Arkadaşlar Sizce Bu Sapık Birşey Yapar Mı? Ben Bundan Nasıl Kurtulucam? Bu Adaletin Ben Öldükten Sonra Mı İşlemesi Gerekiyor?

Arkadaşlar ben sınıf öğretmeniyim. Geçen yıl Diyarbakır Bismil'de görev yapıyordum. Bu bahsedeceğim sapıkta görev yaptığım okulda güvenlik görevlisiydi. Bir okul çıkışı benimle konuşmak istedi. Eşiyle boşanma aşamasında olduğunu, bana ilgisi olduğunu ve tanışmak istediğini söyledi. Bende kibarca reddettim. O günden sonra yolda önümü kesip tehdit etmeye, fake hesaplar açıp sosyal medyadan rahatsız etmeye başladı. Evimin adresini de nereden bulduysa gece kapıma dayanıyordu. Şikayetçi oldum elimde deliller, şahitlerim olmasına rağmen mahkemede hiçbir sonuca varamadım. Can güvenliğim olmadığı için çareyi tayin istemekte buldum. Tayinim Ankara Polatlı'ya çıktı. 1 yıldır birşey yoktu tam kurtuldum derken dün eski görev yerimden öğretmen arkadaşım aradı. Bu sapık okul personellerine sürekli Polatlı'ya gideceğinden, orada ölümüne sevdiği bir kız arkadaşı olduğundan bahsediyormuş. Ölümüne sevdiği? Ve Polatlı? Sizce şüpheli değil mi? Öğretmen arkadaşım birebir uyardı. Bugünde Polatlı karakoluna ve Ankara Esat karakoluna durumu anlattım ama şimdi gelip öldürse polis ne yapacak? Burası görev yerim olduğu için tanıdığım da yok ailem Manisa'da. Çok endişeliyim Sizce gelip bir zarar verir mi? Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar Sizce Bu Sapık Birşey Yapar Mı? Ben Bundan Nasıl Kurtulucam? Bu Adaletin Ben Öldükten Sonra Mı İşlemesi Gerekiyor?