sitesi. Benim yorumuma girme hakkı yok. Beğenir, beğenmez yorumumu , kendi yorumunda belirtir. Benim yorumuma gelip, bana ters konusamaz, ben onun yorumunu mu okumusum, yorum mu yapmisim banane diğer herkesin görüşü , herkes hürdür , özgürdür istediği gibi ya da ona göre ne doğruysa onu söyler , benim o kişinin yorumuna müdahale etme hakkım mı var... Ergen cahil işte.
Bende görüş yazdım beni de şikâyet edin?:) mantığınız çok tuhaf dediğim gibi kimse yazmasın istiyorsanız kapatın yorumları. Kızın hakkında halen daha cahil ergen demeniz baya sizi düşürüyor ama muhakkakta şikayet edin, eminim o zaman anlayacaksınız ne dediğimi
Ters konuşan tekrar söylüyorum sizsiniz. Size bişey anlatmak deveye hendek atlatmaktan farkı yok. Her sizden farklı düşünene cahil muammelesi yapacaksanız ülkede tek akıllı sizsiniz lütfen daha fazla yazmayın
@bjkhvgg hala normalce diyor sende mi cocuksun daha anlamadım. Sen biraz kültürlü birine benziyordun. Benim yorumumu okumadan , anlamadan ters tepki yapıyor laf koyuyor sonra da canım dedim diyor. Ben halsizim yürü ya
Çocuk dediğiniz insanlar genelde sizden fazla görmüş geçirmiş ve olgun oluyorlar buna bir kez daha şahit oldum. Lütfen mağaranıza dönün iyi geceler
@bjkhvgg yazan sensin. Ben değilim bu arada sakamisiniz siz.
Ceza alınır ve şikayetçi olunursa elbette lekeler. Inşallah lekeler bu davanın sonucunu bekliyorum bende.
Ne sandın, yükselemezsin ömrü billah yerinde sayarsın
Dimi cok etkiyor
@canddan direkt kanun yasaklıyor yükselmesini. İdareci , Müdür , şube müdürü, daire başkanı, başkan yardımcısı, müsteşar, müsteşar yardımcısı, denetçi, müfettiş, vali, kaymakam, konsolos olamazsın.
Oh iyi benimde davam var ölüm tehdidi aldım umarım beter olur
şu an sana önemsiz gelse de 10 20 yıl sonra senin emsallerin makam mevkilere atandığında boş yer ve ihtiyaç olsa bile seni atayamazlar oralara. Yeni yetmeler senin üstün olur sana emir verir seni idare ederler. Ne çok koyar insana!
Keşke korkak ve rezil olmasaydın bu kadar. @kimsesiz888
@canddan o aşağıdaki arkadaş işin adli sicil boyutundan bahsetmiş, galiba idari hukuk boyutunu hiç bilmiyor. Bu kişinin mesleğine etkisi idari hukuk alanında olur.
Dedikleri doğru mu ben hicbişey anlamadim beni de sikayet edecekmis 😁
@canddan 🤣🤣🤣gül geç sana şov yapıyor
Evet okuduysaniz normal soyledim ki dogru degildi dedikleri cahil ergen demis dndmdksk
@canddan boşver işsiz çok cahil var burda kendini ordinaryüs profesör ilan ediyorlar. Bide tehdit etmiş 😂 boşver gül geç
Haklısın sikayet edemez zaten kendi kendine kaşar falan diyip kendini yakar cncjckkcx
etkiler zaten bu gibi tehdidlerin zararı en cok devlet memuru olan kişilere olur 11 ayın ustunde hapis cezası alırlarsa memuriyetten atılırlar. neyle tehdid ettigine göre cezası degişir
Meslekte problem olacağını sanmam
Hayır
Tabi ki etkiler
Tabi ki
Evet