Birine anlatmazsam boğulacak gibi hissediyorum. 2. kez mezunum. İlk iki sene güzel puan gelmedi. Ailemden zorla izin aldım. Evdekiler evde tek başıma yürütemiyorum diye öğrenci koçu tuttular. aylik 300tlye. İlk zamanlar iyi gitti. (Kadın psikolojik danışman, derslerle alakalı biri istedim, paniğim diye bu olsun diye ailem tutturdu) Sonra ipin ucunu kaçırdım ben. Toparlamaya çalıştım yapamadım. Hocaya söylemek istedim. Söyleyemedim. Anneme işe yaramadığını bırakmak istediğimi, onun yerine Matematikçi ya da başka biri bulmak istediğimi söyledim dinlemedi. Aylardır çalışmak için elimden geleni yaptım ama toparlanamadim. Ruhen çöktüm. Bu sefer hepten ders çalışmayi bıraktım. Aileme, hocaya, babama yalan söylediğim için battım kaldım. Allah'ın her günü ağlamaya başladım. Bunu kimseye de söyleyemiyorum. Şimdi kalmış 1 gün, bugünü saymazsak. Çoğu dersim duruyor. Hangisi yetişecek inanın bilmiyorum. Ailemin yüzüne nasıl bakacağım onu da bilmiyorum. Geleceğimi mahvetttiğim için, babama maddi anlamda para kaybettirdiğim için kendimi kötü hissediyorum
Intiharı bile düşünüyorum. Ben iğrenç bir insanım.
Konuları, dersleri yetiştirmeye çalışıyorum ama çoğu duruyor. Allah'ım nasıl bitecek diye kendimi paralıyorum.
Ben yaşayamıyorum.
YARDIMCI OLUN ALLAH RIZASI İÇİN!
YARDIM EDIN!!!
Intiharı bile düşünüyorum. Ben iğrenç bir insanım.
Konuları, dersleri yetiştirmeye çalışıyorum ama çoğu duruyor. Allah'ım nasıl bitecek diye kendimi paralıyorum.
Ben yaşayamıyorum.
YARDIMCI OLUN ALLAH RIZASI İÇİN!
YARDIM EDIN!!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar