Bu söylediğim aslında çok zor. Hepimiz toplumumuzun neyi kaldırıp kaldıramayacağını ve neye hazır olup olmadığını biliyoruz. Benim sorum tamamen varsayım üzerine kurulu. Velev ki oldu, tepkiniz ne olurdu? Türk toplumunda eşcinsel evlilik yasallaşsaydı, buna ne tepki verirdiniz? GÖRÜŞÜNÜZ NE OLURSA OLSUN LÜTFEN KÜFÜR ETMEDEN GÖRÜŞÜNÜZÜ BELİRTİN. Soruyu çatışma çıkarmak için sormuyorum.
Türk toplumunda eşcinsel evlilik yasallaşsaydı, buna ne tepki verirdiniz?
Böyle bir toplum Allahın emirlerine savaş açmış olur Benim inancıma göre Elimden ne geliyorsa bu insanları eş cinsellik bataklığından çıkarmak kurtarmak için yapmaya çalışırım çocuklarımızı böyle sapkın bir pisliğin içinde büyümesine izin veremem Şartlar ne getirirse yaparım Rabbimin gazabına uğramaktan korkarım açıkcası ( Kuranı kerime iman etmeyenler bir zahmet yorum yapmasın İslamın bu konuda çizgisi ve duruşu bellidir Allahın ayetleri oradadır bu konu Allahın kullarına Ey iman edenler diye seslendiği topluluk için tartışma konusu bile olamaz)
Saygı duyardım. Herkes kişisel özgürlüğünü yaşayabilmeli bana göre. Bazı arkadaşlar iki bıyıklı sokakta öpüşürse vs. Gibi ithamlarda bulunmus. Hemen olayı politize ya da demoralitize etmesek olmaz de mi?
Serbest olan ülkelerde hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Aksine Türkiye'de yasak olmasına rağmen oralardan çok daha fazlasi gizli olarak yaşanıyor. İnanmayan Twitter'i acsin baksın ülkede neler dönüyor.
Zaten yasallaşmalı ancak bu şu an yapabilecek bir şey değil toplum hazır değil özellikle yaşlı kuşak. Kim yaparsa yapsın toplumun büyük çoğunluğu tarafından onaylanmaz. Yasallaştırmak için önce insanların kafasında bu durumu normalleştirmek lazım kısacası zaman lazım
Lut kavmine dönerdi taşlaşmış üzerine lanet yağdırılmış bir toplum Allah c. c Peygamber efendimiz hatrı için bu ümmeti helak etmeyeceğini buyurdu cezalar diğer dünyada çekilecek.