Kardeşim lgs öğrencisi ve bize ders çalışıyorum deyip internette saçma şeyler yapıyormuş sinirim bozuldu napsam?

ben bunu başından beri biliyordum zaten ama ailem bana hiçbir zaman inanmadı şu an tarama geçmişinde çok saçma şeyler gördüm yok işte gözümü nasıl bozabilirim, diyete nasıl başlarım bu arada ben diyetle 26 kilo verdim şu an kilo korumadayım ve 8 aydır gözlük kullanıyorum yani kardeşim beni kıskanmış başka şeylerde var mesela beş dakikada saç tüyoları, tozkoparan iskender, bilmem ne edit, duygusal videolar... ay yemin ederim sinirim bozuldu ekran görüntüleri var elimde ama aileme gösteriymi bilemedim ki o hemen gösterirdi karşıma alıp konuşsam dinlemez kızın gururunuda kırmak istemem neden bu kadar salak saçma işler yapıyor ya zoruma gidende ben sınava gireceğim sene bana hiç birşey yapmamaları ve şu an ona dershane, özel öğretmen ve bin tane kitap almaları ve ben fen lisesin kazandım ama kardeşimin daha 400 üstü puan alamaması... bunu aileme anlatsam kıskanıyor bu yaşında derler bana bir akıl verin ya şu geçmişe baktıkça sinirden gülüyorum yaa
Kardeşim lgs öğrencisi ve bize ders çalışıyorum deyip internette saçma şeyler yapıyormuş sinirim bozuldu napsam?